Originally Posted by
roxette
Metallica , heavy metal , rock müziği dalında bir fenomen ve ülkemizde de çok seviliyor. 5 defa geldiler İstanbul a. Her konserinde ayrı bir anım vardır.
İlk konseri 25 haziran 93. Hiç unutmam bu tarihi. Çünkü 5 ay önce kaybettiğim rahmetli babacığım , ben konsere gittiğim o akşam kalp krizi geçirmiş , kalbine geçici kalp pili takılmıştı. O zamanlar cep telefonu da olmadığından gece 1 gibi eve döndüğümde hanım durumu söylediğinde koşa koşa Haseki hastanesine gitmiştim. Yoğun bakımda kendisine geldiğinde sabaha karşı , "nerdesin oğlum , ben ölüyorum sen nerelerde fink atıyorsun " diye fırça kaymıştı bana. Desem ki Metallica konserine gittim , o haliyle bana 2 tane de çakardı babacığım. İlk konserden bana kalan yadigar - beyaz yaka olarak çalışıyoruz saçlarımız kısa - benden uzun süre gitmeyen boyun ağrıları idi. Çok fazla abartmışız kafa sallamayı. Bir de o konserde 3 defa sanırım bis yaptı metallica. Konser bitti ulan dedik biz ne oldu , yanımdaki fabrika müdürü abimiz James in de duyduğuna eminim , başladı ingilizce saydırmaya James e. "Ulan senin ağzına sıçarım , nasıl söylemezsin Enter Sandman i , Sad but true yu " Sonradan 3 defa bis yaptılar , abimizin isteklerini ve diğer unutulmaz şarkıları başladılar arka arkaya çalmaya. Nasıl bir enerjidir hayret edersin.
metallica bir marka bir norm başlı başına
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri