Sayfa 435/1001 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

AYM Anayasa Mahkemesi mi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    yahu kardesim

bu adam Iran vatandasi

neden Iran kendi veledine sahip cikmiyor da biz cikiyoruz?

O ne ala hayat. Askerlik yapma cile cekme 1 Milyon TL rusvet ver Egemen Bagisa sonra TUrk vatandasi ol bu arada Egemen Bagista Amerikan vatandasi

bu ****** cocuklari yuzunden dolar yukseliyor
    İranlı mı ?

3. Adresi buldum şimdi. Okumak isteyene. https://twitter.com/avrasyaanket

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    AYM Anayasa Mahkemesi mi
    Evet başkan.

5. Bu haberleri benim gibi dijital özürlü biri bulup okuyor da yabancı yatırımcılar okumuyor mu ? Yoksa son silkelemeyi mi yapıyorlar. Yarın sabah bakacağız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Egemen Bağış bildiğim kadarıyla Kıbrıs vatandaşı oldu bir hafta kadar önce...

Fırtınaya hazırlık mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu haberleri benim gibi dijital özürlü biri bulup okuyor da yabancı yatırımcılar okumuyor mu ? Yoksa son silkelemeyi mi yapıyorlar. Yarın sabah bakacağız.
    Bunun gibi onlarca uçuk kaçık (kimisi gerçekleşmekte sonunda) komplo teorileri var sanalda.

Hengi birisine inanıp (güvenilir bilip) hangisine göre pozisyon alacaksın...

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Egemen Bağış bildiğim kadarıyla Kıbrıs vatandaşı oldu bir hafta kadar önce...

Fırtınaya hazırlık mı?
    o güvenilir liman gördü orayı eskiden şöyle muhabbetler vardı

İkici sataşma ise coşkulu kalabalıkla gerçekleşen ve kamuoyunca da büyük takdir toplayan Cuma Namazı sonrasında gerçekleşti. AKP'nin tepesine haç diktiği Ahtamar kilisesini ibadete açması sonrasında gerçekleşen MHP'nin bu çıkışı AKP' yi zor da bırakınca konuşan Devlet Bakanı Eğemen Bağış " MHP yönetiminin namaz kılıp dua etmesi olumlu bir gelişme, iyi bir başlangıç. Hazır başlamışken kendilerine maun suresini de okumalarını tavsiye ederim" diyerek, MHP'lilerin gösteriş için namaz kıldıklarını ima etti.

Bağışın bu söylemine cevap veren MHP grup başkan vekili Mehmet şandır ise " Sayın Bağış öncelikle, Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o da onlardan olur anlamında ki Maide suresi 51. Ayetini okumalıdır" derken, MHP lideri Devlet Bahçeli'de " o önce ABD vatandaşlığından Türk vatandaşlığına geçsin. AKP içerisinde Amerikalı Bakan olmaktan vazgeçsin" cevabını verdi.

Devlet Beyin bu sözlerine cevap veren Bağış ise " Bahçeli iftira yöntemlerine sığınmasın. Ben hayatımın hiçbir döneminde ABD vatandaşı olmadım. Eğer İspat ederlerse tüm görevlerimi bırakmaya hazırım" diyerek, Amerikan vatandaşlığının utanılacak bir durum olduğunu ima etmiş oldu.

Geçmişe bakıldığında Sayın Bağış için ABD vatandaşı olduğunu söyleyenin sadece Bahçeli'nin olmadığı,konuyla ilgili çok sayıda iddia sahibinin olduğu görülüyor. Prof.Dr. Yalçın Küçük ve araştırmacı Yazar Erol Bilbilik'te bunların başında gelmektedir.

Aslında burada sayın Bağışın öncelikle yapması gereken şey neden bir başkasının değil de kendisinin Çevre tarafından bir ABD vatandaşı olarak algılandığını sorgulamasıdır. Çünkü önemli olan bireyin kendisinin ne söylediğinden çok, karşısındakinin ne anladığıdır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 435/1001 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •