Sayfa 911/1200 İlkİlk ... 4118118619019099109119129139219611011 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by özmen Yazıyı Oku
    bugday, pirinç, nohut, hatta saman, kırmızı et bile ithal ediliyor, haberin varmı desem,
    herhalde bana da şanlı selçuklu tarihini osmanlı tarihini, kurtuluş savaşını, sonra fetöcuları, darbecileri anlatacaksın da,
    ne alakası var?
    Haklısın bak ben bunları göremedim, düşünemedim. Söylediklerimden bunları anlayabilen zeki arkadaşlar sizler benim gibi köhne, cahil insanların kusuruna bakmayın..
    Hazır Abd,İsrail, Fetö, Almanya bunların hepsini memlekette bolca üret, huzurla refah içinde yaşa diye kendini parçalıyor, kıymetini bilin..

Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    ortak kani dusecegi noktasinda sanirim bu son tepki olarak goruluyor ...

bundan sonraki sert dusus sonrasi ikili dip mi yapar canak mi yapar ...

94 den mi doner 82 den mi ?

gorecegiz ama.sonraki cikisin bende en az 130 k da sonlanacagini dusunuyorum 1 yil icinde hem dip hem tepe gorecegiz kanatindeyim...
    Sn fight clup'in senaryosu bana mantikli geldi ins gerceklesir.

100 binin altina giderse piyasa ve kalici olursa bence yeni zirve gelmesi en az 2 seneyi bulur.

Onun icin fight clup in senaryosu en uygunu.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by özmen Yazıyı Oku
    bugday, pirinç, nohut, hatta saman, kırmızı et bile ithal ediliyor, haberin varmı desem,
    herhalde bana da şanlı selçuklu tarihini osmanlı tarihini, kurtuluş savaşını, sonra fetöcuları, darbecileri anlatacaksın da,
    ne alakası var?
    Sayın Uyvar 41'in verdiği cevaptaki kelimelere bakın,hangi kelimerle cevap verilmiş, kelimelerin manevi ağırlığına bakın... Sonra da sizin yazdığınız cevaptaki kelimelere bakın...

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar bu konuyu uzatmaya gerek yok..
    Fetöcü birkaç gündür abilerinin fısıltılarıyla dolardan vurucam diye buralarda dolandığı için geniş cevap vermeye çalıştım..
    Onlar dolardan vurmaya, doları olana köpeklenmeye, 1 dolara vatan satmaya alışık mahlukatlar ama bizim meşrepte yok o işler..

Söylediklerimle aklı sıra dalga geçmeye çalışan pırlantalar, sizde kafanızı kaldırıp bir bakın;
    Irak,Afganistan,Suriye de sizler gibi aşırı akıllı arkadaş fazlasıyla vardı..
    İşbirliği yaptılar, özgürleştiler, hatta sokaklarda özgürce dilenip, Egenin soğuk sularına özgürce açılıyorlar..
    İnşallah biz hep birlikte bu günleride omuz omuza geçicez..Bu işin artık siyasi bir mesele olmadığını lütfen kavrayalım..
    Hata yapan,milletin gönlünü kaybeden bedelini sandıkta öder..
    Aklınıza iyice sokun artık..Bin yıllık Türk Devleti ve bu Büyük Millet bu topraklarda ameliyata izin vermeyecek..
    Cumhuriyetimizin kurucusu ve önderimiz M.Kemal Atatürk'ün dediği gibi;
    ''Geldikleri gibi giderler''

5. s.a iyi haftalar beyler
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6. Zarrap olayı gerdi normalde 120 ler üstündeydik 103500 alti olmazsa ve krdmd 2.21altı 2.19bilemedin 2.17 altına düşmez günü 2.21 üstü kaparsa güzel.altı tehlikeli. ben çıkacağına inanıyorum ama bu işler hepimizin bildiği gibi oyle olmuyor.inşaallah utandırmaz.çıkan kağıt çıkışa devam düşen de düşüşe devam teyid ve dönüş kesinlesinceye kadar.Suriye işi abd istemezse olmaz(afrin) yani kardeş kardeş gidiliyor gibi.iyi yansır eregli krdmd tabi bu bir fikir.ytd

7. Şahsi fikrim böyle tuhaf bir piyasada al sat kap kaç en iyi strateji olur. 1 gün dahi kalmak mantıklı gelmiyor sular durulunca yeni bir durum değerlendirmesi yapılır. Son olarak diyeceğim usd de yukarı bist de yukarı gider ama 100bin görüp endeksin gazının alınması şart gibi düşünüyorum. Selamlar.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Katılıyorum.ytd

Sayfa 911/1200 İlkİlk ... 4118118619019099109119129139219611011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •