Sayfa 525/1001 ÝlkÝlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,193 - 4,200 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

1.  Alýntý Originally Posted by Byccx Yazýyý Oku
    Fetö nün gazýna gelmeyin.elbette bir ceza çýkacak.ama zaten borcumuz 500 milyar dolara varmýþ üzerine 10-15 daha koysan ne olur.asil soru bu davadan siyasi bir karar çýkacak mý.

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fetullah denilen soytarýyý ben 20 yýldýr yerden yere vuruyorum,daha 4 sene önce bu forumda bunlarýn ajanlarý aleni tehdit ediyorlardý,50 kere kapýma gelecekti soytarýlar. sen kafaný yorma FETÖ nün baþýný ezecek olan bizleriz. TL nin batýþý bu reza iþlerinden baðýmsýz bir durum,bu dava sadece süreci hýzlandýrýr.

2. Benzer sýkýntý Bulgaristan dada olabilir mi? euro:2 leva sabit?

3. Global Emlak yatýrýmcýlarý Türkiye den ev almýyor diyordum. Çünkü RÜÞVET lerden dolayý iskan yasasý kevgir gibi, ve kat mülkiyeti kanunu hem yetersiz hem de kötü uygulanýyor diyordum.

Dediðimi ispatlayan bir rapor yayýnlandý. Boþuna konuþmuyoruz. Trolüðün lüzumu yok! Gerçeklerle yüzleþelim.

Emlak yatýrýmý çoðu ülkede iyi bir yatýrým aslýnda. Ama Türkiye de sahtekar müteahhite veya sahtekar kiracýya denk geldin mi ayvayý yedin. Kanunlar iþlemiyor. Bunu ben demiyorum. Global emlak yatýrýrým uzmanlarý diyor. O yüzden Ýstanbul sýralamada son sýraya geriledi.

Ýstanbul emlakta dibi gördü

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...gordu-2109742/

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin uluslararasý yatýrýmcýlarýn Avrupa gayrimenkul sektörü yatýrým kararlarý hakkýndaki araþtýrmasý Gayrimenkulde Geliþen Trendler Avrupa 2018 Raporu dün yayýnlandý. Yatýrýmcýlar, geliþtiriciler, kredi verenler, aracýlar ve danýþmanlardan oluþan, uluslararasý tanýnmýþ 800'den fazla gayrimenkul profesyonelinin görüþüne göre þehirler sýralandý. Mevcut yatýrýmlar ve geliþim beklentileri açýsýndan oluþturulan listede, Türkiye'den yer alan tek kent olan Ýstanbul iç ve dýþ belirsizlikler nedeniyle 31'inci sýrada yer alarak sonuncu oldu.

4.  Alýntý Originally Posted by banucann Yazýyý Oku
    http://www.cmegroup.com/media-room/p...unchdec18.html

... dolar bahane, tartýþmak þahane... Wall street kripto paralardan, para kazanmadan olmaz...
    CME GROUP.. BÝTCOÝN' iþlemlerine baþlýyor..
    yine yeþillendi fýndýk dallarý, pardon BÝTCOÝN..
    niye "hodl" cular CME'de iþlem yapacaklarýn sadece long pozisyon açacaklarýný düþünüyor anlamýyorum. Balonun havasý çarpmýþ heralde bana kalýrsa baya short pozisyon açacaklar hemde öyle böyle deðil....

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Yerle gök arasýnda bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alýntý Originally Posted by riko66 Yazýyý Oku
    VOOV ;Trump'tan tarihi adým! ABD Senatosu, vergi tasarýsýný onayladý

ABD Senatosu, ülkenin vergi sisteminde son 30 yýlýn en büyük deðiþikliklerini öngören 1,5 trilyon dolarlýk vergi tasarýsýný az bir farkla onayladý. Cumhuriyetçi senatörlerin tartýþmalý vergi tasarýsý, Washington saatiyle 02:00 civarýnda yapýlan oylamada 49’a karþý 51 oyla kabul edildi.

Demokratlarýn topyekün karþý çýktýðý tasarýya muhalafet eden tek Cumhuriyetçi Senatör Bob Corker oldu. Corker, tasarýya bütçe açýðýný en az 1 trilyon dolar artýracaðý gerekçesiyle "hayýr" oyu kullandýðýný açýkladý.

Amerikan þirketlerine yönelik vergi oranýný yüzde 35ten yüzde 20ye indirecek tasarýnýn güçlü muhalefete raðmen Senatodan geçmesi, ABD Baþkaný Donald Trump ve Cumhuriyetçi Partinin bu yýlki en önemli baþarýsý olarak deðerlendirildi.

TRUMP: TASARIYI NOELDEN ÖNCE ÝMZALAMAK ÝÇÝN SABIRSIZLANIYORUM

ABD Baþkaný Donald Trump, Senatoda sabah saatlerinde yapýlan oylamanýn sonucunu Twitter hesabýndan yaptýðý paylaþýmla deðerlendirdi.

Son 30 yýlýn en büyük vergi indirimlerini içeren vergi tasarýsýnýn yýl bitmeden masasýnda olmasýný isteyen Trump, Amerika genelindeki çalýþkan ailelere muazzam vergi indirimleri saðlamaya bir adým daha yaklaþtýk. Senato Çoðunluk Lideri Mitch McConnell ve Finans Komitesi Baþkaný Orrin Hatche tasarýmýza kýlavuzluk ettikleri için özel olarak teþekkür ediyorum. Tasarýyý Noelden önce imzalamak için sabýrsýzlanýyorum ifadelerini kullandý.

AA

http://www.hurriyet.com.tr/trumptan-...yladi-40665354

Oysa biz Saðolsun Londralý sayesinde 2018'e büyük bir vergi kazýðý yiyerek giriyoruz...
    Bu haberin üstüne %12'nin üstünde gelecek olan 4 Aralýk günü pazartesi sabah 10:00'da enflasyon verisini de ekleyince Gapli bir açýlýþ bekliyorum. Ytd.

Aralýðýn ilk haftasýnda 5 milyar call pozison var..........4 üzeri atarsa bu call opsiyonlarda devreye girerse yandý keten helvasý........Bekleyip göreceðiz !!!!!!!!!!

7.  Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Aralýðýn ilk haftasýnda 5 milyar call pozison var..........4 üzeri atarsa bu call opsiyonlarda devreye girerse yandý keten helvasý........Bekleyip göreceðiz !!!!!!!!!!
    bu yýl ocakta 3,90 üzerine attýðýnda da

4 üzeri call pozisyonlarý vardý.

4,10. 4,15

bi iþe yaramadý.

fakat bu miktar kadar deðildi.

fed faiz artýrýmýnýn kesin olmasý,

abd vergi yasasýnýn çýkmasý

bunlara raðmen paritenin

$ aleyhine olmasý

$/tl de fazla marj yokmuþ gibi geliyor.

call opsiyonlarýda az bir meblaðla kapatabilirler.

8. call'a karþý tcmb'nin çakma put'u da var onu da unutmayalým. Çakma da olsa put puttur. Günlük 20-30 milyon dolar reeskont dönüþünden fedakarlýk etmesi de dolar talebini azaltýyor, ama ayný anda da tcmb döviz rezervinin artýþýný yavaþlatýyor. Unutmayalým ki tcmb yakýn geçmiþteki veriler ele alýndýðýnda halihazýrdaki net rezervlerinin %90'ýna yakýnýný reeskont ödemelerinden temin etmiþ. Bu ödemeleri þu anda almýyor ve piyasada býrakýyor. Bu etki 100 baz puanlýk bir faiz artýþý ile birleþirse dövizi baskýlamaya yetebilir. Reeskont geri ödemelerini piyasada býrakmasaydý 100 baz puanlýk bir faiz artýþý yetmeyecekti. Bu ödemeleri kendi rezervine katmakla yaptýðý fedakarlýk faiz artýþý kararýnda en az 100 puan faiz tasarrufu saðlayacak gibi duruyor. 14 Aralýkta 200 baz puan artýþ yerine 100 baz puan artýþ bu nedenlerle yeterli olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 525/1001 ÝlkÝlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •