Öyle bir tribün marşı vardı 1,2,3 gol yetmez 4,5,6 olsun metin ali feyyaz atsın Beşiktaşım şampiyon olsun diye)
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir tribün marşı vardı 1,2,3 gol yetmez 4,5,6 olsun metin ali feyyaz atsın Beşiktaşım şampiyon olsun diye)
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paritedeki artış üretimi arttırır ancak.
memleketin sattığı sadece emek gücüdür.
Doğru yolu herkes biliyor da o yola girmek kimsenin işine gelmiyor.
Emekçi adam dürüst adamdır yalan bilmez. Emekçiden kastım doktor, mühendis, işçi, işini hakkıyla yapan herkes. Şimdi herkes çalıp çırparken malı götürürken bu adamlar sana üretim yapar mı? Yapmaz, çünkü emeğinin karşılığını verecek bir yapı yok ortada. İşi bilen de netekim, basıyor gidiyor. Kalanlar da ciyak ciyak. Daha duur... Yolum hastaneye düştü 2 hafta özel/devlet kimse kimsenin umrunda değil. Para vereceğiz, paranın karşılığında karışımızda doktor bulamayacağız yakında.
Çalıp çırparak, yalan söyleyerek olmaz bu işler, kişi bazında tek tek çekirdekten insanları eğitmeye başlarsak 2500 yılında Portekiz'in bugünkü halini yakalarız.
Başlamazsak dolar to the moon.
turunc kafa ne diyor? gucsuz dolar istiyorum dolar gucsuz olsun ki gelismeye calisan ulkeleri uyandirmadan tum dunyaya mali satabileyim, dolar 10 tl olsa i phone mu satilir bu ulkede.? ne gerek var di mi telefon falan yapmaya, dolari dusuk tut ki, apple ciro rekorlari kirsin..
teknikci arkadaslar alim yeri soyleyebilir mi....
grafik ile
tesekur ederim
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar zaten 20 TL bile olacak bu ülkede mecburen olacak isteselerde istemeseler olacak,net bir tarih vermiyorum ama 2023 civarı mümkün. ben bu halkın ithal tüketimi kredi ile yapmasına ayrı gıcığım. iphone x olsun bakalım 30000TL. kim alıyor. o yüzden dayatılan vergilere kızamıyorum artık. özellikle otomobil ve telefonda vergiler çok çok arttırılmalı. herif kalkmış şahine binen adamı aşağılıyor sen kim olursun lan k.pek, 60 ay vadeli aldığın ithal aracınla o adamdan daha şerefli değilsin. bu sözlerim sana değil haa anonim ortaya.
Yer İmleri