Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. beton dökmeye, miletin a.m.k. bağımlı mehmet cengiz yamakları nerede..?

2. çokoprens almaya gittiler..

3. Çok güzel,bıdı bıdı timi de gelmiş..evet güzel ülkemizin parasını çok sevdiğim için yaklaşık 1 ay evvel 3.60 küsurdan tl ye geçiş yapmıştım 10 bin dolar,hesabımda bir miktar daha para vardı,bu gün aynı meblağı geri almam gerekti hesabımdaki tüm para gitti,bir ayda tl de beklemek net 3000 tl zarar yazdı benim gibi imkanları kısıtlı birine,şimdi binlerce kez tekrar ettiğimiz üzere,ya gidin başka yerde oynayın,gerçekten sinir bozuyorsunuz,ya da türkçe okumayı ve anlamayı tekrar öğrenin, olur ben tl de kalayım cebinden çıkarıp benim 3 bin tl zararımı ödeyecek misin?hamaset yapma burada tepkini kim memleketi sıkıntıya sokuyorsa ona yöneltNot:çok klişe olacak ama ben dolara geçince düşmeye başladı,beni takip edin dostlar

vakti zamanında desekde çok değil ağustos - eylül yapmayın etmeyin gidiş iyi değil ... yoook dolar 3.30'a gider hatta oradada durmaz 2.80'e kadr yolu var.

Merkez Bankası çaktırmadan dolar alıp (şöyle 20-30 milyarcık...) ABD dolar 3.50'nin altına gelmezdi ...
    hiç olmazsa 1 sene kadar idare edecek ekstra kaynağı olacaktı - bazı abuk sabuk ithalatın da önüne geçilmiş olacaktı...

şimdi bu b...lu süreçten Türkiye nasıl kurtulacak zihinleri ona yönlendirmek gerekiyor.

sen buğdayı - eti dışarıdan ithal etmeyi beceri maharet sanıyorsan zaten kurtuluşu falan unutun derim

düdük çalan , övgüler methiyeler düzen O ,banka genel müdürleride o listedeki bankalardan değil mi ?

6.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    daha işin başındayız..
    herkesin tanımı biraz farklı olabilir.
    siyasi olarak derinleşmeye başladı
    ekonomik olarak bunların iyi günler olduğu kanaatindeyim..

nedenleri defalarca burada yazıldı çizildi..

abi haddime değil ama sizde biraz kıpraşma satma kaşıntıları başladı sanırım..
    bence trade yalan iş
    kim alıyor satıyorsa hep hikaye..

YTD.
    Çok haklısınız,eğer gereksiz nakit e döneyim düşüncem olmasa,800 dolar daha cebimde kalırdı,pahalı bir tecrübe daha edinmiş oldum...

çook değil bir süre sonra vatandaş tedirgin olursa bankadaki döviz ve altınlarını da isteyebilir.

umarım kısa sürede ortam sakinleşir

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Kur geri gelecek kararıdır bu..

Hayırlı olsun.

BİST'e gelince...

2 aydan fazla oluyor sanırım...

Yandaki başlıktaki üstadı azam muazzam, hiç unutmam, VİOP'ta BİST 30 kontratları için 124.000 den kısa önermişti...

Dikkat...

Hala 128.000 nin üzerinde...

Ucuz...

Neye göre?
    yasar bey bistte tepki zamani gelmisti..bi tepki alip oyalanmayacagim..

Sayfa 409/1001 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •