Sayfa 85/499 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3992 madde; 673 - 680 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

  1. 2018 yılı sonu gelsin bu yaptıgınız haberin ne kadar füzüli oldugunu anlarsınız. Devlet delimi lisans iptal etsin ruhsatı geri alsın. Güçbirligi holdingin tek para getiren şirketi ares ,güçyapı ve tekstil çalışmıyor. Ama güçbirligine tmsf el koymuş çalışması ve yatırım hakkı güçbirliginde kalmış. Bir hatırlayın bundan 3/4 sene önce tmsf bilançosunda güçbirligi holding tarafından 1.480.000 dolar miktar borç ödemesi vardı. şimdide bu miktar 1.600.000 küsür milyon dolara çıkmış .bakınız tmsf 2017/9 bilançolarına. Siz giderken biz geliyorduk. Hem hol yok yumurta yok kim yaptırdı böyle bir haberi. çok merak ediyorsanız 2018 sonunu bekleyin. Devletin el koyma koşullarının altından çok sular geçti. Güçyapı ,güçbirligi borcunu fazlasıyla ödeyor. üstüne eplasa ve diger borçlarıda fazlasıyla karşılıyor. Birde devlet şirkete ne dedi biliyormusunuz. Yatırım yap ,istihdam yarat ,ihracatı arttır müteşebüslere tahmin edemediginiz kadar teşvik .... sizler hala eski TÜRKİYENİN KUMPASLARI İÇİNDE BOGULAN , BİR ÜLKE sanıyorsunuz. halbuki ÇOK BÜYÜK DEGİŞİMİ VE DEVRİMLERİ KAÇIRMIŞSINIZ. BU, saga sola ^^ rejon ^^ kesmekle , NESNEL KOŞULLARA KÖR kalmakla olmuyor ....neymiş bu işler kopyala / yapıştırla olmaz ilim ifran sahibi olacaksın. her yazılanın doğruluğunu test edeceksin. VESSELAM

  2. Bu yazı sana kapak olsun. şimdi bu haberi yaptıranları çok merak ettim dogrusu.
    Elimde tek lot mzhld yok . Bu sayfayı kirlettigimden dolayı mzhld yatırımcılarından özürse ,özür diledim. Bu haberin yayınyandıgı tarihten 3 ay geriye gidin . O tarihte neler neler oluyor ,hangi pazarlıklar oluyordu..

  3. Her şey olacağına varır. Şirketin durumu ortada. Sıfırdan geldik buralara (1), şu anda da her şeyle yüzleşmeye hazırız. Unutulmamalıdır ki durum her ne olursa olsun bahsi geçen (2) 40 milyon $ harcama konusunda şirketimizin hiçbir suçu bulunmadığı için gereken yapılacak ve gerekli tazminat alınacaktır. Bunun dışında şirketin gidişatına bakıldığı zaman (3) durumun oldukça iç açıcı olduğu bir gerçektir (4). Şimdi, bu hisse ile derdi olanların aklındaki soru nedir? Devlet bu, karşımıza yüklü miktarda borç da çıkarabilir - Vakıfbank'tan bahsediyorum - yaşadıklarımızın telafisi de gerçekleştirilebilir sonuçtan karlı da çıkabiliriz. Bunlar şu anda yaşanan haberlere bağlı değil arkadaşlar. Herkes haddini bilsin. Birbirinize düzeysiz sözler söylemeyin. Savaş alanına çevirdiniz hisseyi. Adam akıllı emek vererek insanlarla bilgi paylaşın, sohbet edin, iyi dileklerde bulunun ama şu saçmalığa artık bir son verin. Elinize bir şey geçmeyecek. İki kelime ile hisse ne yukarı gider ne aşağı. Boş yere kalp kıracağınıza seviyeli olun, hoş görün. Birbirimize saldırarak bir şey elimize geçmeyecek. Filmin sonu yakın, iyi ya da kötü ben buradayım. Biz buradayız. Biz buradaysak birlikte buradayız. Hisseler yukarı çıkınca birbirimize satacak halimiz yok ya, birlikte satacağız. Bazılarımız erken bazılarımız geç ama yolumuz aynı.

    Lütfen, kalp kırmayın. Para bir daha gelir ama kırılan kalp eskiye tekrar dönmez.

    (1): http://www.patronlardunyasi.com/habe...-satilik/91236
    "İzmir'in önde gelen otellerinden olan Ege Palas Oteli, İzmir 3. İcra Müdürlüğü tarafından icra yoluyla satışa çıkarıldı."


    (2): http://www.yurtgazetesi.com.tr/yurt-...di-h54702.html
    "Pilot firmamız ihale koşullarına uygun olarak nakit ödeme, çok katlı otopark inşası, temel harcamaları vb. Nedeniyle imar planı iptali davası sonucu inşaat durdurulana kadar 40 milyon $'a yakın harcama gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Projenin gerçekleştirilememesinin tek sorumlusu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'dır. Belediyeye karşı her türlü yasal hakkımız sonuna kadar aranacaktır."


    (3): http://www.yeniakit.com.tr/haber/ege...da-370249.html
    "Bu yıl 86.yı yapılan ve 10 gün devam eden İzmir Kültürpark Enternasyonel Fuarı'na katılan EGE YILDIZ İlgiyle karşılandı."


    (4): Tablo https://temelanaliz.net kaynağından oluşturulmuştur. Vakit olmadığı için kontrol edilmemiş, daha fazla veri girilmemiştir. Site otomasyon sistemi ile çalıştığı için verilerin güvenilir olduğu düşünülmektedir.


    Untitled-1.jpg

    Tablodaki tarihler ters olmuş. En sol 2017'den sağa doğru geriye gitmektedir.

  4. MZHLD Mazhar Zorlu Holding

    TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU TARAFINDAN TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜK OLUŞTURAN MAHCUZLARIN SATIŞINA
    İLİŞKİN YÖNETMELİK

    MADDE 24 – (1) İhale, Kurul tarafından onaylanmış olsa dahi aşağıda belirlenen şartlardan birinin gerçekleşmesi halinde Kurul tarafından alınacak ikinci bir karar ile iptal edilebilir.
    a) İhale alıcısının, satış şartnamesinde belirlenen şekil, süre ve şartlara uygun olarak
    ihale bedelini ödememesi,
    b) İhale alıcısının mevzuat veya satış şartnamesinde düzenlenen yükümlülüklerini
    c) İhale alıcısının ihaleye iştirak ile ilgili mevzuatta veya satış şartnamesinde düzenlenen şartları taşımadığının veya sonradan kaybettiğinin anlaşılması.
    (2) İhalenin iptali halinde ihaleye konu ticari ve iktisadi bütünlük; Satış Komisyonu tarafından ikinci en yüksek pey sürene/teklif verene teklif edilebilir. Bu kapsamda kendisine teklif edilen teklif sahibi, üç gün içinde satışa konu mal, hak ve/veya varlıkları almayı kabul ederse Kurul onayından sonra ticari ve iktisadi bütünlük kendisine ihale edilmiş sayılır. Bu durumda ilk ihale alıcısının ihale teminatı Fona irad kaydedilir. Ayrıca iki ihale bedeli arasındaki fark, ilk ihale tarihinden farkın tahsiline kadar geçen süre için satış şartnamesinde belirlenecek oranda faiz ile diğer zararlar ilk ihale alıcısından tahsil edilir.
    (3) Kurul tarafından ikinci en yüksek pey sürene teklif edilmesinin uygun görülmemesi veya yapılan teklife rağmen teklifin kabul edilmemesi veya teklif sahibine ulaşılamaması hallerinde, ticari ve iktisadi bütünlük tekrar satışa çıkarılır. Bu durumda satış ilanı satıştan en az 7 gün önce Resmî Gazete’de ilan edilir. İki ihale bedeli arasındaki fark, ilk ihale tarihinden farkın tahsiline kadar geçen süre için satış şartnamesinde belirlenen oranda işleyecek faiz ile diğer zararlar, teklifinden veya ticari ve iktisadi bütünlüğü almaktan vazgeçen ihale alıcısından tahsil edilir.

    19.01.2016 TARİHİNDE İHALE YAPILDI VE SONUÇLANDI.
    19.01.2018 TARİHİNDE TAM İKİ YIL DOLACAK.
    BELEDİYE İNŞAAT RUHSATINI VERMEDİĞİ İÇİN ŞARTNAMEDE BELİRTİLEN 80.000.000 DOLARIN TAKSİT ÖDEMELERİ DE BAŞLAYAMADI HALİYLE.

    1) TMSF, SONSUZA KADAR RUHSATIN VERİLMESİNİ BEKLEMEYECEK HERHALDE. İHALEYİ İPTAL ETMESİ İÇİN SON TARİH NEDİR?

    2) TAHSİLAT YAPILAMADIĞI İÇİN DEVLETİN ZARARI SÖZ KONUSU. BU ZARARI KİM KARŞILAYACAK?

  5. Güzel bir açıdan bakmışsınız Sayın Egeduk. Konu iyice karmakarışık bir hal almaya başladı lakin eskisi kadar sürmez çözülmesi, şimdi hukuki süreçler daha hızlı ilerliyor iktisadi konularda. Adil mi? Hiçbir zaman olmadı. Karşımıza ne çıkar bilemiyorum ama olasılık olarak naçizane fikrim iyi olma ihtimali daha fazla.

    Yatırım tavsiyesi içermez. Sitedeki bütün yazılarım kişisel öznel görüştür ve aleyhimde kullanılamaz. Doğruluğu ispatlanmamıştır. Lütfen kimse kimsenin önerisi ile yatırım yapmasın ya da yaptığı yatırımdan vazgeçmesin.

  6. MZHLD Mazhar Zorlu Holding

    En geç yıl sonuna kadar veya yılsonu Finansal raporlarında Vakıfbank borcunun ödendiği haberini görmek istiyoruz.

    O KEDİ BURAYA GE-LE-CEK

  7. Gün sonunda takasa detaylarını paylaşan arkadaş olursa sevinirim.


    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi



  8. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 85/499 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •