Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 671/1014 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu sitede son 15 yıldır bir tane olumlu haber yok ya da ben gözden kaçırdım
    hahhhaaha..
    son 15-20 sayfayı okumaya çalıştım, beynim su kaynattı vazgeçtim, 3-5 trol başlığı işgal altına almış, alakalı alakasız negatif yorum yağmuru.. adama soruyosun -senin konut satın alma' gibi bir düşüncen var mı ? yooo diyor, hayatta işim olmaz'.. öyleyse niçin 7/24 entry boca ediyosun, gayrimenkul yatırımıyla ilgili objektif düşünce öğrenmek için başlığa girenleri niçin terörize ediyosun ? amacın ne ??

şu an itibariyle gayrimenkule yatırım yapılmaz' demek bir fikirdir, argümanı öğrenmiş olursun, saygı duyulur.. lakin başlıkla alakasız kara propaganda yağmuru çok sevimsiz.. forum moderasyonunu bu trollere 'dur' demeye davet ediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hahhhaaha.. son 15-20 sayfayı okumaya çalıştım, beynim su kaynattı vazgeçtim, 3-5 trol başlığı işgal altına almış, alakalı alakasız negatif yorum yağmuru.. adama soruyosun -senin konut satın alma' gibi bir düşüncen var mı ? yooo diyor, hayatta işim olmaz'.. öyleyse niçin 7/24 entry boca ediyosun, gayrimenkul yatırımıyla ilgili objektif düşünce öğrenmek için başlığa girenleri niçin terörize ediyosun ? amacın ne ??
    Ahlaksiz bir suc cetesine surekli arka cikarak, asil terorize eden sensin.

Odun kopuyor millet uyanacak diye.

Objektifmis, sevsinler senin tarafsizligini.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hahhhaaha..
    son 15-20 sayfayı okumaya çalıştım, beynim su kaynattı vazgeçtim, 3-5 trol başlığı işgal altına almış, alakalı alakasız negatif yorum yağmuru..
    Bakin dikkat edin, yazdigi yazinin baslangic kismi bu.

Ikinci hamlesi, yaa bunlar siyasi yazi yaziyor diyecek.

Beyni bu kadar.

4. Karakemal cevap lutfen?

Emlak sektorunun cokme sebeplerini siralamistim. Bana tekrarlattirma.

TLC tv kanalinda ABD de emlak nasil alinip satiliyor (Türkçe) öğren. Bizim kanunlarla ve işleyiş ile mukayese et. Sonradan zenginlerin neden gayrımenkul yatırımı için Londra Berlin Münih Paris Madrid NewYork Tokyo vb şehirleri tercih ettiğini anla. tabi anlayabilirsen.

Türkiye den gayrımenkul alınmaz. Eurobond Bono Tahvil BankaHissesi TemettuverenSanayiHissesi alınır. Likit...

http://www.tlctv.com.tr/dizi/emlak-savaslari

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    2014 ten beri konut yatırımı (döviz sepetinden + faiz) daha fazla mı getirdi?

Borsadaki GYO lar çok mu değer kazandı? Ne kadar temettü veriyorlar?

Karakemal cevap lutfen?

TLC tv kanalinda ABD de emlak nasil alinip satiliyor (Türkçe) öğren. Bizim kanunlarla ve işleyiş ile mukayese et. Sonradan zenginlerin neden gayrımenkul yatırımı için Londra Berlin Münih Paris Madrid NewYork Tokyo vb şehirleri tercih ettiğini anla. tabi anlayabilirsen.

sanmam anlayabileceğini.

tek anladığı iş DOLARI SHORTLAMAK. ve her gün doların işi bitti. doları yamultacaklar. falan filan.

hadi eniyi bildiği işte ( doları bir senedir shortluyor) kaybetmese parasını . potansiyel var diyeceğim ama.

cık...

bir karakemal iki rummenige.

belki iki niclke yazıyordur ikiside dolara takmış.

6. Bak karakemal, LİSBON da sadece bu sene ÇİN liler yılbaşından bu yana 7000 ev almışlar. Neden İstanbul dan Ankara dan almıyorlar? Emlak ile ilgili kanunlar yetersiz ve emlak davaları hızlı sonuçlanmıyor. Adamlar biliyor.

https://www.ft.com/content/22b887b8-...2-db19572361bb

Bize zengin emlak yatırımcısı neden gelmiyor??? Nerelerde hatalıyız???

Karakemal cevap lutfen?

Türkiye den gayrımenkul alınmaz. Eurobond Bono Tahvil BankaHissesi TemettuverenSanayiHissesi alınır. Likit...

Son düzenleme : sadecegrafik; 02-12-2017 saat: 13:51.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    ..

Odun kopuyor millet uyanacak diye.
    ..
    kalite sıfır ama kabul etmek lazım ki, komiksin.. demek ödüm kopuyor millet uyanacak diye- o yüzden bir kaç kifayetsiz muhteris trol tarafından bloke edilmiş bir kaç yüz okunma ratingi olan bir forum köşesine vakit ayırıyorum.. burası alışkanlık oldu, o yüzden arada sırada bi şeyler karalıyorum

senin hisse de bu sene çok iyi gidiyo maşallah, endeksin %25 altında performans göstermiş, hani şu tüm zamanların en iyi yatırım enstrümanı diye pazarladığın yo.. endeks100 içinde herhangi bir hisse seçenin şu an 100 lirası var, isyat sahiplerinin 75 lirası

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Karakemal cevap lutfen?

sen kimsin ki cevap vereyim, seviyen ne ??

seni muhatap alamam, kusura bakma

Sayfa 671/1014 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •