Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,46 Mn 13,09 / 13,09
21,46 9.99% 914,23 Mn 20,00 / 21,46
30,16 9.99% 1,83 Mr 28,14 / 30,16
25,32 9.99% 64,92 Mn 22,70 / 25,32
136,70 9.98% 209,99 Mn 127,20 / 136,70
1.053,00 -10% 4,56 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 977,96 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 36,95 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 401,75 Mn 12,48 / 12,79
3,33 -8.52% 234,16 Mn 3,29 / 3,49
309,00 -1.75% 13,75 Mr 305,25 / 311,50
3,15 -1.56% 10,47 Mr 3,08 / 3,22
278,00 5.3% 10,43 Mr 260,00 / 280,75
421,50 -0.94% 8,68 Mr 418,25 / 431,00
118,10 -2.64% 7,66 Mr 114,00 / 125,10
18,99 2.04% 564,62 Mn 18,36 / 19,08
73,40 -0.41% 6,48 Mr 72,85 / 74,05
278,00 5.3% 10,43 Mr 260,00 / 280,75
740,00 1.79% 3,06 Mr 720,50 / 743,50
95,80 -1.39% 470,80 Mn 94,25 / 96,75
111,20 -0.98% 198,07 Mn 111,00 / 112,40
31,34 1.36% 97,12 Mn 30,10 / 31,66
10,62 3.91% 547,09 Mn 10,12 / 10,70
81,65 -1.8% 369,77 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 135/500 ÝlkÝlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 1,073 - 1,080 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alýntý Originally Posted by Burak1973 Yazýyý Oku
    sn Ercanbay deðerli yorumlarýnýzý bekliyoruz
    Merhaba,

Deðerli Kardeþim, bilanço'nun geldiðini þimdi öðrendim ve inceleme fýrsatým olmadý. Eplas sayfasýný okuduðumda, oradaki benden bilgili ve görgülü arkadaþlarýn yorumlarý beni mutlu etti.

Holding bir düzine iþtiraki olan bir þirkettir ve Eplas da þirketin, nitrojenle çalýþan lokomotifidir. Eplas iyi ise Holding de iyidir kýsacasý.

Benim de mutlu olduðum verilerin baþýnda sipariþ avanslarý geldi. 59 M olarak yazmýþlar. Bu kadar sipariþ avansý, neredeyse, bir yýllýk üretimin karþýlýðý demektir. Yani yýl sonunda 2017 bilançosundaki artýþtan daha büyük bir artýþ bekleyebiliriz. Ayrýca Dr. Abi kapasite kullaným oranlarýnýn %60 civarýna ulaþacaðýný belirtmiþ ki, sipariþ avanslarý büyüklüðünü görünce, ben biraz daha üstte canlandýrdým ama, Dr. Abinin tespiti daha yerindedir. Zira, kapasitenin artmasý, baþka zorluklarý da birlikte getirir. Yavaþ yavaþ artmasý, daha olumludur.

Ticari alacaklarýn hatýrý sayýlýr rakamlarda artmasý, bilançodaki kar rakamlarýnýn düþmesine sebep olmuþ. Diðer taraftan, bu paranýn yine Ege Yýldýzýn kasasýnda kaldýðý yada muhtemel bir anlaþmaya yönelik bir protokol yapýldý ise, ödenmiþ olan paranýn, anlaþma yapýlýncaya kadar, Ticari alacaklarýn alacak kaleminde gösterilmesi muhtemeldir.

Mahkeme mevzuu var..; hiç bir mahkeme ve icra davasý, þirketleri olumsuz etkileyemez;

"Mahkeme var.., ben hissemi satayým..," Buyur sat kardeþim...Satma diyen yok. 59 M sipariþ avansý diyoruz. Kaldý ki, açýlan dava Patronun þahsi borcuna ait bir dava...

Batýk kardeþim, bilançoya baðlý olarak hissenin düþtüðünü yazmýþ ama, ben kardeþime katýlmýyorum. Ýlk bilançolarda, bir kaç kaleme baðlý olarak her þirkette karlar düþük gelir. Kaldý ki, Brüt Kar rakamlarýnda %20 lik bir artýþ söz konusu. Beklediðimiz karlar bilançonun "Ticari alacaklar" kaleminde fazlasýyla var.

Þimdilik bu kadar Kardeþim. Eplas forumu seni daha fazla aydýnlatýr.

Kemal Zorlu'ya her zamanki gibi, þeffaf olmasýný hatýrlatýyorum. Ben defalarca yazdým. En sonunda Bist de hatýrlattý...

Hadi bizi þeyine takmýyor da, Bist'i taksa iyi olur. Burasý Yakýn Ýzmleme Pazarý, Bist þimdi daha yakýndan izliyordur. Benden hatýrlatmasý.

Ýyi bir gece temenni ediyorum.

Saygýlarýmla,

ke MALLLLLL

SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...

Dürüstlük abidesi keMmmal aðbim

SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

4. Merhaba,

Bilançoyu inceledim arkadaþlar. Ýnanýlmaz ayrýntýlar ve bilgiler paylaþacaðým...

Þaka yapýyorum arkadaþlar. Ýnceledim de, denetçilerin her sene içinden çýkamadýðý bilançolarý ben size nasýl anlatayým? Ben yeterince anlamamýþken...

Genel bir bakýþ yaparsak; zaten bilançoyla ilgili Eplas forumunda bir takým deðerlendirmeler yapýlmýþtý. Mazhar Holdingin bilançosu da tabiriyle 3 aþaðý 5 yukarý aynýdýr. Ýlk dönemde genelde, geçmiþ yýllara baktýðýnýzda zarar yazar, geçen yýl yaptýðý kardan bir azalma görüyoruz.

Giderlerde ise, bir artýþ görüyoruz. Faaliyet giderleri, genel giderler vs...

Vs. yazdým da, "Diðer Olaðan Dýþý Giderler ve Zararlar" baþlýðý altýnda 3.381.868 Tl bir gider ilgimi çekti. Olaðan dýþý bir kar elde edemezken, böyle bir gider oluþmuþ. 2017 yýlý ayný dönemle 1004 liralýk bir gider var...

Angelina Jolie ile yattýysan ve bu parayý ödediysen helal olsun diyorum Kemal Bey...Yýldýrým düþtüðünü falan da duymadýk da...

Neyse, soran öðrenen arkadaþlar olacaktýr.

Ýliþkili Taraflardan Alacaklar Hesabýnda da Kemal Zorlu'nun 2.705.388 borcu görünüyor... Hayýrdýr Kemal bey, ne borcu bu? Arkasýndan Jennifer Lopez'i falan mý götürdün?

Bir de Holding kendi kendinden 3.367.597 TL alacaklý görünüyor, onu da çözemedim doðrusu...

Ertelenmiþ Gelirlerdeki artýþ da dikkat çekici; 18.737.058

Neyse, ertelenmiþ de olsa gelir gelirdir. Aklýma gelen, yine Ege Yýldýzdan para tahsil etmedikleri...

Bir bildikleri vardýr muhakkak!

Benim asýl kafamýn almadýðý, Çalýþanlarýn ücret ve yükümlülüklerini ayrý tutuyorum; Holding, Ege Plastik, Ege Yýldýz hepsi ayný yerde adreste olduklarý halde.., her birinin nasýl bu kadar gideri olduðu...

Kemal Bey artýk, þu þirketleri daha þeffaflaþtýrsa diyorum. Bin sefer yazdým da, Elçiye zeval olmazmýþ.

Kafa karýþtýran þeylerin dýþýnda, Basmane Protokolü, Vakýfbank ödemesi, yeniden deðerlemelerin yaratacaðý deðer, Þirketlerin + görünümünü koruyor...

Bakýn Faaliyet Raporunda ne demiþler;

Grup Þirketlerinden, Güçbirliði Holding, Güçyapý, Güçbirliði Tekstil ve Güçbirliði Sigorta ile TMSF arasýnda yapýlan 30.05.2017 tarihinde ibralaþmaya yönelik bir Protokol imzalanmýþtýr. Protokol’ün 19.Maddesinde;
    Protokolün;
    *7.1 maddesinde yer alan Fon aleyhine açýlan tüm davalardan yargýlama giderleri borçluya ait olmak üzere feragat edilmesi,
    *Borçlular aleyhine gerçekleþtirilen takip iþlemlerinden kaynaklanan 48.067,83 TL masraf ve borçlularýn Fon aleyhine açtýðý davalardan kaynaklanan vekalet ücretleri için 4.000,00 TL olmak üzere toplam 52.067,83 TL ücretin ödenmesi ön þartýnýn yerine getirilmesi,
    *Borçlularýn adli ve/veya idari yargýda Fon, Fon Bankalarý, ve Fon Ýþtirakleri aleyhine açtýklarý tüm takip ve davalardan feragat etmelerini müteakiben yürürlüðe girecektir.

Güzel...

Bunu zamanýnda duyurmadýðý için zaten ihtar almýþtý.

Sonra ki paraðraflarda bakýn ne demiþler;

c- Grup Þirketlerinden Ege Yýldýz, Egeplast ve Ege Sökteks ile TMSF arasýnda, 25.09.2017 tarihinde tüm
    borçlarýn ödendiðinin kabulune iliþkin bir Protokol imzalanmýþ ve taraflarca bu Protokole konu tüm
    nakit ve iþbu protokol tarihine kadar tazmin olunarak protokole dahil edilmiþ gayrinakit borçlarýn
    sona ermiþ sayýldýðý ve ibra edildikleri kabul edilmiþtir.
    Taraflar; borçlularýn bu Protokolde yer alan tüm edimlerini yerine getirmesi halinde, borçlularýn bu
    borçlarla ilgili protokol dýþý tüm kefil ve kanuni temsilcilerin, Ege Yýldýz, Egeplast ve Ege Sökteks’in tüm
    riskleri ile ilgili sorumluluklarýnýn kaldýrýlmasý ve söz konusu borçlar kapsamýnda borçlular hakkýnda
    uygulanan tüm hacizlerin/ihtiyati hacizlerin ve bu borçlar kapsamýndaki tüm ipoteklerin, TMSF
    tarafýndan 30 gün içinde fekkedilmesi hususunda mutabýk kalmýþlardýr.
    Bugün itibariyle “protokol kapsamýndaki fek iþlemleri peyderpey gerçekleþtirilerek tamamýna yakýný
    kaldýrýlmýþ olup, ilgili tapu müdürlüðünden diðer iþlemler ile ilgili bilgi beklenmektedir.

Yani;

Ýkinci Paragrafa göre, bir önceki paraðraf bence geçerliliðini yitirmiþ...

Birincide anlaþmanýn yürürlüðü girmesi için bir takým þartlardan bahsedilmiþ;

Ýkincide ise, ibralarýn yapýldýðý, tüm ipoteklerin 30 gün içinde fekkedileceði ve günümüz itibarý ile de, tamamýna yakýnýnýn kaldýrýldýðýný ve ilgili tapu müdürlüðünden bilgi beklendiði yazýlmýþ.

Bir Yani daha;

Bu raporu yazan, ya Ahmak, ya Türkçesi kýt yada kötü niyetli... Ýlk paragraftaki Yükümlülükler yerine getirildiði için, ikinci paragraftaki geliþmeler olmuþ.

Bence bu yükümlülüklerin yerine getirilmiþ olduðu da zamanýnda iyi bir KAP haberi olurdu...Ama yok! Adam bizi iyi habere hasret býraktý.

Haciz iþlemine gelelim;

Ben fikrimi daha önce söylemiþtim ve ayný fikirdeyim. Kemal Beyin hisselerin gazýný almak için ortay koyduðu bir düzmece olduðunu düþünüyorum.

Hisseler, herþey yolunda iken %50 deðer kaybetti. Benim beklentim geçen hafta 12.00 ý göreceði idi.

Kemal Beyin þahsi borcu, þirketi ilgilendirir mi? Ýlgilendirmez...

Eðer, böyle bir borca þirketi kefil ettiyse, ki yönetim kurulu kararý ve karþýlýðýnda da rehin gerektirir, ayrýca Kap'ta da yayýnlamasý gerekirdi diye düþünüyorum.

Peki bu hisseleri etkiler mi..?

Zaten etkiledi, piyasa kýrýlgan ve hisse sýð. Yaratmak istedikleri kaosu 10 bin lotla yarattýlar...

Ne çýkarlarý var..?

Hisselerin çoðalmasý þart... Bedelsiz vermeleri gerekiyor. Daha sonralarý bir de bedelli verirlerse, iþin içinden çýkamazlar diye düþünüyorum.

Yanlýþ düþünüyorlar. Bu senaryolarla, 20 seneden tutun da, þimdiye kadar bekleyen yatýrýmcýya, nankörlük ediyorlar.

Diðer taraftan hisselerin dinlenmesi iyidir...

Baþka bir taraftan da, yeniden deðerlemeleri, Vakýfbank anlaþmasýnýn yapýlmasýný beklememiz gerekiyor.

Basmane'deki son durum ne? Adam, yapacaðým diyor ama, daha ödemeler baþlamadý. Ödemeler baþlamýþ olsa, bilançodan görürdük...

Þu anki durum;

Üretim, Satýþlar, Stok hepsi iyi durumda. Önemli olan bu. Diðer kýsmý ise yukarýda...

Dr. Abinin Eplas için yaptýðý hatýrlatma ile noktalayayým; "Eplas, Ky için trade yapmaya uygun bir senet deðildir." Ben bunun içine " Mazhar Holdingi" de koyayým.

Bekleyecekseniz.., buyrun. Burada en kýsa vadeler de uzundur. Tecrübe ettik.

Kim bilir? Belki de zamanýdýr...

Al-Sat-Tut...Kaçýyor yakala tavsiyesi deðildir...Biliyorsunuz zaten.

Saygý ve Selamlarýmla,

Ýyi bir gece ve dualarýnýzýn kabul olacaðý bir Cuma temenni ediyorum.

5.  Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

Bilançoyu inceledim arkadaþlar. Ýnanýlmaz ayrýntýlar ve bilgiler paylaþacaðým...

Þaka yapýyorum arkadaþlar. Ýnceledim de, denetçilerin her sene içinden çýkamadýðý bilançolarý ben size nasýl anlatayým? Ben yeterince anlamamýþken...

Genel bir bakýþ yaparsak; zaten bilançoyla ilgili Eplas forumunda bir takým deðerlendirmeler yapýlmýþtý. Mazhar Holdingin bilançosu da tabiriyle 3 aþaðý 5 yukarý aynýdýr. Ýlk dönemde genelde, geçmiþ yýllara baktýðýnýzda zarar yazar, geçen yýl yaptýðý kardan bir azalma görüyoruz.

Giderlerde ise, bir artýþ görüyoruz. Faaliyet giderleri, genel giderler vs...

Vs. yazdým da, "Diðer Olaðan Dýþý Giderler ve Zararlar" baþlýðý altýnda 3.381.868 Tl bir gider ilgimi çekti. Olaðan dýþý bir kar elde edemezken, böyle bir gider oluþmuþ. 2017 yýlý ayný dönemle 1004 liralýk bir gider var...

Angelina Jolie ile yattýysan ve bu parayý ödediysen helal olsun diyorum Kemal Bey...Yýldýrým düþtüðünü falan da duymadýk da...

Neyse, soran öðrenen arkadaþlar olacaktýr.

Ýliþkili Taraflardan Alacaklar Hesabýnda da Kemal Zorlu'nun 2.705.388 borcu görünüyor... Hayýrdýr Kemal bey, ne borcu bu? Arkasýndan Jennifer Lopez'i falan mý götürdün?

Bir de Holding kendi kendinden 3.367.597 TL alacaklý görünüyor, onu da çözemedim doðrusu...

Ertelenmiþ Gelirlerdeki artýþ da dikkat çekici; 18.737.058

Neyse, ertelenmiþ de olsa gelir gelirdir. Aklýma gelen, yine Ege Yýldýzdan para tahsil etmedikleri...

Bir bildikleri vardýr muhakkak!

Benim asýl kafamýn almadýðý, Çalýþanlarýn ücret ve yükümlülüklerini ayrý tutuyorum; Holding, Ege Plastik, Ege Yýldýz hepsi ayný yerde adreste olduklarý halde.., her birinin nasýl bu kadar gideri olduðu...

Kemal Bey artýk, þu þirketleri daha þeffaflaþtýrsa diyorum. Bin sefer yazdým da, Elçiye zeval olmazmýþ.

Kafa karýþtýran þeylerin dýþýnda, Basmane Protokolü, Vakýfbank ödemesi, yeniden deðerlemelerin yaratacaðý deðer, Þirketlerin + görünümünü koruyor...

Bakýn Faaliyet Raporunda ne demiþler;

Grup Þirketlerinden, Güçbirliði Holding, Güçyapý, Güçbirliði Tekstil ve Güçbirliði Sigorta ile TMSF arasýnda yapýlan 30.05.2017 tarihinde ibralaþmaya yönelik bir Protokol imzalanmýþtýr. Protokol’ün 19.Maddesinde;
    Protokolün;
    *7.1 maddesinde yer alan Fon aleyhine açýlan tüm davalardan yargýlama giderleri borçluya ait olmak üzere feragat edilmesi,
    *Borçlular aleyhine gerçekleþtirilen takip iþlemlerinden kaynaklanan 48.067,83 TL masraf ve borçlularýn Fon aleyhine açtýðý davalardan kaynaklanan vekalet ücretleri için 4.000,00 TL olmak üzere toplam 52.067,83 TL ücretin ödenmesi ön þartýnýn yerine getirilmesi,
    *Borçlularýn adli ve/veya idari yargýda Fon, Fon Bankalarý, ve Fon Ýþtirakleri aleyhine açtýklarý tüm takip ve davalardan feragat etmelerini müteakiben yürürlüðe girecektir.

Güzel...

Bunu zamanýnda duyurmadýðý için zaten ihtar almýþtý.

Sonra ki paraðraflarda bakýn ne demiþler;

c- Grup Þirketlerinden Ege Yýldýz, Egeplast ve Ege Sökteks ile TMSF arasýnda, 25.09.2017 tarihinde tüm
    borçlarýn ödendiðinin kabulune iliþkin bir Protokol imzalanmýþ ve taraflarca bu Protokole konu tüm
    nakit ve iþbu protokol tarihine kadar tazmin olunarak protokole dahil edilmiþ gayrinakit borçlarýn
    sona ermiþ sayýldýðý ve ibra edildikleri kabul edilmiþtir.
    Taraflar; borçlularýn bu Protokolde yer alan tüm edimlerini yerine getirmesi halinde, borçlularýn bu
    borçlarla ilgili protokol dýþý tüm kefil ve kanuni temsilcilerin, Ege Yýldýz, Egeplast ve Ege Sökteks’in tüm
    riskleri ile ilgili sorumluluklarýnýn kaldýrýlmasý ve söz konusu borçlar kapsamýnda borçlular hakkýnda
    uygulanan tüm hacizlerin/ihtiyati hacizlerin ve bu borçlar kapsamýndaki tüm ipoteklerin, TMSF
    tarafýndan 30 gün içinde fekkedilmesi hususunda mutabýk kalmýþlardýr.
    Bugün itibariyle “protokol kapsamýndaki fek iþlemleri peyderpey gerçekleþtirilerek tamamýna yakýný
    kaldýrýlmýþ olup, ilgili tapu müdürlüðünden diðer iþlemler ile ilgili bilgi beklenmektedir.

Yani;

Ýkinci Paragrafa göre, bir önceki paraðraf bence geçerliliðini yitirmiþ...

Birincide anlaþmanýn yürürlüðü girmesi için bir takým þartlardan bahsedilmiþ;

Ýkincide ise, ibralarýn yapýldýðý, tüm ipoteklerin 30 gün içinde fekkedileceði ve günümüz itibarý ile de, tamamýna yakýnýnýn kaldýrýldýðýný ve ilgili tapu müdürlüðünden bilgi beklendiði yazýlmýþ.

Bir Yani daha;

Bu raporu yazan, ya Ahmak, ya Türkçesi kýt yada kötü niyetli... Ýlk paragraftaki Yükümlülükler yerine getirildiði için, ikinci paragraftaki geliþmeler olmuþ.

Bence bu yükümlülüklerin yerine getirilmiþ olduðu da zamanýnda iyi bir KAP haberi olurdu...Ama yok! Adam bizi iyi habere hasret býraktý.

Haciz iþlemine gelelim;

Ben fikrimi daha önce söylemiþtim ve ayný fikirdeyim. Kemal Beyin hisselerin gazýný almak için ortay koyduðu bir düzmece olduðunu düþünüyorum.

Hisseler, herþey yolunda iken %50 deðer kaybetti. Benim beklentim geçen hafta 12.00 ý göreceði idi.

Kemal Beyin þahsi borcu, þirketi ilgilendirir mi? Ýlgilendirmez...

Eðer, böyle bir borca þirketi kefil ettiyse, ki yönetim kurulu kararý ve karþýlýðýnda da rehin gerektirir, ayrýca Kap'ta da yayýnlamasý gerekirdi diye düþünüyorum.

Peki bu hisseleri etkiler mi..?

Zaten etkiledi, piyasa kýrýlgan ve hisse sýð. Yaratmak istedikleri kaosu 10 bin lotla yarattýlar...

Ne çýkarlarý var..?

Hisselerin çoðalmasý þart... Bedelsiz vermeleri gerekiyor. Daha sonralarý bir de bedelli verirlerse, iþin içinden çýkamazlar diye düþünüyorum.

Yanlýþ düþünüyorlar. Bu senaryolarla, 20 seneden tutun da, þimdiye kadar bekleyen yatýrýmcýya, nankörlük ediyorlar.

Diðer taraftan hisselerin dinlenmesi iyidir...

Baþka bir taraftan da, yeniden deðerlemeleri, Vakýfbank anlaþmasýnýn yapýlmasýný beklememiz gerekiyor.

Basmane'deki son durum ne? Adam, yapacaðým diyor ama, daha ödemeler baþlamadý. Ödemeler baþlamýþ olsa, bilançodan görürdük...

Þu anki durum;

Üretim, Satýþlar, Stok hepsi iyi durumda. Önemli olan bu. Diðer kýsmý ise yukarýda...

Dr. Abinin Eplas için yaptýðý hatýrlatma ile noktalayayým; "Eplas, Ky için trade yapmaya uygun bir senet deðildir." Ben bunun içine " Mazhar Holdingi" de koyayým.

Bekleyecekseniz.., buyrun. Burada en kýsa vadeler de uzundur. Tecrübe ettik.

Kim bilir? Belki de zamanýdýr...

Al-Sat-Tut...Kaçýyor yakala tavsiyesi deðildir...Biliyorsunuz zaten.

Saygý ve Selamlarýmla,

Ýyi bir gece ve dualarýnýzýn kabul olacaðý bir Cuma temenni ediyorum.
    Cok uzun yazmissinsiniz. Okuyamadim kusura bakmayin.
    Detaya girmeden sunu soylemek isterim. Piyasada 3 milyon hisse var. Yarisi toplu olsa, 1.5 milyon hisseden bahsediyoruz. Yani bazi hisselerdeki tek kademe kadar.
    Kafa yormaya gerek yok. Gram 180, Ceyrek 300 TL.
    Bizdeki de altin diyorum.

Doymak bilmeyen,aç gözlü bir patrona sahibiz,adam hergün 1 tane toplayabilsem kar kardýr diyor...Bu arada Kemalcimmmm hayýrlý cumalar,aðbim....

7.  Alýntý Originally Posted by alisutcu Yazýyý Oku
    Cok uzun yazmissinsiniz. Okuyamadim kusura bakmayin.
    Detaya girmeden sunu soylemek isterim. Piyasada 3 milyon hisse var. Yarisi toplu olsa, 1.5 milyon hisseden bahsediyoruz. Yani bazi hisselerdeki tek kademe kadar.
    Kafa yormaya gerek yok. Gram 180, Ceyrek 300 TL.
    Bizdeki de altin diyorum.
    Merhaba,

Daha kýsa yazmaya özen gösteririm kardeþim. Saðol.

Saygýlar,

Karþýyaka Asliye Ticaret Mahkemesinin 2017/730 Esas sayýlý dosyasýndan verilen 17.04.2018 tarihli ihtiyati haciz kararý ile*þirketlerimizin aleyhine menkul ve gayrimenkul mallar ile 3. kiþilerdeki hak ve alacaklarýn ihtiyaten haczine karar verilmiþti.*
    Mahkeme, yapýlan itirazlar sonucunda, 09.05.2018 tarihinde gerçekleþen duruþma sonrasýnda,, bugün açýklanan karar ile*ihtiyati haciz kararýnýn kapsamýný deðiþtirmiþ ve istinaf yolu açýk olmak üzere, ihtiyati haczin sadece resmi mercilerde sicile*kayýtlý araçlarýn, taþýnmazlarýn ve fikri mülkiyet haklarýnýn yalnýzca kaydi olarak haczedilmesine karar vermiþ, tüm mamül,*hammadde, 3. þahýslardaki hak ve alacaklar ile benzeri menkullerin haczini kaldýrmýþ ve muhafaza altýna alýnan araçlarýn*iadesine karar vermiþtir.*
    2018/10
    11.05.2018

Sayfa 135/500 ÝlkÝlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •