Alýntý Originally Posted by akashi Yazýyý Oku
Grubun temeli tekniði en iyi kaðýdý ama fiyatý ve tahta yapýcýsý da bir o kadar boktan.satmak için adamlar yarýþýyor sanki her kademesi ayrý direnc.bi bok olmaz artik bu kaðýttan benden baþýný alýrsýn spek

ASUS_T00I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce Taka kardesim sorusunu yanitlayayim. 1000 lota 250tl verdi ve 04.12. 2017 yaticak. Gerci is yatirim para yatmadan kullanmama imkan sagladi bana.

Nasil poktan bir hisseyse her kademeden inatla almaya devam ediyorum. Kademelerin dusecegini bilsemde destek amacli alima devam ediyorum. Benim gibi takintili bir kac kisi daha var. Bu yil kazandirmadigi gibi kaybettirmedide. 10 aydir yatay bant icinde gelip gidiyoruz. Ama umudum var sonucta o kasadaki para bir is icin kullanilcak. O zamanda pd/dd en kotu 2 fiyitlar. Isin kotu tarafi biz satmadikca bu kagit gitmez.[emoji20] [emoji20] [emoji20]
Yanliz son zamanlarda elinde miktarca biraz fazla hisse olan kurumlar alima gecti. Ilginc. Kotu olan hepsi birden aliyor. Sonumuz celik halat gibi olur insallah haftalarca zirveden inmeyecez o gun gelince[emoji6] [emoji6] [emoji6]
sabriniz yoksa gelmeyin. Uzer bu hisse. Hatirlatmamizi yapalim.
Lanet olsun icimdeki dgzte sevgisine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.