YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Tam da bu didişme ileriki bir döneme ertelenebilir mi acaba diye size sorsam mı diye düşünüyordum ki siz zaten yazmışsınız sn. babo..Geçen hafta dolar ve tahvil aynı anda gerilediği günler oldu..Ben de 18.5 seviyesi belki bir başka düzeltmeye ertelenebilir mi diye size sormayı düşünüyordum..Olabilirmiş diye anladım... XU30 EURO da daha önceki düzelmelerin döndüğü turkuaz diyagonal desteğe dokundu ve tepki verdi...Taşlar şimdi yerine oturdu gibi bende...Allah sağlık sıhhat versin BABO..Sağolasın, varolasın..
ytd..
Çok teşekkür ederiz sayın Babo, altın grafiği çok güzel gözüküyor
Son düzenleme : Drahmet; 02-12-2017 saat: 21:49.
Syn kaptan Babo ucak nerede ? Türbülansa mi girecegiz yumusak bir inis icin mi bu sakinlik. radarlar nereyi gosteriyor?
Not:Oturdugu koltukta sisten birsey goremeyen bir yolcu.
Saygilar. Kitap yazarsaniz alirim.
Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Rxpuhayrani; 04-12-2017 saat: 18:28. Sebep: İmla
UCAK taksi yapiyor..
Tahvil Faizi ile USD nin "didismesi" bir bitse..
UFKUMUZ acilacak, ve bu Topigi ARTIK takip BiLE etmeyeceksiniz.
Cunki, hepiniz "BORSA UZMANI" kesileceksiniz.
(Not;Yannis annamayin usaglar, cikan borsada herkes UZMAN kesilir, bu sebeple yazdim o son cumlemi)
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sn Babo; hep sizmi uzman olacaksınız, birazda biz usman olalım![]()
kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez
Yer İmleri