Sayfa 556/997 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 6. bankayı duyunca çok şaşıracagız kanımca.

Reklam olmasın A ile başlıyor K ile bitiyor. Toplam 6 harfli. Sadece o kadar.

2. fiba bank iyi faiz veriyor bu aralar arkadaşlar değerlendirilir bence..

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Harakiri benim fısıltı gazetesinden sağdan soldan internet linklerinden okuduğum kadarı ile Halkbank, Garanti, Denizbnak, Aktifbank, KuveytTürk ve sonuncusu Ziraat Bankası...

Toplam Ceza 20 Milyar USD...

Not; Tamamen dedikodu ve fısıltı haberidir...
    evet öyle olduğu belli daha jüri seçilmedi siz cezayı kesmişsiniz fetocuların kumpas davaları gibi ne ceza veriliceği malum gastelerde yazıyordu önceden.

4.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    6. bankayı duyunca çok şaşıracagız kanımca.

Reklam olmasın A ile başlıyor K ile bitiyor. Toplam 6 harfli. Sadece o kadar.
    parayı denizbanktan akbanka taşıyacağım eğer onu kasdediyorsanız açıkça söyleyin başka plan yapıyım

5. BKM artık yabancı para transferini lokalden lokale kendi üzerinden yaptırsa da haybeye SWIFT ücreti ödemesek.

SWIFT ücreti ödemekten nefret ediyorum.

BKM yap artık şunu. EFT gibi halletsinler şu işi lokalden lokale. Çözüm Bekliyoruz!!!

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    BKM artık yabancı para transferini lokalden lokale kendi üzerinden yaptırsa da haybeye SWIFT ücreti ödemesek.

BKM yap artık şunu. EFT gibi halletsinler şu işi lokalden lokale. Çözüm Bekliyoruz!!!
    Böyle birşey bence yasal olarak mümkün değil zira dünya çapındaki tüm doların gün sonunda Fed bilancosunda gözükmesi gerekli swift olmazsa bu bilanço nasıl guncellenecek

TL para transferlerini başka bir ülke tcmb nin haberi olmadan yapsa ve bu TL tcmb nin bilancosunda kontrol edilemez bir duruma düşse tcmb bunu kabul eder mi?. Kabul etse dahi bu tcmb nin para politikası üzerindeki gücünü zayıflatmak mi?. Bence buna hiçbir ülke ve merkez bankası olumlu yaklasmaz
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    - halkbank
    - aktifbank
    - garanti
    - kuveyt türk
    - denizbank

6. sı nı bilmiyorum ama vakıf olma ihtimali olabilir...

muhtemel beklenti para cezası gözüküyor..bekleyip göreceğiz inş herhangi bir problem çıkmaz.

aşağıdaki linkte kesin bu bankalar demiyorlar adı geçmesi sıkıntı
    https://eksisozluk.com/reza-zarrab-ifadesi--5503217
    özel bankaların bu işte olduğuna inanmıyorum şahsen

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    BKM artık yabancı para transferini lokalden lokale kendi üzerinden yaptırsa da haybeye SWIFT ücreti ödemesek.

Oldukça yaratıcı bir öneri olmakla birlikte paranın sahibi olan merkez bankasını bu işten nasıl çıkaracağız?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 556/997 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •