Diğer söylemlere aldırış etmeyelim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer söylemlere aldırış etmeyelim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brsan forumunda paylaşmıştı bir arkadaş.patron bildirim yaptığında iş işten geçmiş olur.
kağıtta hacim diye bişe yok 10 lotla kademe düşüyor 500 lot satmak için 40 kuruş düşebiliyor kademeler boş 40 sınırında güç toplayabilirse umudum var bu kağıttan
ben soyledim..elimde bryat yok yakin cevremde yuklu mali olanlar var..keske onlar cesaret edip yazabilse idi..yazmadaki amacim gizli is cevirmelerini engellemekti...28 den hisse istediler..satan oldu galiba ana heralde 1 kisi...sonra 50 ye cikardilar..ayip degil de nedir bu? sonraki hikaye ise bence bryat yatirimcisina ait.. 50 den vermediler 100 u bekliyorlar..100 olsa 200...yok ole yagma hayatimda ilk defa bir patrona hak veriyorum...keske borusani da 20 yapsa..hemen kacarim..
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Ben 16 ya razıyım ama nerde
Sent from my SM-A700H using Android mobile app
bryat 13 tl den sanirim 3 senede 4 katini gordu..mantiken 20 tl idi sanirim dediginiz gibi 16 gibi bir rakam cikiyor..zaten eskiden 1 e 2 idi oranlari..bryat 50 ise brsanin eski fiyat 100 yeni 20 olmasi lazim
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Bunların hepsini bende biliyorum, envayi çeşit hesap yapıyorum ama durum ortada işin garip tarafı alan da yok bunu anlamıyorum tepki alımı bile gelmedi. Yatırım tavsiyesi değildir
Sent from my SM-A700H using Android mobile app
Yazdıklarınızdan bişe anlaşılmıyor
Yer İmleri