Sayfa 252/1013 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Geçen ay açıklanan 2016 Kasım dönemi işsizlik oranları 7 yılın tarihi seviyesine çıkarak yüzde 12.1 olarak gerçekleşmişti. Bu ay ise 2016 Aralık dönemi işsizlik oranları ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1.9 artarak yüzde 12.7 olarak açıklandı. İşsiz sayısı 4 milyona yaklaştı.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. http://www.hurriyet.com.tr/turkiyede...klama-40395482 piyasa tepki vermiyor. İnanmıyor mu refleksleri mi alınmış bunların.

Bu muhabbeti bi sohbet odasi acip orda takilalim derim, burasi USD mekani...

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    navigasyon doğru ama bunların uydudan aldıkları doğru değil
    uydu varmı yokmu bilmiyorum ama ben hiç görmedim sadece fırlatma videoları
    geri kalan yörüngedeki uydularla ilgili tüm görüntüler fokoşop
    bu arada bu uydular hiç arıza yapmazmı bildiğim kadarıyla o bölgede sıcaklık 4000 bin derecenin üzerinde buda ilginç bir nokta
    ama bunlar benim iddialarım değil ben sadece dikkate değer buluyorum yoksa yuvarlak olmasına bende inanmak isterim ne güzel başka gezegenler keşfedecektik

Odayi actim, gelin orada devam edelim..

duz dunya teorisi hakkinda sohbet- tartisma- degerlendirme vb..
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2508

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    navigasyon doğru ama bunların uydudan aldıkları doğru değil
    uydu varmı yokmu bilmiyorum ama ben hiç görmedim sadece fırlatma videoları
    geri kalan yörüngedeki uydularla ilgili tüm görüntüler fokoşop
    bu arada bu uydular hiç arıza yapmazmı bildiğim kadarıyla o bölgede sıcaklık 4000 bin derecenin üzerinde buda ilginç bir nokta
    ama bunlar benim iddialarım değil ben sadece dikkate değer buluyorum yoksa yuvarlak olmasına bende inanmak isterim ne güzel başka gezegenler keşfedecektik

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bence ons altın (dolar bazlı) alma zamanı geliyor...

Gram altın tad vermedi.

Fed kararından sonra bir şekilde ABD borsaları aşağı, altın yukarıya oynamak mantıksız değil. Gibi geliyor bana.

Tabii ki kimseye yatırım tavsiyesi değil.

Olsa olsa banucan yeğenimiz güler ve destek verirdi bu düşünceme...
    Bora Bey merhaba,

Ons altın (dolar bazlı) nasıl alıyorsunuz, Altın ETF lerini mi satın alıyorsunuz? Bu durumda yıllık gelir vergisi beyannamesi verilmesi gerekecek mi?

Ons altın (dolar bazlı) ile gram altın almanın size göre artı ve eksileri nelerdir?

Teb vadeli gram altınınıza 9 ay vade için %1,75 faiz veriyor (%15 stopaja tabi) uzun vadeli altında kalmayı düşünüyorsanız ons altına göre daha avantajlı olmaz mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by samadhi Yazıyı Oku
    Bora Bey merhaba,

Ons altın (dolar bazlı) nasıl alıyorsunuz, Altın ETF lerini mi satın alıyorsunuz? Bu durumda yıllık gelir vergisi beyannamesi verilmesi gerekecek mi?

Ons altın (dolar bazlı) ile gram altın almanın size göre artı ve eksileri nelerdir?

Teb vadeli gram altınınıza 9 ay vade için %1,75 faiz veriyor (%15 stopaja tabi) uzun vadeli altında kalmayı düşünüyorsanız ons altına göre daha avantajlı olmaz mı?
    Kısaca VİOP nda işlem yapıyorum. Çok yeniyim..

Gram altın malum iki değere korele...Bu iki değerin birlikte çıktığı da oldu ama genelde biri aşağı diğeri yukarı gidiyor ve gr7TL değeri yerinde sayıyor..Geçen ay denedim öyle oldu.

Bu kez ons altın olarak değiştirdim...

Bu geceki beklenen FED faiz artışından sonra altında dolar cinsinden artışa oynamaktayım...

Bakalım...

VİOP işlemlerinde bildiğim kadarı ile gelir vergisi beyanname falan yok.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    VİOP işlemlerinde bildiğim kadarı ile gelir vergisi beyanname falan yok.
    Doğrudur. Endeks kontratlarında stopaj sıfır. Diğer kontratlarda kazancınız üzerinden %10 stopaj pozisyonu kapattığınız anda otomatik kesilir. Kar yoksa stopaj da yok. Kar varsa bile, beyan yok.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 252/1013 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •