Sayfa 268/487 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. 879 bin lot bugun aciga satmislar.sirketin eline resmi bedelli onayi dun ulasti ve kapta yayinlandi.simdi 10 gun icersinde sirketin 2 hafta surecek olan ruchan pazar tarihlerini aciklamasi gerekiyor.bakalim surecte daha neler gorecegiz.y.t.d.

2. Sn. Kemal turk soyle bir algi olusmasin. 7 araliga kadar 1 tl uzeri atacak gibisinden.cunku adam ruchan pazari acikkende 1 tl uzerine atabilir bu tamamen tahtadaki duruma bagli.pazarteside atabilir atmayabilirde.ama patron odemesi yapacaklari icin sahsi dusuncem insanlarin bedelliye katilmasini saglam icin 1 tl uzerine atmasi gerekir diye dusunuyorum.atmazsa ne olur.patron bedelliden istediği verimi alamaz.kullanilmayan ruchanlari bir sekilde bir agababasi alir ama burada ky magdur etmeyeceklerini dusunuyorum.y.t.d.

3. Ne olacaksa olsun artık bu hissede. Gerçekten yordu artık bizi. Ne biçim kağıtmış bu mübarek, bıktırdı artık.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..

4.  Alıntı Originally Posted by m.kemal türk Yazıyı Oku
    arkadaşlar izahnameyi okursanız göreceksiniz. bu bedelliden gelen para soyadı NARİN olan şirket sahiplerinin alacaklarının ödenmesi için kullanılacak. şirket kullanılmayan payların sadece 8.600.000 tl sini almayı tahahhüt ediyor. Yani rüçhanlar kullanılmazsa Narin ler paralarını alamayacak. Benim düşünceme göre rüçhanların kullanılması için hissenin fiyatını 1 tl. nin üstüne çekmek zorundalar. İzahnamede yazdığı gibi spk onayından engeç 10 gün sonra rüçhan tarihini açıklamaları gerrekiyor. Bu da engeç 7 aralık oluyor. 7 aralık a kadar fiyat 1.tl nin üstünde olmalı diye düşünüyorum. Yine izahnamede rüçhan sürecinde GEDİK yatırımla çalışılacağıda belirtilmiş. Gedik yatırımı tahtada alıcı olarak görürseniz buna dikkat edin derim. Saygılarımla
    ben 21 milyon geri alım garantisi olduğunu okudum izahnamede sizin bahsettiğiniz sadece bir ortağın alım bedeli. toplam geri almaya taahhüt ettikleri rakam 21 milyon küsür tl ama ihtiyaçları olmayacak rahat olun.

5.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    ben 21 milyon geri alım garantisi olduğunu okudum izahnamede sizin bahsettiğiniz sadece bir ortağın alım bedeli. toplam geri almaya taahhüt ettikleri rakam 21 milyon küsür tl ama ihtiyaçları olmayacak rahat olun.
    yani nasıl rahat olalım ortak?hedef nedir bedelliden önce?

6.  Alıntı Originally Posted by AYSBERK33 Yazıyı Oku
    yani nasıl rahat olalım ortak?hedef nedir bedelliden önce?
    daha önce bedelli haberi ile bir kaç kez 1 tl üzeri attı. diğer şirketi var bunların mrgyo. grafiği incelerseniz iki hisse yollarının bir çok kez kesiştiğini görürsünüz yine kesişicek diye düşünüyorum. mrgyo u 2 tl üzerinden 1.5 lara çekip bizim kağıdı da 1.30 1.50 arası bir yerlerde kesişirler diye düşünüyordum mrgyo düşündüğüm yere geldi şimdi sıra bizim hissede. umarım yanılmam . bu arada bu tarz yükselmelerde beklentinin biraz üzerine çıkıp sonra aşağı salımlar oluyor iyi bir yerden çıkmak da fayda var.

7.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    daha önce bedelli haberi ile bir kaç kez 1 tl üzeri attı. diğer şirketi var bunların mrgyo. grafiği incelerseniz iki hisse yollarının bir çok kez kesiştiğini görürsünüz yine kesişicek diye düşünüyorum. mrgyo u 2 tl üzerinden 1.5 lara çekip bizim kağıdı da 1.30 1.50 arası bir yerlerde kesişirler diye düşünüyordum mrgyo düşündüğüm yere geldi şimdi sıra bizim hissede. umarım yanılmam . bu arada bu tarz yükselmelerde beklentinin biraz üzerine çıkıp sonra aşağı salımlar oluyor iyi bir yerden çıkmak da fayda var.
    aslında bende öyle düsünüyorum.fiyatları esitleyeceler..martı=mrgyo 1.4o_1.40 inş...lakin yinede insan diken ustunde...bakalım mevla neyler,neylerse güzel eyler....

8. bu arada ytd kesinlikle

Sayfa 268/487 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •