Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 633/1014 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. hal yasasından sorunu olan kabzımallar ile ilgili düzenleme öneren, toplumsal örgütlenme eksikliklerimizi ifade eden arkadaşlara saygı duyuyorum ama bu topikte bunu tartışmasak da biraz daha topiğin başlığı olan konut hakkında konuşsak nasıl olur... hayır kout hakkında söyleyecek bir şeyiniz kalmadıysa bir şey söylemek zorunda değilsiniz.... konut ve arsa piyasası hakkında bir fikir edinmek istiyorum ama hiç alakasız şeyleri okumaktan sayfa okumayı bırakıyorum... ortam hepten emekli kaavesi ortamına dönmüş... keşke birileri nerlerde emlakta nasıl hareket oluyor aşağımı yukarımı durgunmu aktifmi onları paylaşsa da onları konuşsak... hal yasası ve çiftçi kooperatifleri de bu topiğin konusu değil sanırım... konuşulanlara yanlış demiyorum ama yeri burası değil, topikle gerçekten ilgili yazılar kaynıyor gidiyor

2.  Alıntı Originally Posted by WellsFargo Yazıyı Oku
    hal yasasından sorunu olan kabzımallar ile ilgili düzenleme öneren, toplumsal örgütlenme eksikliklerimizi ifade eden arkadaşlara saygı duyuyorum ama bu topikte bunu tartışmasak da biraz daha topiğin başlığı olan konut hakkında konuşsak nasıl olur... hayır kout hakkında söyleyecek bir şeyiniz kalmadıysa bir şey söylemek zorunda değilsiniz.... konut ve arsa piyasası hakkında bir fikir edinmek istiyorum ama hiç alakasız şeyleri okumaktan sayfa okumayı bırakıyorum... ortam hepten emekli kaavesi ortamına dönmüş... keşke birileri nerlerde emlakta nasıl hareket oluyor aşağımı yukarımı durgunmu aktifmi onları paylaşsa da onları konuşsak... hal yasası ve çiftçi kooperatifleri de bu topiğin konusu değil sanırım... konuşulanlara yanlış demiyorum ama yeri burası değil, topikle gerçekten ilgili yazılar kaynıyor gidiyor
    konuşacak çok birşey yok aslında faizin getirisi en finansal cahil adamın dahi anlayacağı şekilde kira getirisini geçince emlak yatırımı gözden düşer.

bunun pratikteki karşılığı 17% mevduat faizidir.

bu faiz seviyesinde de tabii ki ev alım satımı devam edecek ama olaya yatırım gözüyle bakılmayacak.

şahsen 2018 temmuzda seçim bekliyorum hükümet birkaç ay dolara dokunmaz zira halk faizi değil doları bilir seçime yakında faiz artırılır dolar düşürülür ve son kurşun atılır.

sonra ne olur yaşayıp göreceğiz....

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    arkadaşlar, kendiniz için değil gelecek nesiller için bakın şu malum zihniyetin tv lerde gördüğünüz temsilcilerine.

ne görüyorsunuz ? kurnazlıkla, dersine çalışmadan dunyayı alt edebileceklerini hayal eden bir güruh var. bilgisizce "enflasyon faizden dolayı artıyor" gibi abukluklarla halka gaz veriyor, kendi beceriksizliklerini gizlemeye çalışıyorlar. her konuda sorumluluğu başkalarına atıyor, şehirleşme gibi konularda da şehirlerimizi yok eden kararlara imza atıyorlar.

betona aşıktırlar, köprü yapınca egoları tavan yapar. hamasetle milleti gaza getirirler.

sizlerin annelerinin, babalarının vergileriyle bu ülke üstelik çok daha fakirken 40 yıl once 2 tane köprü yapmadı mı?

eski iktidarlar bunlar kadar gösteriş yaptılar mı? hayır. asla. bizim vergilerimizle yapılmış şeyler zaten ve yapmak için iktidara geliyorsun.

yapmazsan garip olurdu. yaptığın için ekstra alkış bekleyemezsin.

bakın, iki köprü ile egosu tavan yapanlar... abd başkanının elinin altında nukleer silah kodları var. abd ulusu aya insan gonderdi, marsa araç gönderiyor.

sen iki köprü yapınca egon tavan yapıyorsa abd başkanının egosu sence ne seviyelerdedir ?

daha once bu ülkenin zaten yaptığı köprülerden tekrar yapabilirsin ama kalkınma sağlamak başka bir şeydir.

halkın hikayelere karnı tok. beceriksizliğiniz her alanda ortada. zira bilimi rehber edinmeyi ve rasyonel düşünceyi reddettiniz.

Sn Discretus,

Her kelimenin altina imza atarim, ancak halk da kendi cebini dusunen hukumetlere dogal olarak destek cikiyor. Bakin mesela, yakin zamanda ekmegin gramajini 50 gram dusurduler. Nicin? Hem israfi onlemek icin, hem de zam yapmayarak halka ekonomik bir rahatlik sundu iktidar. cunku bizim halkimiz gerizekali bir sekilde, bitiremedigi ekmegi cope atiyordu daha once. Simdi gramaji 50 gram daha azaltilinca, cope gitmeyecek ekmekler. Ayrica, zam da gelmemis oldu. Onemli olan halkin butcesini kollayip, gozetmek. Halkin Kur'an Kursuna gonderdigi erkek evlatlarinin 45'ine tecavuz et, GIK i cikmaz. Ama ekmegine zam yapmayacaksin, vatandasin ekmegiyle oynamayacaksin.

Bir husus kafama cok yatmiyor, her sene 50 gram inse bu ekmek, fiyat sabit kalmak kaydiyla, gun gelir de almadigimiz ekmek icin firincilara odeme yaparmiyiz gerizekali bir sekilde? Hani su anda gecmedigimiz koprulere ve kullanmadigimiz havaalanlarina yaptigimiz gerizekalica odemeler gibi? Muhtemelen, ileride binmeyecegimiz yerli otolar icin de yapacagimiz odemeler gibi. (Onu da bir yandasa verip, minimum satis garantisi vermeyecekleri ne malum!!!)

Bu halka bu hukumet yakisir. Bence cok da isabet olmus; tencere-kapak. Herkese hayirli olsun. Uyandigimizda hala ortada bir ulke kalmissa, hep beraber en bastan baslariz...

Kalin saglicakla....

freesky

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Nasil oluyor da sikma Nar suyu, kucucuk bardakta 5 TL.ye satiliyor da, koylu malini satamiyor ?

Hem de yerinde, Didim'den bahsediyorum.

Didim'da Altinkum sahilini tutmus tiplerin hepsi bu Nar suyu sikma tezgahini dukkanin onune kurmus.

Neden uretici koylu, kendi tezgahini yakin bir yerlere koyup, koca bardakta Nar suyunu 2 TL.ye satamiyor.

Eger kurdugun system ve kurallar bunu engelliyorsa, o sistemi kuranlar bu soygunun ortagidir.

Koylunun fakirlik kaderinin sorumlusudur.
    emlakla alakasi yok ama bunu soylemem lazim

Izmir kemeraltinda 1 TL ye nar suyu satan var 3 TL ye de

1 TL ye satanin yanina gidin iyice dikkatlice bakin

arkada basortlu bir kadin hep bir sivi dolduruyor alttan alttan o serbettir yani sekerli su

ustten herkesin halkin gorecegi yerde adamlar nari gostere gostere sikiyorlar ama asagi tarafta serbetli suyu da icine karistiriyorlar

fiyati onemli degil, serbet katilip katilmadigina dikkat edin %99 sekerli su onlar

5.  Alıntı Originally Posted by WellsFargo Yazıyı Oku
    hal yasasından sorunu olan kabzımallar ile ilgili düzenleme öneren, toplumsal örgütlenme eksikliklerimizi ifade eden arkadaşlara saygı duyuyorum ama bu topikte bunu tartışmasak da biraz daha topiğin başlığı olan konut hakkında konuşsak nasıl olur... hayır kout hakkında söyleyecek bir şeyiniz kalmadıysa bir şey söylemek zorunda değilsiniz.... konut ve arsa piyasası hakkında bir fikir edinmek istiyorum ama hiç alakasız şeyleri okumaktan sayfa okumayı bırakıyorum... ortam hepten emekli kaavesi ortamına dönmüş... keşke birileri nerlerde emlakta nasıl hareket oluyor aşağımı yukarımı durgunmu aktifmi onları paylaşsa da onları konuşsak... hal yasası ve çiftçi kooperatifleri de bu topiğin konusu değil sanırım... konuşulanlara yanlış demiyorum ama yeri burası değil, topikle gerçekten ilgili yazılar kaynıyor gidiyor
    Yazilanlar canini acitinca boyle yazarlar genellikle.

Ve ben sadece su adam icin yaziyorum demez, o kadar yuregi yoktur, tipik takkiyecilik karakteridir.

Didimdeki durumu yazdik.

Su an Didim'de yasayan tum fertler emlakci.

Bir de Implant'dan baska laf etmeyen disciler, disim agriyor diyorsun, hemen cekelim implant yapalim diyor.

Ingilizler, dis masraflari ucuz diye gelmeye basladigindan beri adam bizim yerlilerin agzinda dis birakmamis.

Simdi bunlarin bu baslikta ne isi var diyenler, yerli ureticinin mali para etmeyince, kisiler emlakciliga, Implantciliga sariyor dedigimizi de pek anlayamaz.

Aslinda bizim Ahmetg bunun aradigi tum yazilari yaziyor.

Gecen biz canini acittik diye akli sira basliga ayar cekecek.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Yazilanlar canini acitinca boyle yazarlar genellikle.

Ve ben sadece su adam icin yaziyorum demez, o kadar yuregi yoktur, tipik takkiyecilik karakteridir.

Didimdeki durumu yazdik.

Su an Didim'de yasayan tum fertler emlakci.

Bir de Implant'dan baska laf etmeyen disciler, disim agriyor diyorsun, hemen cekelim implant yapalim diyor.

Ingilizler, dis masraflari ucuz diye gelmeye basladigindan beri adam bizim yerlilerin agzinda dis birakmamis.

Simdi bunlarin bu baslikta ne isi var diyenler, yerli ureticinin mali para etmeyince, kisiler emlakciliga, Implantciliga sariyor dedigimizi de pek anlayamaz.

Aslinda bizim Ahmetg bunun aradigi tum yazilari yaziyor.

Gecen biz canini acittik diye akli sira basliga ayar cekecek.
    Olayin benle ne alakasi var anlamadim

yalniz sunu ekleyim

ABD de kabzimal hal diye bir sey yok isteyen gidip malini istedigi yerden aliyor

Ama en onemli konu su ki buna TR de cok dikkat ettim

TR de cig meyve sebzede KDV var arkadaslar bu hakkaten cok ilginc

Islenmis gidaya fabrikadan cikan mala ne bilim lokantadaki yemege KDV konmasini anlarim

fakirin fukaranin cig meyve sebzesine KDV neden konuyor hemde %8

ABD de ise meyve sebzeye vergi yok ve hatta itlahatina bile vergi yok

ama islenmis gida ise var. Gayette guzel mantik

yapilmasi gerekenler

hal ve kabzimallar kaldirilmali isteyen istedigi yerden alsin

antibiyotik kimyasal gubre ve kimyasal ilaclarin tumu yasaklanmali ki tartisilmasi gereken baska uzun ve uzucu bir konu

meyve ve sebzeden vergi olmamali

ureticinin kendisinin malini araci olmadan satabilecegi sehir merkezlerinde yerler olusturulmali ve isgaliye parasi alinmamali

Ama Turkiyede bunlarin tam tersi yapiliyor. Bende inanamiyorum ama bazi meyve sebzeler ABD de TR ye gore daha ucuz cunku cogu meksikadan geliyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    her zaman soylerim

FETO devlete sizmamis

Devlet FETO ye sizmis

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Olayin benle ne alakasi var anlamadim

yalniz sunu ekleyim

ABD de kabzimal hal diye bir sey yok isteyen gidip malini istedigi yerden aliyor

Ama en onemli konu su ki buna TR de cok dikkat ettim

TR de cig meyve sebzede KDV var arkadaslar bu hakkaten cok ilginc

Islenmis gidaya fabrikadan cikan mala ne bilim lokantadaki yemege KDV konmasini anlarim

fakirin fukaranin cig meyve sebzesine KDV neden konuyor hemde %8

ABD de ise meyve sebzeye vergi yok ve hatta itlahatina bile vergi yok

ama islenmis gida ise var. Gayette guzel mantik

yapilmasi gerekenler

hal ve kabzimallar kaldirilmali isteyen istedigi yerden alsin

antibiyotik kimyasal gubre ve kimyasal ilaclarin tumu yasaklanmali ki tartisilmasi gereken baska uzun ve uzucu bir konu

meyve ve sebzeden vergi olmamali

ureticinin kendisinin malini araci olmadan satabilecegi sehir merkezlerinde yerler olusturulmali ve isgaliye parasi alinmamali

Ama Turkiyede bunlarin tam tersi yapiliyor. Bende inanamiyorum ama bazi meyve sebzeler ABD de TR ye gore daha ucuz cunku cogu meksikadan geliyor
    Anlasildi yazdik not ettik.

Anladigim senin orlarda zabita da yok.

Sayfa 633/1014 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •