Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Beton fetişistlerine son 5-6 yıldır betonları tavan fiyatdan dayadılar ya şimdi sıra eldeki betonlardan güzel güzel vergiler almakta. Her şeyde vergi artışı olacakta emlakta olmayacak mı ? Al çift emlak vergisi ,gelir vergisi beton sahiplerinden bari yılladır yapılan hırsızlıklarınbir nebzeside betonculardan alınsın.
Is'te KGF'de de yapilan buydu.
Bankalarin konut portfoyunden kurtulma icin al bu yuku vatandasin sirtina yukle cabasi oldugu gibi Muteahhitlerin de var.
Bu batigi bir yol bul vatandasa yukle planinin bir versiyonuydu konut sertifiklari.
Ama tutmadi, millet zamaninda uyandi.
Ha elinde bu sertifika olanlar ne olacak.?
Zamaninda anlattik, simdi o sertifikalari alip bir yerlerine soksunlar.
Kendi dusen aglamaz.
uzun süredir girmemiştim bir açayım bakayım dedim millet sadece kin kusuyor... arkadaş ne çok derdiniz varmış... evleri beğenmezseniz almazsınız beğenirseniz alırsınız... alanlar 15 sene kazandı bir kaç sene kaybetsin... size ne yaw.. almamışsınız işte daha ne istiyorsunuz... 3 sayfa okuyayım dedim geriye doğru sadece höykünme... herkesin aklı var fikri var neden bu kadar höykünüyorsunuz.. ev almamışsınız ev fiyatı düşüyor pozitif taraftasınız işte sevinin bu kadar höykünmeye ne gerek var.. bende de ev yok 15 sene onlar sevinmişti üç beş sene onlar düşünsün ama kimseye de höykünmüyorum bu kadar... yavaş biraz herkes sizinle aynı şeyleri düşünmek zorunda değil ve düşünmeyecek de zaten... herkesin farklı bir dünyası var.
Ekonominin sahlanisina inananlarin bir yerine batti bu yazilanlar demekki.
Hoykurmeyin arkadaslar adamin cani yaniyor..![]()
Yer İmleri