Sayfa 47/78 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 624 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Dolar Sadece Dolar Değildir

hayal görüyorsunuz bugüne kadar rumeniggeye sorulmuş ancak cevaplanmamış tek soru yoktur

2.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    hayal görüyorsunuz bugüne kadar rumeniggeye sorulmuş ancak cevaplanmamış tek soru yoktur
    Rumeynige dolar sadece dolar deel demişsin doğrumu?

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yine cumhurbaşkanın şu sözleri de tarihiydi "Amerika'dan Afrika'ya Asya'ya kadar pek çok kıta sömürgeci devletlerin pençesindeydi. İnsan kaynaklarıyla sömürülen ve katledilen bu kıtaların asli sahipleri hala toparlanabilmiş değil. Görüştüm devlet adamları gelirlerdi ve neyimiz var alıp götürürlerdi. Bugün de hala bu anlayış devam ediyor. Zulüm devam ediyor. Bu bedeli ödeyen kıta Afrika'dır."
    ne tesadüf bu konuyu da aşağıdaki linki verilen topikte işlemiştim aklın yolu bir demekki

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=13671&page=28
    bu forumda defalarca dile getirdim batının bugünkü zenginliğinde afrikalarının kızlılderililerin asyalıların kan gözyaşı ve terleri vardır

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bu forumda defalarca dile getirdim batının bugünkü zenginliğinde afrikalarının kızlılderililerin asyalıların kan gözyaşı ve terleri vardır
    Yaw romeynige nasıl dolar herşey deel ya
    Dolarla hacca gidebirsin, öbür tarafı garanti altına almak için, en kral Rus’u 100$ götürebilirsin, tatlı yen, şarap içen,
    Dolar demek ekenomik demek herşey demek gardaş

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Yalancının ..........

Bu 3. soruşum..

Birde malta malta malta değildir özdeyişi vardı önceki sayfalarda..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hadi yurtdışından alınan dolar kredilerinden sendikasyon vb. bahsetmeyelim..bir hayli yekun tutuyor ama olsun..

Satarak, yani özelleştirme ile gelen dolarlardan yine bahsetmeyeyim..

İçerideki özel banka, şirket vb. hazır kurulu işletmelerin satışlarından gelen dolarlardan da bahsetmeyeyim..

AB'yi kandırarak, vede IMF'i çıpa yaparak içeride doğrudan yatırıma gelen dolarlardan yine hiç bahsetmiyeyim..kaldıki bunların bir kısmı faydalıdır, hiç şüphe yok..

Ancak de bakem futbolcu kardeş; 130 milyar dolar sıcak parayı, sizinkilerin kibarca deyişiyle portföy yatırımlarını, kim soktu bu memlekete?

Normalde yazmazdım da..bir şeyler öğrende rezil olma buralarda diye yazıyorum ha..
    Şu saçma sapalak başlığa yazmaya bir son son verelim artık..işine gelmediğine cevap vermeyen bir şahsiyetle iştigal etmenin bir anlamı yoktur..

terbiyesizliğin seviyesizliğin lüzümü yok
    gerekirse rumenigge senin dilinden de konuşmayı bilir

Yine cumhurbaşkanı "Birilerinin faizdeki anlayışına katılmıyorum. Yüksek faizle borçlanmamız lazım anlayışını doğru bulmuyorum"
    sözü ile faiz lobisine kapıları kapattı
    hep söylediğim gibi faiz artışı yatırıma vurulmuş en büyük darbedir
    çünkü faiz her zaman reel sektör için maliyettir

130 milyar dolar sıcak paradan bahsediyorum ha..sıcacık tutan paradan..borç değil ha.. onları yukarıda yazdım, bu sıcacık tutan paralara güzelim faizleri kim verdi..yerliden vergi alırken, yabancılara vergiyi kim sıfırladı..hadi kaçak dövüşme..cevap ver..her soruya cevap vermişmiş miş..yiyim senin yalanını..

Hadi cengaver bekliyorum cevabını..

Cevap verebilecek kadar mert misin görelim..

Sayfa 47/78 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •