Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
Vay vay ..

Metallica nın ilk 25 Haziran 1993 konseri İnönü stadına fabrika müdürü bir abimiz(o da ozamanlar 35 yaşında) ve ben henüz 25 yaşındayım ve 4 aylık evliyim , konseri James Hetfield den 20 metre uzakta en önlerde izledim. Bu adamların her konserinin başlangıcı adamın tüylerini diken diken eden , atmosferi ne kadar anlatsak ta sadece yaşandığında anlaşılabilecek insanı allak bulak eden bir durum. Konser başladı , ne olduğunu anlamadım bile. Etrafım manyaklar la dolu. Kardeşim ben böyle bir şey görmedim. Çok ilgimi çeken , 50 bin kişi bu grubun tüm şarkılarını ezbere koro halinde söylüyorlar. O konserden sonra ben de bir çok şarkısını ezberlemiştim. Konserden sonra alışık olmadığımızdan yaklaşık 15 gün boyunlukla gezdim , boynum bırak tutulmayı sanki kopmuştu.

Wayy,
aynı zamanda aynı yerdeymişizz,
Adanadan otobüslerle gelenler vardı o ilk konsere

Bende o aralar,arada Yunanistana falan gelen Metallica için "İzmire felan gelseler atlar giderim" hesabı yaparken İstanbul konseri inanılmazdı ...
Hatta üzerimize yapıştırılan biletlerin montunu üzerindeki biletle yıllarca saklamışlığım vardırr
Konser çıkışı iki polis yanımızdan geçerken aralarında konuşuyorlardı;
"nasıl müzik lnn bu, ne anlıyor bu manyaklar budann !!"