Sayfa 247/540 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Bunu birileri pazarlıyo twitte dikkat edin. En son 140'tan herkese Tüpraş aldırıp batırdı milleti.

2.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Bunu birileri pazarlıyo twitte dikkat edin. En son 140'tan herkese Tüpraş aldırıp batırdı milleti.
    Pazarlamiyor tam tersine uyariyor spegi kötü uzak durun, yedirmezler diyor.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Aynen o yazıları bende okudum adam 3 beş zobidi var al ver gülüm yapıyorlar millete yedirmezler diyor uzak durma konuşun da uyariyor

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bmw ci arkadastan haber var mi... Arkadsta temiz dogan slx var.. Yürüyen aksamda sorun yok... Düşünürse pazarlık yapalim...

5. Bu hissenin pazarlanma ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.Mali tabloları güzel evet ama tahtaya hükmedenler tam ****** bunu da zaten ilgili kişi üzerine basa basa söyledi defalarca
    İkincisi siz pazarlayan görmemissiniz
     Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Bunu birileri pazarlıyo twitte dikkat edin. En son 140'tan herkese Tüpraş aldırıp batırdı milleti.

6.  Alıntı Originally Posted by kğn Yazıyı Oku
    Bu hissenin pazarlanma ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.Mali tabloları güzel evet ama tahtaya hükmedenler tam ****** bunu da zaten ilgili kişi üzerine basa basa söyledi defalarca
    İkincisi siz pazarlayan görmemissiniz

Şirket çok güzel, harika büyeuece, 24 lira olacak minumum ama almayın

Kusura bakmayın da bu ince ince pazarlamadır. Kendisinin 2 milyon tl'si sıkıştı uluse'de millete çakmaya çalışıyor. Aman dikkat edin bunun yazdığı kağıt çakılır bir süre sonra. Ulusoy da etse etse 10 lira eder fazlası değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Şirket çok güzel, harika büyeuece, 24 lira olacak minumum ama almayın

Kusura bakmayın da bu ince ince pazarlamadır. Kendisinin 2 milyon tl'si sıkıştı uluse'de millete çakmaya çalışıyor. Aman dikkat edin bunun yazdığı kağıt çakılır bir süre sonra. Ulusoy da etse etse 10 lira eder fazlası değil.
    Bakiyorum da hep de o elemanin dedigi kagitlarla ilgileniyosun. Tuprs, egeen, sasa, uluse. Hayirdir ne ayaksin? Yoksa ayni kisi misiniz?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ya bu berkshire hiç bir şeyden anlamaz kağıt 10 lira olsa fk si nereye gelir.borsada biz fk ya bakmiyacaksak kaydirilmis net kara bakmayacaksak neye göre yatırım yapacağız.o zaman hiç kağıt almayalim

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 247/540 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •