lütfen siyasi yorum yazarken bin düşünüp, bir yazalım...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
lütfen siyasi yorum yazarken bin düşünüp, bir yazalım...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir." - Balzac
kastattiğim şuydu..99 öncesinde sigorta primi max dan yatanla, min den yatan arasında %50 fark varsa...artık bu fark %200...bu nedenle sigorta primi tavandan yatan birisinin günlerinin 99 öncesi olması ile sonrası olması arasında maaş çok fark ediyor.
sgk nın bugün emekli olsam ne kadar maaş alırdım diye bir servisi var...günü ve sigortalılık süresi dolmuş yaşı bekleyen birisi emekli olduğunda ne kadar alacak onu görebiliyor...benim 6000 günüm var...hepsi tavandan ödenmiş....3000 tl civarı bir emekli maaşım olacak.(bugünkü değer bu...yıllık zam çerçevesinde her yıl güncelleniyor bu rakam).
yukarıda sormuştum ama cevap alamadım...tüm primleriniz tabandan mı yattı, kaç gün prim ödediniz? buna göre maaş 800 tl de olabiliyor, 4000 tl alan da var.
bence şu anki sistem nispeten adil ve hakkaniyetli sayılır...çok prim ödeyen çok maaş alıyor...ayrıca sen ölünce eşine, hatta bekar kızına bile ödeme yapılıyor..daha ne olsun.
Yanlışları eleştirelim, ama doğrulara da doğru diyebilmeliyiz...Ayrıca bir sistemin sürdürülebilir olması lazım, kurumları batırmaya da gerek yok...şu an ülkenin bulunduğu genel ekonomik durum düşünülünce, emeklilerin durumu normal sayılır.
'20-30 yıl ömrü olan binalarda yaşıyoruz'
Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, "Biz 20-30 yıl, yani bir otomobil kadar kullanım ömrü olan binalarda yaşıyoruz" dedi.
http://emlak.haber7.com/emlak/haber/...arda-yasiyoruz
Valla ben yazimi siyasi amacla yazmadim.
Kurt dusmanligi meselesini be ben cikarmadim.
Adam hala hergun avazi ciktigi kadar hoykuruyor.
Kendi parti uyesi bile hakkinda Serefsiz diye siir yaziyor.
Vekil sayisi 80 den 18'e dusmus, adamin gercek gundemi emekli vatandas filan degil diyorum.
Bina/site malikleri yeterli çoğunluğu sağladığı takdirde yönetim değişir.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri