Sayfa 541/1001 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Öyle bir tribün marşı vardı 1,2,3 gol yetmez 4,5,6 olsun metin ali feyyaz atsın Beşiktaşım şampiyon olsun diye )

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    düşük dolar ekonomiye zarar verir, üretim olmaz. yap bakalım doları 7,5 üretim nasılda coşuyor....
    maalesef üretim biter çünkü ara malı ithalatçısıyız.

3. paritedeki artış üretimi arttırır ancak.
    memleketin sattığı sadece emek gücüdür.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    maalesef üretim biter çünkü ara malı ithalatçısıyız.
    onuda üretiriz, son malı yapan ara malınımı yapamayacak. yıllardır düşük dolarla üretimi bitirdiler.hedefi yükselttim 2020 için 9 TL

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    cikmali dolar 5 tl olmali ki; kendi arabamizi kendi telefonumuzu yapabilelim, alinamasin bunlar..renault clio dedigin dandik araba 105 bin tl mi olur ya..! ak gezenlere baksan cogunun elinde i phone, note larla fink atip yerli ve milli goygoyu yapiliyor, olmayan para ile gosteriste dunya birincisiyiz..ithal et nedir yahu.?
    nohut mercimek te vergileri sifirlamak ne demek, bu ulke nasil kendine yetmiyor.?
    dolar olmali ki 10 tl oturup en bastan planlama yapabilelim, elin oglu 1 apple ile TC butcesine esit tek bir firma cikartabiliyor, bu nasil oluyor.?
    elin rusunu devlet kendi eliyle tatile gonderiyor bizim ulkemize bizde agzimiz acik bakiyoruz, alanyada antalya rus kenti gibi..
    dolar 10 tl olmali ki bu ulke sanayi devriminde gec kalmisligini bilisim alaninda yapabilsin..
    velhasil kelam;
    ne kadar dibi gorursen o kadar hizli cikarsin o dipten, ekonomik devrimleri gerceklestirmek icin istiyorum ben dolarin veya euronun artmasini, yoksa ne dolar ne euro yatirim araci degildir;bana gore..ytd
    Doğru yolu herkes biliyor da o yola girmek kimsenin işine gelmiyor.

Emekçi adam dürüst adamdır yalan bilmez. Emekçiden kastım doktor, mühendis, işçi, işini hakkıyla yapan herkes. Şimdi herkes çalıp çırparken malı götürürken bu adamlar sana üretim yapar mı? Yapmaz, çünkü emeğinin karşılığını verecek bir yapı yok ortada. İşi bilen de netekim, basıyor gidiyor. Kalanlar da ciyak ciyak. Daha duur... Yolum hastaneye düştü 2 hafta özel/devlet kimse kimsenin umrunda değil. Para vereceğiz, paranın karşılığında karışımızda doktor bulamayacağız yakında.

Çalıp çırparak, yalan söyleyerek olmaz bu işler, kişi bazında tek tek çekirdekten insanları eğitmeye başlarsak 2500 yılında Portekiz'in bugünkü halini yakalarız.

Başlamazsak dolar to the moon.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    onuda üretiriz, son malı yapan ara malınımı yapamayacak. yıllardır düşük dolarla üretimi bitirdiler.hedefi yükselttim 2020 için 9 TL
    turunc kafa ne diyor? gucsuz dolar istiyorum dolar gucsuz olsun ki gelismeye calisan ulkeleri uyandirmadan tum dunyaya mali satabileyim, dolar 10 tl olsa i phone mu satilir bu ulkede.? ne gerek var di mi telefon falan yapmaya, dolari dusuk tut ki, apple ciro rekorlari kirsin..

7. teknikci arkadaslar alim yeri soyleyebilir mi....
    grafik ile
    tesekur ederim

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    turunc kafa ne diyor? gucsuz dolar istiyorum dolar gucsuz olsun ki gelismeye calisan ulkeleri uyandirmadan tum dunyaya mali satabileyim, dolar 10 tl olsa i phone mu satilir bu ulkede.? ne gerek var di mi telefon falan yapmaya, dolari dusuk tut ki, apple ciro rekorlari kirsin..
    dolar zaten 20 TL bile olacak bu ülkede mecburen olacak isteselerde istemeseler olacak,net bir tarih vermiyorum ama 2023 civarı mümkün. ben bu halkın ithal tüketimi kredi ile yapmasına ayrı gıcığım. iphone x olsun bakalım 30000TL. kim alıyor. o yüzden dayatılan vergilere kızamıyorum artık. özellikle otomobil ve telefonda vergiler çok çok arttırılmalı. herif kalkmış şahine binen adamı aşağılıyor sen kim olursun lan k.pek, 60 ay vadeli aldığın ithal aracınla o adamdan daha şerefli değilsin. bu sözlerim sana değil haa anonim ortaya.

Sayfa 541/1001 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •