879 bin lot bugun aciga satmislar.sirketin eline resmi bedelli onayi dun ulasti ve kapta yayinlandi.simdi 10 gun icersinde sirketin 2 hafta surecek olan ruchan pazar tarihlerini aciklamasi gerekiyor.bakalim surecte daha neler gorecegiz.y.t.d.
879 bin lot bugun aciga satmislar.sirketin eline resmi bedelli onayi dun ulasti ve kapta yayinlandi.simdi 10 gun icersinde sirketin 2 hafta surecek olan ruchan pazar tarihlerini aciklamasi gerekiyor.bakalim surecte daha neler gorecegiz.y.t.d.
Sn. Kemal turk soyle bir algi olusmasin. 7 araliga kadar 1 tl uzeri atacak gibisinden.cunku adam ruchan pazari acikkende 1 tl uzerine atabilir bu tamamen tahtadaki duruma bagli.pazarteside atabilir atmayabilirde.ama patron odemesi yapacaklari icin sahsi dusuncem insanlarin bedelliye katilmasini saglam icin 1 tl uzerine atmasi gerekir diye dusunuyorum.atmazsa ne olur.patron bedelliden istediği verimi alamaz.kullanilmayan ruchanlari bir sekilde bir agababasi alir ama burada ky magdur etmeyeceklerini dusunuyorum.y.t.d.
Ne olacaksa olsun artık bu hissede. Gerçekten yordu artık bizi. Ne biçim kağıtmış bu mübarek, bıktırdı artık.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..
daha önce bedelli haberi ile bir kaç kez 1 tl üzeri attı. diğer şirketi var bunların mrgyo. grafiği incelerseniz iki hisse yollarının bir çok kez kesiştiğini görürsünüz yine kesişicek diye düşünüyorum. mrgyo u 2 tl üzerinden 1.5 lara çekip bizim kağıdı da 1.30 1.50 arası bir yerlerde kesişirler diye düşünüyordum mrgyo düşündüğüm yere geldi şimdi sıra bizim hissede. umarım yanılmam. bu arada bu tarz yükselmelerde beklentinin biraz üzerine çıkıp sonra aşağı salımlar oluyor iyi bir yerden çıkmak da fayda var.
bu arada ytd kesinlikle
Yer İmleri