Sayfa 33/367 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Abi kara cuma gavurlar kara yani karlı anlamında kullanıyor...bundan başka anlam üretmek anlamsız. ..bide fotoğraflar süper olmuş magazin önemli abi y oksam tiraj düşer bide itibar puanın daha hızlı çoğalması için bunlar şart...bak mert üstad a kuyrukluyıldız gibi çok çalışmam lazım...

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Metin Uca
    Metin Uca
    @MetinUca
    ·
    1 sa
    Hayırlı delirmeler Türkiye��ya da iyi fanteziler diyorum�� 152. sayfayı gerçekten merak ediyorum
    Ulla kosana 152.sayfayi...Ulla yazsana kitabin adini...Cuvap vermeyo durzuuu, twiti atti, delirtti getti...

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Ulla kosana 152.sayfayi...Ulla yazsana kitabin adini...Cuvap vermeyo durzuuu, twiti atti, delirtti getti...
    Bu kitabi yazan Erzurum'lu degilse ben hicbirsey bilmiyon...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    130.150 long avradini keseynnn
    Bugün dolar viop aldım sattım çok balliydim işlem rekorumu kırdım...aksama dayanamadım bende long girdim kısmet artık ya palaya gircek yada bize gircek ...
    Ama altın vurusculara söyleme makara yaparlar ...haberler super abi kac kişiyi takip ediyon bende 550kisi var ama seninkiler daha çok sanki bide ilginç. ..

5.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Bugün dolar viop aldım sattım çok balliydim işlem rekorumu kırdım...aksama dayanamadım bende long girdim kısmet artık ya palaya gircek yada bize gircek ...
    Ama altın vurusculara söyleme makara yaparlar ...haberler super abi kac kişiyi takip ediyon bende 550kisi var ama seninkiler daha çok sanki bide ilginç. ..

Sen onu benim kulahima annat...Sen az buz bir çakal degilsin...Bende yaklasik 1500 kisi var da azaltcam, gereksiz...

Abi bence haftasonuna logn girmek mantikli...Huberler sindiden olumluya donmeye basladi...Bakalim nasip...

6. Sinterim dusunup tasiniyor, ben nereye dustum deyu?

Ahanda yukardakilerin arasina dustun sinterim, dikkatli ul...

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Sinterim dusunup tasiniyor, ben nereye dustum deyu?

Ahanda yukardakilerin arasina dustun sinterim, dikkatli ul...
    Sv ayvagobek yeanııım çakal erik suyunu neyim çektinmi? Çekte öyle yaz emi

8. Paris' de sirkten bir Kaplan kacmis...Paris sokaklarinda tur atip durupdurumus gari...

Sayfa 33/367 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •