Sayfa 303/500 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Kardeş almayın ben alıyorum ben aldıkca düşecek ben gene alacam beni dökmek için uğraşacak ama dökemeyecek sabır dan yana hiçççç sıkıntım yok beklentili para koymadım vade için hiç sıkıntım yok 2019 olmadı 2020 satmıyorum satmayacam parayı pul etsede benimle bekleyecek spek kardeşim .... inat ettim satmayacam düştükce alacam bekleyecem dahada düşsün gene alacam.... onun için çok ta ümitli olmayın bu tahta için ...benden size dost tavsiyesi
    Gerçekten bu güne kadar 100 lerce hisseye girdim. Aldıkça düşüren maliyetini bile göstermemek için bin takla atan bunu aleni bir şekilde çok net yapan bir spek daha görmedim. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Gerçekten bu güne kadar 100 lerce hisseye girdim. Aldıkça düşüren maliyetini bile göstermemek için bin takla atan bunu aleni bir şekilde çok net yapan bir spek daha görmedim. Ytd
    Bulamazsın bunun gibi süzmesini biz alıştık sende alışırsın

3.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Bulamazsın bunun gibi süzmesini biz alıştık sende alışırsın
    Yok kardeşim alışamam ben bu kadarına. Allah sana yardım etsin. Sabah bana 1, 70 lerden yedirdi şimdi öğleden sonra 1, 70 i görürsem geçenki gibi ufak bir zararla satıp bir daha bu hisseye bakmayacağım bile. Ytd

4. Eğer dibini bulabilirseniz yakalayan ihya olur benim hedef 2.5 o zamana kadar buralarda olacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Eğer dibini bulabilirseniz yakalayan ihya olur benim hedef 2.5 o zamana kadar buralarda olacağım.
    Dibini kimse bulamış kardeşim

6. Artık yavaş yavaş ağa moduna geçelim.... çok yaşa galip ağa... ileride hikayesini buradan tartışırız. Şimdi çok erken

7. Dibi ıskalmisim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. 2.30 satis 1.66 alış

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Sayfa 303/500 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •