erciyesın borunun scu yok spk nasıl hesap yaptılarsa göya yatırımcıları kouruyo asla batan şirkellri batana kadar neden takıp edipda yatırımcıları korumadı bizler bole battık özbal da sağlamşirketlle birşlmsıne izin vemdi sonuc neye varack bakalım
erciyesın borunun scu yok spk nasıl hesap yaptılarsa göya yatırımcıları kouruyo asla batan şirkellri batana kadar neden takıp edipda yatırımcıları korumadı bizler bole battık özbal da sağlamşirketlle birşlmsıne izin vemdi sonuc neye varack bakalım
Bu spk yönetiminin değişmesi
Lazım.birleşmeyi onaylamayarak neyi elde etti
Kime hizmet etti.kimi korudu
Şimdi.kına yaksın.
Şirketi.uyarırsın hatalarını.söylersin.olmadı
Yardımcı olursun birleşmeyi
Bir şekilde.gerçekleştirmelerine
Yardımcı olursun
Yıkıcı değil yapıcı olursun
Şimdi.bu kime yaradı
Yüzlerce yatırımcı
Mağdur oldu
Ne demek ulan
Birleşmeyi.reddettim
Sen kimsin.ne hakla
Kimin adına birleşmeyi
Reddedersin.
Biz bu kağıt birleşme
Yapacak diye aldık
Sana ne oluyor.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK diyor yeniden değerlendirme yap yeni bir rapor hazırla birleşme oranını makul bir düzeye çıkar . Bunlar ne yapıyor reddedilen raporu aynen yollayıp oranı 0.40 yaptık diyor. SPK da bunlara hiç cevap vermeden birleşme talebinin süresi doldu gündemden kaldırıyor. Benim anladigim bu. SPK tamam masum değil hiç ky nin yanında olmadı ama Erciyas'larda tam fırıldak çıktı. Ya cok acemice işler yaptılar yada tam bir ... Neyse vardır herşey de bir hayır.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK tarafından son ret karar gerekçesini bilen varmı,
hem şirket hem SPK bu konuda açıklama yaptı mı..Şirketi temize çıkartmaya çalışmayalım.
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
SPK yeni rapor ve dolayısıyla yeni değerlendirme istedi. Bunlar eski raporu kopyala yapıştır yaparak oranı yukselterek yolladılar. SPK da bunu hiç dikkate almayarak başvuru süren doldu dedi kesip attı. Ben böyle anladım. Yanlışım varsa duzeltin
Artık bu saatten sonra her turlü i👄lenliği dşündürüyorlar adama
Aca ba diyorum
Bu birleşmeden vaz geçilerek piyasdan mal toplama oparosyonunu başlatmış mı oldu
Yeteri kadar hisse topladıkdan sonra 2018 sonunda tekrar birleşmek için başvurabilirler mi
Artık her türlü p ştl ğ düşünür oldum
Olabilir tabii buda ihtimal dahilinde. Ama benim açımdan patrona olan güven hiç kalmamıştır. En kötüsü de ky için bir hisseye aşık olmaktır.
Allah hepinize iyilik versin.
neden bu kadar ölü bizim forum
Borsa sabırlı olanların, sabırsızlardan kazandığı paradır.
https://twitter.com/ekonomistben
Yer İmleri