Sayfa 41/280 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 321 - 328 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1. Sn senturk, feiren66'nin kardes sirketleri sormasiyla hisseyi nasil bir asagi cekme cabasi olabilir? Sirf o sordu diye sirket hisseleri mi dusecek? Nasil dusecegini merak ettim dogrusu. Buraya yazi yazan herkese karsi bir onyarginiz var. "O kiskaniyor, bu hisseyi asagi cekmeye calisiyor" ... O zaman burada sadece hisseyi pohpohlayan yazilar yazilsin.

2. Sn Scarface yorumlariniz ve uyarilariniz icin tesekkurler.

3.  Alıntı Originally Posted by Scarface Yazıyı Oku
    Yat fin. Bu gün tahtaya girmiş moralim bozuldu. Yarın dikkatli izlemek lazım. Kurumu bilenler ne demek istediğimi anlar
    Yat finans girince ne olur sence.ben daha yeniyim borsada .Özelden yazıp yardımcı olursan sevinirim

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by feiren66 Yazıyı Oku
    İndes ve dagate hakkında bilgisi olan varmi

İkiside DESPC gibi ky in dostu hisseler.
    Akbank orta uzun vadede İndes için 12,50 fiat belirledi.
    İndes arsadan gelecek 90 milyon doların % 40 nı temettü olarak dağıtacak.
    Takibinde yarar var.
    DGATE:2,50 tl fiatlardan 22,00 tl gördü.Oradan %200 bedelsiz verdi.

5.  Alıntı Originally Posted by Scarface Yazıyı Oku
    Ben takasta gördüğümü yatırımcı dostları bilgilendirme amaçlı yazdım. Al tut sat demedim. Şimdi neden dikkat edilmesi gerektiğini yazardım ama ortamı manüple etmek istemiyorum. Ciddi okuyan zaten anladı beni
    Seenturk e cavabım, cepten yazıyorum alıntı yapamadım. Saygılar
    Bildiğim kadarıyla açığa satış vakaları yaşanıyor, doğru mu Sn.Scarface?

6.  Alıntı Originally Posted by feiren66 Yazıyı Oku
    Hisseyi aşağı çekme değil amacım.dgate ve indes kardeş ler.acaba despec ten sonra hareket onlarada gelirmi.bilnedigim hisseler olduğu için soruyorum.

kendi forumlarına yazmanız bana göre daha etik olacaktır. ayrıca başka hisse adı telaffuz etmeniz despec forumunda forum kurallarına aykırı bir durumdur. bamlanabilirsiniz. bilginize.

7.  Alıntı Originally Posted by tropheus Yazıyı Oku
    Sn senturk, feiren66'nin kardes sirketleri sormasiyla hisseyi nasil bir asagi cekme cabasi olabilir? Sirf o sordu diye sirket hisseleri mi dusecek? Nasil dusecegini merak ettim dogrusu. Buraya yazi yazan herkese karsi bir onyarginiz var. "O kiskaniyor, bu hisseyi asagi cekmeye calisiyor" ... O zaman burada sadece hisseyi pohpohlayan yazilar yazilsin.
    despec forumunda başka hisse adı telaffuz etmek forum kurallarına aykırıdır. aşağı çekme derken feiren 66 nın yazılarını tek tek incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. her sene düzenli temettüsünü veren, karını artıran ve geleceği parlak olan bir şirketin sadece değerinin düşük kaldığını belirtti burdaki arkadaşlar. hatta ısrarlı sorulara rağmen bile herkes yatırım danışmanlığı yapmadığınıda belirtti. benim yaptığım ise sadece hissede yüklü miktarda bulunduğum için hisse yükseldikçe sevinmekten ibarettir. geriye dönük yazılara bakarsanız bunu rahatlıkla görebilirsiniz. saygılar. ytd.

8. Sn BEYPAZARLI yatırım finanstan ve dikkatten bahsetti bir arkadaşımız ne gibi etkisi olur bilginiz var mı bu konuda

Sayfa 41/280 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •