Sayfa 373/1001 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

yalnız enteresan bir durum var. recep bey ısrarla döviz rezervlerinin oldukça yuksek olduğunu, 100 milyar dolardan fazla, ve daha da artacağını söylüyor.

sanırım ona bu miktarı kullanamayacağını söylemesi gerekiyor birilerinin. rakamı yanlış biliyor. beni dinlemez, ama kimi dinler onu da bilemiyorum , sanırım sonuç alınmaz bu durumdan.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yalnız enteresan bir durum var. recep bey ısrarla döviz rezervlerinin oldukça yuksek olduğunu, 100 milyar dolardan fazla, ve daha da artacağını söylüyor.

sanırım ona bu miktarı kullanamayacağını söylemesi gerekiyor birilerinin. rakamı yanlış biliyor. beni dinlemez, ama kimi dinler onu da bilemiyorum , sanırım sonuç alınmaz bu durumdan.
    Onu halkımız için söylüyor...

128 kurşunumuz var diyor.:9

Bilen biliyor o tabancanın kaç kurşun aldığını ya da kaldığını...

Moral oluyorsa o kadar.

3. $-tl

3,834

niye bu kadar düştü ki.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    $-tl

3,834

niye bu kadar düştü ki.
    MB nı bilmem ama, bizde rezerv var...

5.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    $-tl

3,834

niye bu kadar düştü ki.
    uyuyan kedi numarası yapıyor galiba. Adamlar, her türlü haberi kullanarak daha alttan toplamayı başarıyorlar. Benim gibi zor tasarruf yapanları döke döke gitmek istiyorlar. Her aşağı döndüğünde panik butonuna bastım. Sonra nefessiz gaza bastığını görerek şaşırmaktan butonu bulamadım.

6. Bizim MB dan korkmuş da olabilirler. Keşke de öyle olsa. Düştükçe düşse. Hiç değilse maaşlarımız erimemiş olur. Her gün zamlı ürün almaktan kurtuluruz. Ama , Reis bile düşmesini istemediğine göre bizim bilmediğimiz bir durum vardır. Çıkması daha olasıdır sanırım.

yarın o haberi kullanarak 3.80 altına doğru sürerler 3 milyar dolar 20 iş gününde günlük ortalama 75 milyon dolar demek yarın ilk kurşunu 350 ile sallayacak
    hani şu batırel hocanın 10 satarım olmadı 10 daha satarım
    olmadı bi daha 10 satarım demişti ya
    mb 1010 değilse bile ilkinde 1tane 3 sallayacak izleyeceğiz
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bizim MB dan korkmuş da olabilirler. Keşke de öyle olsa. Düştükçe düşse. Hiç değilse maaşlarımız erimemiş olur. Her gün zamlı ürün almaktan kurtuluruz. Ama , Reis bile düşmesini istemediğine göre bizim bilmediğimiz bir durum vardır. Çıkması daha olasıdır sanırım.
    Bu pazar akşamları tam bir komedi
    bis komedi
    döviz komedi

Sayfa 373/1001 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •