Þu an %15 lere gelen faiz bile son gelen enflasyon verisine göre negatif net faiz demek. Tüfe 12.98 mevduat eþ deðeri 15.27 sýfýr faiz demek altý zaten külliyatýyla negatif faiz. Ýnsanlar göz göre göre tasarruflarýnýn soyulmasýna nasýl dayanýyor cidden anlak mümkün deðil.
yazýlmama sebebleri arasýnda baþka nedenlerde var
ipini koparan gelip yazmýyor biz yazmadýkça sataþacak adam bulamýyorlar
bora yaþar ýn yazmamasýda adamlarýn hevesini kýrýyor
pusuda bekliyorlar
benim açýmdan yazýp yazamak çok fark etmiyor
almýþým yatmýþým beklentilerim var
gerçekleþsede mecbur kalmadýkça satmam
ister uçsun ister sürünsün bi anlamý yok benim için
bir halt olacaðý yok.
kardesim 1,8 stopaj ödemiyor musun.gelmis bana yüzde 4 net faiz almýþ gibi konuþuyorsun.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
... heyecan, adrenalin kripto paralarda, yepisyeni bir inavasyon. herkes yaldýr, yaldýr ucundan kýyýsýndan kripto coinler konusunda information yükleniyor.dolarlar, altýnlar bozdurulup,coinlere aktariliyor. "bindik bir alamete gidiyoz kiyamete"
%75(USD)..%25 (BTC)... sari tenekeler haric. sari tenekeler sigorta.. doge, ve dash coin alimi icin son hazýrlýklarý tamamladým. banucann'in seyir defterine yazarým (kactan aldik).. dolarda yukselis tabiiki kacinilmaz.
Sürünsün derken herhalde siz yüzde 4 dolar faizini önemsiyorsunuz belkide harcamalarýnýz amerikada dolar olacak dolarýnýz artýyor yani..yoksa sürünürse yüzde 25 enflasyona yenilmeyecekmi .
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri