Arama sonucu : 3896 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    ben 21 milyon geri alım garantisi olduğunu okudum izahnamede sizin bahsettiğiniz sadece bir ortağın alım bedeli. toplam geri almaya taahhüt ettikleri rakam 21 milyon küsür tl ama ihtiyaçları olmayacak rahat olun.
    yani nasıl rahat olalım ortak?hedef nedir bedelliden önce?

2.  Alıntı Originally Posted by AYSBERK33 Yazıyı Oku
    yani nasıl rahat olalım ortak?hedef nedir bedelliden önce?
    daha önce bedelli haberi ile bir kaç kez 1 tl üzeri attı. diğer şirketi var bunların mrgyo. grafiği incelerseniz iki hisse yollarının bir çok kez kesiştiğini görürsünüz yine kesişicek diye düşünüyorum. mrgyo u 2 tl üzerinden 1.5 lara çekip bizim kağıdı da 1.30 1.50 arası bir yerlerde kesişirler diye düşünüyordum mrgyo düşündüğüm yere geldi şimdi sıra bizim hissede. umarım yanılmam . bu arada bu tarz yükselmelerde beklentinin biraz üzerine çıkıp sonra aşağı salımlar oluyor iyi bir yerden çıkmak da fayda var.

3.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    daha önce bedelli haberi ile bir kaç kez 1 tl üzeri attı. diğer şirketi var bunların mrgyo. grafiği incelerseniz iki hisse yollarının bir çok kez kesiştiğini görürsünüz yine kesişicek diye düşünüyorum. mrgyo u 2 tl üzerinden 1.5 lara çekip bizim kağıdı da 1.30 1.50 arası bir yerlerde kesişirler diye düşünüyordum mrgyo düşündüğüm yere geldi şimdi sıra bizim hissede. umarım yanılmam . bu arada bu tarz yükselmelerde beklentinin biraz üzerine çıkıp sonra aşağı salımlar oluyor iyi bir yerden çıkmak da fayda var.
    aslında bende öyle düsünüyorum.fiyatları esitleyeceler..martı=mrgyo 1.4o_1.40 inş...lakin yinede insan diken ustunde...bakalım mevla neyler,neylerse güzel eyler....

4. bu arada ytd kesinlikle

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •