Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    burası dolar da yukselıs topıgı baska sey yazılırken baskasına kızarken sız bu sıyasete gırmekle topıgın duzenını bozmadıgınımı dusunuyorsunuz ????
    Bu ülkede ekonomiyi de, dolar kurunu da etkileyen siyasi kadroların yetenek ve eylemleri bize yatırımımız konusunda bir fikir verecektir...

Senin gibilerin, böyle paylaşımlar nedeniyle ne kadar rahatsız olduğunuzdan da eminim...

Siyasetsiz bir yer arıyorsan istersen yukarda Cafe var oraya git...
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 14-03-2017 saat: 14:53.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu ülkede ekoniyi de, dolar kurunu da etkileyen siyasi kadroların yetenek ve eylemleri bize yatırımımız konusunda bir fikir verecektir...

Senin gibilerin, böyle paylaşımlar nedeniyle ne kadar rahatsız olduğunuzdan da eminim...

Siyasetsiz bir yer arıyorsan istersen yukarda Cafe var oraya git...
    neyımı gordun hangı yazmı okudunda bu kulturunle bana cevap yazıyorsun ben bır tespıde bulundum sende soyle vb der yazarsın ama bılmedıgın kısıyle ılgılı hukum vermen cahıl olmadıgını soyleyen cahıle yakısmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    neyımı gordun hangı yazmı okudunda bu kulturunle bana cevap yazıyorsun ben bır tespıde bulundum sende soyle vb der yazarsın ama bılmedıgın kısıyle ılgılı hukum vermen cahıl olmadıgını soyleyen cahıle yakısmaz
    Sen görevli biri misin?

Görevin başlıkları dolaşıp üyeleri uyarmak mı?

10 tane yazın var.

Bu forumda siyaset yapan, siyaset konulu yazı vs paylaşan kaç kişiyi uyardın?

Eğer bu ilk uyarınsa, neden ben ve benim paylaşımım?

Bak yazımın altında üçgen içinde ünlem işareti var.

Tıkla oraya.

Şikayetini oraya yaz.

Sana düşen bu.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sen görevli biri misin?

Görevin başlıkları dolaşıp üyeleri uyarmak mı?

10 tane yazın var.

Bu forumda siyaset yapan, siyaset konulu yazı vs paylaşan kaç kişiyi uyardın?

Eğer bu ilk uyarınsa, neden ben ve benim paylaşımım?

Bak yazımın altında üçgen içinde ünlem işareti var.

Tıkla oraya.

Şikayetini oraya yaz.

Sana düşen bu.
    benım derdım senı sıkayet etmek degıl olsa ederdım daha onceden buraya gelıp farklı yazan ınsanlara burası dolarda yukselıs topıgı burada bu konular konusulsun dıyen kısının yazısına ıthafen yazılmıs bır yazı kendınızı bır yerlere konumlandırıp kendınızı onemlı gostermeye calısıyorsanız sızler onemlısınızdır ama bu benı ılgılendırmez bır daha daha oncekı soyledıgınız seylerı soylememıs gıbı yapıp bana cevap hakkı dogurmazsanız mem nun olurum

5.  Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    benım derdım senı sıkayet etmek degıl olsa ederdım daha onceden buraya gelıp farklı yazan ınsanlara burası dolarda yukselıs topıgı burada bu konular konusulsun dıyen kısının yazısına ıthafen yazılmıs bır yazı kendınızı bır yerlere konumlandırıp kendınızı onemlı gostermeye calısıyorsanız sızler onemlısınızdır ama bu benı ılgılendırmez bır daha daha oncekı soyledıgınız seylerı soylememıs gıbı yapıp bana cevap hakkı dogurmazsanız mem nun olurum
    Ekonomi-Dolar siyasetle buraya geldi buradan gideceği yerde yine siyasetle olacak...
    Dolar 1,15tl iken istikrarlı siyasetimiz var koalisyonlar yok işte onun için böyle uçuyoruz diyorduk,
    Şimdi de tersyüz olduk Dolar 3,75tl oldu siyasetimiz mokdanmış onun için böyle batıyoruz diyoruz....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •