Sayfa 185/637 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    bizim portföyü büyütmek için yaptığımız yatırım gibi kendilerini büyütmeye çalışan şirket var mı?
    Brisa
    Soda
    Petkm birçoğumuz biliyor.

Alkim ,krom tesisi
    Otosan kapasite artışı

Eregl Krdmd de yine çeşitli yatırım çalışmaları yapılıyor.

Pegasusun uçuş frekansları güzel..

Çelebi Tavhl yurtiçi ve yurtdışı arayışları olan firmalar.

Başka hikayesi olan şirketler varsa bilmek isterim.

YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    doas i tekrar gündeminize alabilirsiniz. düzeltme tamamlanmış gözüküyor

2. çimentoyu kriz zamanlarında alan kazanmış...
    misal çimsa 2000 de 60 kuruş. 2008 de 1 lira 60 kuruş.
    şimdi 14 lira. 3 sene önce 15 liradan kapışılıyordu... demem o ki istediği kadarda yüksek temettü versin değer artışı yoksa cacık...
    çimentolarında zamanı gelecek ama şuan değil bence..............

Merhabalar, cok faydali bir baslik olmus. Forumu acan ve katkida bulunan arkadaslara tesekkur ederim.
    Son 2 haftada borsadaki param %15 erise dahi en azindan borsada yatirim yapabilecek birikimim oldugu icin ve buyuk bir aksilik olmazsa kisa vadede bu paraya ihtiyacim olmadigi icin kendimi sansli sayiyorum.
    Beyaz yaka olarak ilk hedefim yeterli kapital olusturarak bu fare yarisindan kurtulmak ve bu kapitali kullanarak kendime yetecek kadar para kazanmak.
    Forumda bu sekilde bir yol izleyerek, sistemden cikmakta basarili olanlar varsa, onlarin da tecrubelerini okumanin cok faydali olacagini dusunuyorum.
    Ayrica Sn.Dudunun da tecrubelerini dinlemeyi merakla bekliyorum.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ugur596 Yazıyı Oku
    Arakdaşlar bolu çimento için düşüncelerinizi alabilir miyim? Sektör olarak çimento sektörü pek parlak değil ama oyak gurubu hisse, f/k 7,6 (görünen), düzenli yüksek temettü getirisi ve de araklık ayında 2. Taksit net 0,33tl tümettü ödemesi var. Temettü ödemesinden sonra f/k uygun seviyelere geldiğini düşünüyorum. Sektörde diğer firmalara oranla iskontolu işlem gördüğümü düşünüyorum. Acaba kaçırdığım şeyler mi var?
    Saygılar,

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aralik'in kaçında?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    YTD

5.  Alıntı Originally Posted by bysb Yazıyı Oku
    Aralik'in kaçında?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    1.12.2017 de
    https://www.kap.org.tr/tr/BildirimPdf/592202

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by jacksparrow Yazıyı Oku
    Merhabalar, cok faydali bir baslik olmus. Forumu acan ve katkida bulunan arkadaslara tesekkur ederim.
    Son 2 haftada borsadaki param %15 erise dahi en azindan borsada yatirim yapabilecek birikimim oldugu icin ve buyuk bir aksilik olmazsa kisa vadede bu paraya ihtiyacim olmadigi icin kendimi sansli sayiyorum.
    Beyaz yaka olarak ilk hedefim yeterli kapital olusturarak bu fare yarisindan kurtulmak ve bu kapitali kullanarak kendime yetecek kadar para kazanmak.
    Forumda bu sekilde bir yol izleyerek, sistemden cikmakta basarili olanlar varsa, onlarin da tecrubelerini okumanin cok faydali olacagini dusunuyorum.
    Ayrica Sn.Dudunun da tecrubelerini dinlemeyi merakla bekliyorum.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de balkondan bu faydalı topiği takip edenlerdeyim:-) ben naçizane borsa tecrübemi aktarayım müsaadenizle. 2015 Kasım da zirveden thy alarak acı reçete ile karşı karşıya kaldım, ya zararına bırakıp çıkacak ya da maliyet düşerecektim. İkinci seçeneği kullanarak uzun vadeci oldum, ben maliyeti düşürdükçe malum olaylar neticesinde thy nin ters zamanlarına geldim. Hülasa 20 ay sonra + %50 ile hisseden ayrıldım. Benim gördüğüm uygun zamanda uygun fiyattan blok alış değil parça parça Dudu abinin dediği gibi temettü verimi olan sahibi sağlam hisseleri almak.. Saygılar..

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    doas i tekrar gündeminize alabilirsiniz. düzeltme tamamlanmış gözüküyor
    evet piyasada ne ucuz kaldı diye bakıldığında çimentoların amiralleri CIMSA ve ADANA ile DOAS'ta dip çalışması yapıyor.
    syg..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8. Peki arçelik için ne dersiniz? 500 günlük ema'nın altında seyrediyor.. bist 30 kağıdı..

Sayfa 185/637 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •