Originally Posted by
casio
nerden girdim şu kağıda arkadaş.bir ümit, her sabah 4.70 sat giriyorum.karı geçtim,zararı kurtarsam bari.koskoca banka kağıdı 2.seans saat olmuş 15.00 daha 85 bin lot alınmış.hacim macim yok.şaka gibi yaa
Arkadaşım maliyet 7 lira.ben çok kaybettim..uzatmayalım...geçen hafta artık daha dikkatli olmayı,yüksekten alıp,düşükten satma huyumdan vazgeçmeyi karar verdim(ha doğrusu bu da bendeki tez canlılık kimse de yok)..1 haftadır klgyo takibimdeydi...ama bu serefsizden kol gibi içeri girmiştim...klgyo bir harekete geçti.4 den 5.20 yi gördü 2 gün de...arkasından baktım kaldim...1 haftadır bas bas bağırıyordu, ben uçacağım diye...çarşamba günü de msgyo harekete başlayınca ani bir kararla icbct leri satıp msgyo aldım.6.17 den bugün 8.85 e verdim...ha kar etmedim...çünkü msgyo yu zararına verip icbct almistim[emoji22] ha bugünde msgyo yu satinca tekrar yerine icbct aldım...bakalım 4-5 gündür düşündüklerim hepsi gerçekleşiyor...hislerim sıra bunda diyor......ÖZET...Yükselen hisseden uzak dur,dibe ineni al..,,21 yılda yeni anladım....Herkese bol kazançlar...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri