6 ayýn 22sinde 5,09 olan kaðýt 3,09 kadar iniyor be kadar tanýdýk deðilmi aktörler ayný
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ÝÇÝNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
Herkes bir yaþam seçer ve seçtiði yaþamýn bedelini öder.
Ýyi bir araþtýrmacýsýnýz . Yazdýklarýnýzda çok doðru hatta çok daha fazlasý da var ýcbc icin söylenecek. Ama iþte burasý bist. Burda herþey spekülatif. Bakýn siz bu kadar araþtýrýp saðlam gördüðünüz þirketlere yatýrým yaptýðýnýz halde 1 aylýk kýsa bir sürede portföyünüzü nerdeyse yarýya indirmiþsiniz. Ben sizi banvitten de hatýrlýyorum. Banvit için de çok güzel þeyler yazmýþtýnýz. Orda da haklýydýnýz. Yüksek fiyatlardan alýp bekleyeceðim demiþtiniz. Ama anladýðým kadarýyla ordan ve diðer bir çok hisseden zararýna çýkmýþsýnýz. Ýnþallah bu hisseden umduðunuzu bulursunuz. Ama ya uzun süre sabredeceksiniz yada becerebiliyorsanýz sürekli al- sat yapacaksýnýz. Þu iki þeyi de unutmayýn. Birincisi asla bir hisseye bütün paranizla birden dalmayýn. Savaþ gibi düþünün. Önce okçular. Sonra mýzraklar. Sonra suvariler. Ýkinci unsur ise en son damarina kadar sabýr.
Evt sizi tebrik ediyorum. Daha önce de böyle isabetli yorumlarýnýzý okumuþtum. Açýkçasý bugün ýsrarla 5-5,05 arasý yazdýðýnýzda bunun olacaðýný düþünerek takip ettim oluncada pek þaþýrmadim. Yarýn için de düþüncelerinize katýlýyorum. O yüzden yarýn sabah 5 in altýndan alýp 5,30 lardan satabilecegimi yazmýþtým. Ytd
Galýp yarýn hangý fýlmý sahneleyecek acaba.... çok merak edýyorum....bana kalýrsa yukarý surecek... ama ne kadar yukarý onu kestýremýyorum ýþte....Bunun ýçýn ortam.KY psýkolojýsý gayet uygun... bakalým ne yapacak....
Yer Ýmleri