nezaman gelecek bakalim buralara butun bisti dolascak sanirsam ;)))
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerden girdim þu kaðýda arkadaþ.bir ümit, her sabah 4.70 sat giriyorum.karý geçtim,zararý kurtarsam bari.koskoca banka kaðýdý 2.seans saat olmuþ 15.00 daha 85 bin lot alýnmýþ.hacim macim yok.þaka gibi yaa
Sen gene iyisin .6-7-8 tl.maliyeti olanlar doluuu
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþým maliyet 7 lira.ben çok kaybettim..uzatmayalým...geçen hafta artýk daha dikkatli olmayý,yüksekten alýp,düþükten satma huyumdan vazgeçmeyi karar verdim(ha doðrusu bu da bendeki tez canlýlýk kimse de yok)..1 haftadýr klgyo takibimdeydi...ama bu serefsizden kol gibi içeri girmiþtim...klgyo bir harekete geçti.4 den 5.20 yi gördü 2 gün de...arkasýndan baktým kaldim...1 haftadýr bas bas baðýrýyordu, ben uçacaðým diye...çarþamba günü de msgyo harekete baþlayýnca ani bir kararla icbct leri satýp msgyo aldým.6.17 den bugün 8.85 e verdim...ha kar etmedim...çünkü msgyo yu zararýna verip icbct almistim[emoji22] ha bugünde msgyo yu satinca tekrar yerine icbct aldým...bakalým 4-5 gündür düþündüklerim hepsi gerçekleþiyor...hislerim sýra bunda diyor......ÖZET...Yükselen hisseden uzak dur,dibe ineni al..,,21 yýlda yeni anladým....Herkese bol kazançlar...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Son dakikada 4.11. 4.12 den 4.14. 4.15. Seviyesine çýkardýlar....klgyo nun. 1 hafta surunup,sonradan firladigi gibi.....inþallah....
Aynen Kardeþým....beným de dýkkatýmý çektý....Inþallah P.Tesý çýzer geçer gýder...Zaten KY býkmýþ vazýyette...4.3 un býraz uzerýne çýkarsýn burada malýyete falan bakmaz býr tane KY kalmaz....Ahhhh kardeþ ben de MSGYO yu kaçýrdým...keza bu gun ALYAÐ ýn hareket çekeceðýný tahmýn ettým ama elden ne gelýr... kaçtý trenler.....hayýrlýsý saðlý olsun...Allahtan HDFGS ler bugun yuzumuzu guldurdu býraz....
Yer Ýmleri