Sayfa 472/900 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ekoduko Yazıyı Oku
    Patron Kamil; hisseyi alip batiran Galip. Neyin kafasiyla yukselecek diyorsun. Ky oyle bir dolandirdilar ki burada senin veya baskasinin ara gazlari fayda etmez artik bu tahtada.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Napalim umudumuzu keselim mi yakalım mı gemileri...Elimize vermişler oynuyoruz....Sen olsan naparsin???Soruyorum sana.!!!!!Anlaşılan senin canın yanmamış konuşuyorsun Tabiki 20 kuruşa düşssun 10 kuruşa düşssun oralardan al değil mi ?????Sanki bu kağidı 1 ve ustu alan yok.!!!!! İnşallah bir ağzin yanar ne olduğunu görürsün!!!!!!

2. Aynen katılıyorum, düşecek diyen de çıkacak diyen de demesin artık mümkünse, düşerse düştükten sonra çıkarsa çıktıktan sonra konuşsunlar. Şirketle ilgili gelişmeleri paylaşın sadece mümkünse...

3. 27.11.2017 tarih saat 17:17 itibari ile alım 0,59 satım 0,60 bu burada dursun en geç mayıs ayı sonunda bu yazıyı arşivden bulup tekrar buraya yazacam bakalım ne olacak....

4. Buraya sürekli yazmayla bir hisse ne yükselir ne de düşer. Hayatımda en büyük kazığı bu hisseden yedim.Maliyetim 1,04.Hala bekliyorum. Ama hiçbir zaman buraya gelipte bu hisse yok şöyle yükselecek yok böyle yükselecek demedim. Varsa bildiğim bir haber olumlu ya da olumsuz gelir burda paylaşırım. Yoksa da sessizce izlerim.

5. Şirketle ilgili haberleri paylaşın sadece. Bi de efekan iyiye gidexek çığırtkanlığı yapmasın lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Buraya sürekli yazmayla bir hisse ne yükselir ne de düşer. Hayatımda en büyük kazığı bu hisseden yedim.Maliyetim 1,04.Hala bekliyorum. Ama hiçbir zaman buraya gelipte bu hisse yok şöyle yükselecek yok böyle yükselecek demedim. Varsa bildiğim bir haber olumlu ya da olumsuz gelir burda paylaşırım. Yoksa da sessizce izlerim.
    Hocam çok da yaklaşmışım aslında. 1.30 yaptığında mı almıştın?

7.  Alıntı Originally Posted by Hisse'dilen Yazıyı Oku
    Hocam çok da yaklaşmışım aslında. 1.30 yaptığında mı almıştın?
    Evet maalesef

8.  Alıntı Originally Posted by Efekan Yazıyı Oku
    Napalim umudumuzu keselim mi yakalım mı gemileri...Elimize vermişler oynuyoruz....Sen olsan naparsin???Soruyorum sana.!!!!!Anlaşılan senin canın yanmamış konuşuyorsun Tabiki 20 kuruşa düşssun 10 kuruşa düşssun oralardan al değil mi ?????Sanki bu kağidı 1 ve ustu alan yok.!!!!! İnşallah bir ağzin yanar ne olduğunu görürsün!!!!!!
    Beddua iki ucludur, bana girerse doner sanada girer ;) Benimde zararim var. Gecen aylarda O kadar gazladir ki tahtayi yok katarlilar yok satislar patlayacak diye hisseyi tavan yaptirip sonrada elimize verdiler. Simdi de surundurup oldurmuyorlar. Insallah cikarda milletin yuzu guler biraz. Beddua edeceksen kamil var galip var. Bunlara et fazlasiyla hakediyorlar. Senin benim gelecegimizi somurduler cunku. Iyi kazanclar...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 472/900 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •