“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aspor : Aykut Kocaman istifadan vazgeçti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Beinsport : Aykut Kocaman takimda kalýyor yarýn antremana çýkacak 5 oyuncu kadro dýþý birakilacak
Sinan Güler, Melih Mahmutoðlu, Ali Muhammed, Barýþ Hersek, Ali Muhammed ve Egehan Arna ortak bir bildiri yayýmladý. Açýklamada yoðun Euroleague fikstüründen ötürü milli takýmýn 2019 Dünya Kupasý Eleme maçlarýnda forma giyemeyecekleri duyuruldu. Fenerbahçe Doðuþ formasý giyen Gigi Datome de büyük bir üzüntü ile Ýtalya Milli Takýmý'na katýlamayacaðýný açýklamýþtý.
bir halt olacaðý yok.
hasan ali ve þener kadro dýþý býrakýlacak diyorlar
bir halt olacaðý yok.
Ali YILDIRIM : "Biz hocamýza güveniyoruz. Osmanlýspor maçýnýn ardýndan duygusallýkla bu açýklamayý yaptý. Ýstirahat etti 2 gün, bilgimiz dahilinde. Sonraki görüþmelerde güvenimizin tam olduðunu söyledik þampiyon olabileceðimizi söyledik. Güvenmesek takýmýn baþýna getirmezdik. Þu an için kadro dýþý yok. Yönetim olarak hocamýzýn arkasýndayýz. Ocak ayýnda yapýlacak takviyelerle ilgili þimdiden çalýþlýyoruz."
daha önce de aynýsý oldu
2 maç baþarýsýzlýk oldumu bu defa klüp yollar.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri