Originally Posted by Müsteşar Bistin internet sitesinde var. Ytd Sent from my iPhone using hisse.net mobile app Teşekkürler. Datalar excel formatında galiba.ı pad kullanıyorum ,ekli sayfayı açamadım. Bilgiye ulaşanlar,paylaşabilir mi ?
Asla yatırım tavsiyesi değildir. Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Originally Posted by Aydınefesi Teşekkürler. Datalar excel formatında galiba.ı pad kullanıyorum ,ekli sayfayı açamadım. Bilgiye ulaşanlar,paylaşabilir mi ? Hatirliyomusun efe kardeş geçen hafta, bu hafta için grafige göre tavan yapacağını soyledigimde adamın biri beni topa tutmuştu[emoji35] GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Kenan06. Hatirliyomusun efe kardeş geçen hafta, bu hafta için grafige göre tavan yapacağını soyledigimde adamın biri beni topa tutmuştu[emoji35] GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yok hatırlamadım ,ama tebrikler. Açığa satış verileri çok iyi geldi bana,yarın da sallamalı,fırlamalı,ağlamqlı,gülmeli bir güne hazır olalım .
Forum Rules
Yer İmleri