Sayfa 196/637 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba. forum içinde yer bulamadım buraya yazıyorum.
    yeniyim bu işlerde de bi merakım var.
    mesela cuma günü kapanıştan sonra ya da hafta sonu işlem yaptığımızda, ya da pazartesi 09,00-09,30 ya da 09,40 gibi işlem yaptığımızda, kapanış fiyatından mı almış oluyoruz yoksa piyasa açılır açılmaz ilk fiyat neyse ordan mı alıyoruz ?
    cuma akşam alış/satış emri iletilip Pztesi 9.40'taki açılış seansında sıraya alınıp işleme konulur. Açılış fiyatı saat 10'dan önce belli olur.
    Emir verdiğiniz fiyat eşleşirse otomatik olarak gerçekleşir. Eşleşmezse gün sonuna veya seans sonuna kadar geçerli kalır.
    syg.

09:40 - 09:55 Gün başı Açılış Seansı için Emir Toplama(*)
    09:55 - 10:00 Eşleştirme/Fiyat Belirleme
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2. Sayfa sahibi katılır mı bilmem ama bu sayfanın çıkmasındaki ilk kıvılcım aşağıdaki tarihteki yazıda atıldı diye düşünüyorum

Bakalım kurul aşamasına ne zaman geleceğiz
    Hasbi nerelerde acabaa

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Sayfa sahibi katılır mı bilmem ama bu sayfanın çıkmasındaki ilk kıvılcım aşağıdaki tarihteki yazıda atıldı diye düşünüyorum

Hasbi nerelerde acabaa

neden olmasın
    bu tarz bir oluşumu İngiltere'de 50+ yaş üstü 10 kişilik bir grup yapmakta..bulamadım şu an ama youtube'da yatırım ile alakalı bir videoda izlemiştim..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4. Kurul işi bencede güzel olur. Birde bes gibi isctr biriktirip temettü ile geçinen birinin hikayesi vardi. Onun gibi bir birikim hesabı anlatılırsa bes gibi toplanacak o da güzel olur.

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Sayfa sahibi katılır mı bilmem ama bu sayfanın çıkmasındaki ilk kıvılcım aşağıdaki tarihteki yazıda atıldı diye düşünüyorum

Hasbi nerelerde acabaa

haha...nereden aklına geldi yaklaşık 1,5 sene önce yazmışım yazıyı...aslında 3 aşağı 5 yukarı dediğimizi yapıyoruz sayılır şu an

Başlık uzun ömürlü olursa, çok proje geliştiririz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by topalördek Yazıyı Oku
    Kurul işi bencede güzel olur. Birde bes gibi isctr biriktirip temettü ile geçinen birinin hikayesi vardi. Onun gibi bir birikim hesabı anlatılırsa bes gibi toplanacak o da güzel olur.
    Sanirim sn. ctugrul beyefendi idi o..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Karşıyakalı Yazıyı Oku
    Hocam tam burada bir soru sormak istiyorum size.

Peki borsadaki şirketler buna nasıl bakıyorlar. Bakış açıları nasıl. Biz hep kendimizi konuştuk bu sayfada.

Şöyle sormak istiyorum,
    Pınar süt neden borsada? Sütaş neden değil?
    Mavi neden borsaya açıldı? Colins neden açılmıyor?
    Bu soruya cevap vermem icin oturup yarim saat en az yazmam lazim.
    Cevabi az cok herkes tahmin edebilir..
    Esasinda neden bazi kagitlar tercih edip bazilarini etmememizin de nedeni bu degil mi?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Merhabalar

aşağı yukarı temettü verimi güzel olan sanayi şirketlerimiz belli. benim burada merak ettiğim husus şu sn dudu ve sn cau. cevap verirse çok memnun olurum. tüpraş iyi bir hisse mi .evet . iyi . temeli satışı iyi mi . evet iyi. ama gelelim can alıcı soruya bizim gibi temettü emekliliği için hisse yatırımı yapacak genç dimaglar için artık tüpraş pahalı olmadı mı biraz? aynı diğer sanayi şirketleri içinde geçerli değil mi. hektaş mesela 2 - 3 liralardan 6- 7- 8 liralara geldi. şu anda temettü verimi iyi hisseleri alırsak yüksek fiyattan maliyetlenmiş olmaz mıyız acaba ?
    son olarak bir sorumda y.dışı temettü veren hisseler (dolar ve euro) bakış açımız nasıl olmalıdır. hem tl de temettü elde edip hem de dolar bazlı gelir elde etmek ilerleyen yıllar için güzel olmaz mı? büyük üstatlarım ydışı hisselere bakış açınız nedir ? syg

Sayfa 196/637 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •