Sayfa 45/111 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    merhaba, daha önce defalarca kanal ankara gibi ütopik, astronomik maliyetli bir projenin yapılamayacağını, dısneyland gibi anlamsız bir projeyi bile bitirememiş belediyenin kanal ankarayı sadece rant amacıyla kullandığını defalarca yazdım. hatta kimi dandirik gazetelerinde bu amaçla kullanıldığını ısmarlama haber yapılarak saf gariban vatandaşın parasının hortumlanmaya çalışıldığınıda ilettim. Ama sağolsun bu işten fazlasıyla nemalanan forum simsarları, her yazıda olurmu burası uçacak kaçacak, bu gazeteler ankaranın nabzını tutar, yazılan herşey doğrudur yaygarası koparıyordu. kimiside elinde mevcut satışa sürdüğü parselin reklamını yaparak ihale tamamlanınca burasının fiyatı iki katı olacak kısa zamanda da m2 si 7000-8000 i görecek mutlaka alın sakın kaçırmayın diye forum üzerinden reklam yaparak arsasını pazarlamaya çalışıyordu. Yıllardır ağır abi rolü oynayıp büyük yatırımcı pozuyla insanları gaza getirenler mi dersiniz? kısaca forum belli şahısların kişisel çıkarları için güzelce kullanıldı, çatlak seslere, sen bu işi bilmiyorsun forumu terk et, tezgahı kapatma diye hep hakaret edildi. Takke düştü kel göründü. Artık Bimere de yazsak cimere de yazsak bilmem ne gazetesine ısmarlama haber de yazdırsak 2019 seçimlerine kadar bu işin sonunu getiremeyeceğiz gibi görünüyor. ne yazıkki bu forum simsarlarıyla aynı gemideyiz, gemi batıyor bakalım kim önce terkedecek
    10 numara yorum olmuş.
    Tebrik ediyorum.
    Kesinlikle olan budur.
    Burada son 1-2 senedir dandirikten gazete ve haberlerle, teşekkür ve sırt sıvazlamalarla, milletin parasını çalanlar ve çaldıranlar var.
    Yıkılın milletin karşısından artık.

2.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    merhaba, daha önce defalarca kanal ankara gibi ütopik, astronomik maliyetli bir projenin yapılamayacağını, dısneyland gibi anlamsız bir projeyi bile bitirememiş belediyenin kanal ankarayı sadece rant amacıyla kullandığını defalarca yazdım. hatta kimi dandirik gazetelerinde bu amaçla kullanıldığını ısmarlama haber yapılarak saf gariban vatandaşın parasının hortumlanmaya çalışıldığınıda ilettim. Ama sağolsun bu işten fazlasıyla nemalanan forum simsarları, her yazıda olurmu burası uçacak kaçacak, bu gazeteler ankaranın nabzını tutar, yazılan herşey doğrudur yaygarası koparıyordu. kimiside elinde mevcut satışa sürdüğü parselin reklamını yaparak ihale tamamlanınca burasının fiyatı iki katı olacak kısa zamanda da m2 si 7000-8000 i görecek mutlaka alın sakın kaçırmayın diye forum üzerinden reklam yaparak arsasını pazarlamaya çalışıyordu. Yıllardır ağır abi rolü oynayıp büyük yatırımcı pozuyla insanları gaza getirenler mi dersiniz? kısaca forum belli şahısların kişisel çıkarları için güzelce kullanıldı, çatlak seslere, sen bu işi bilmiyorsun forumu terk et, tezgahı kapatma diye hep hakaret edildi. Takke düştü kel göründü. Artık Bimere de yazsak cimere de yazsak bilmem ne gazetesine ısmarlama haber de yazdırsak 2019 seçimlerine kadar bu işin sonunu getiremeyeceğiz gibi görünüyor. ne yazıkki bu forum simsarlarıyla aynı gemideyiz, gemi batıyor bakalım kim önce terkedecek
    Altına imzamı atıyorum bu yorumun.

3. Son uc gonderiyi yapan arkadasin gonderilerini okudugunuzda bu bolgede yatirimlari olduguna inanir misiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by angora Yazıyı Oku
    Forum'un değerli üyeleri, forumu bir süredir izlemekle birlikte ilk kez yorum yazıyorum. İzleyebildiğim kadarıyla forumun gülbey, tertip, taylan vb. gibi sorumlu,konuya akılcı yaklaşan, forum üyelerini bilgilendirme gayreti içinde olan üyelerinin yanı sıra insanları "tapularınızı tuvalet kağıdı yapın" gibi abartılı (belki de bilinçli olarak) karamsarlığa yöneltmek isteyen bir başka gurup var.

Ben buradan ilk alımımı 1996 yılında bölgenin Çankaya belediyesi tarafından yapılan ilk imar çalışması Büyükşehir'e onaya gittiği zaman yapmıştım. Bu süreç içinde nelerin olduğunu bundan sonra da nelerin olabileceğini aklı başında olan , bölgenin, Ankara'nın ve Türkiye'nin durumunu iyi kötü analiz edebilenler anlayabilirler. Bu tür Forumlar insanların bilgilerini, görüşlerini paylaştığı platformlardır. Lütfen bu ortamları seviyesiz yorumlarla kirletmeyelim.

Saygılarımla.
    Sn. Angora belki bazen forumda yapılan yorumlar biraz argoya kaçabilir...Ancak herkes şunu bilsin ki bir olayın doğrusunu yanlış bir üslupla da olsa dile getirmek aynı olayı yalan yanlış daha doğru bir üslup ile dile getirmekten çok daha haysiyetlidir...Lütfen önce yorumların nasıl yapıldığına değil ne amaçla yapıldığına dikkat ediniz...Saygılarımla...

5. Ahmed Ariften guzel bir alinti.

Bunlar, engerekler ve çıyanlardır, bunlar, aşımıza, ekmeğimize göz koyanlardır, tanı bunları, tanı da büyü

6.  Alıntı Originally Posted by bulgar Yazıyı Oku
    Sn. Angora belki bazen forumda yapılan yorumlar biraz argoya kaçabilir...Ancak herkes şunu bilsin ki bir olayın doğrusunu yanlış bir üslupla da olsa dile getirmek aynı olayı yalan yanlış daha doğru bir üslup ile dile getirmekten çok daha haysiyetlidir...Lütfen önce yorumların nasıl yapıldığına değil ne amaçla yapıldığına dikkat ediniz...Saygılarımla...
    Altına imzamı atıyorum bu yorumun.

7.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Ahmed Ariften guzel bir alinti.

Bunlar, engerekler ve çıyanlardır, bunlar, aşımıza, ekmeğimize göz koyanlardır, tanı bunları, tanı da büyü
    Bunu söyleyenler aynaya baksınlar önce.

8.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Ahmed Ariften guzel bir alinti.

Neyzen Tevfik'i her zaman tek geçmişimdir :

''Hayat üç buçukla dört arasındadır; ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın.''

Saygılarımla...

Sayfa 45/111 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •