Sayfa 200/1078 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Ellerinize, emeğinize sağlık.

Hayırlı akşamlar.

3. Ellerinize sağlık Sn. T/A, hayırlı akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Teşekkürler Üstad
    Ellerine sağlık.

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    Ellerinize, emeğinize sağlık.

Hayırlı akşamlar.
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, hayırlı akşamlar
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Teşekkürler Üstad
    Ellerine sağlık.
    Sağolun... Hayırlı akşamlar...

Bugün yine MRDIN toplamaya devam ettim.

Aldığım temettünün büyük bir bölümü ile yine MRDIN aldım. Lot sayısnı arttırdım...

Hedefime çok az kaldı. Ortalama 5.000 lot daha aldım mı bundan böyle kısmet olursa elimi sürmeden yıllarca bekleyeceğim ve her sene maaşlı çalışıp da kazanacağımdan daha çok parayı temettü olarak alacağım...

Evlâdiyelik olarak kalsın. Zaten satmak istesem de o kadar hisseyi elden çıkartmak çok uğraştırır!!!

Spek varsa ki; var olduğu belli; o kadar hisseyi kaptırdığına üzülüyor mudur? seviniyor mudur? çok merak ediyorum...

Eğer elden çıkartmak için uğraşıyordu ise ekmeğine yağ/bal sürmüş oldum. Bana teşekkür edebilir. Kaptırdı ise vay haline. O kadar hisseyi geri yerine koyması biraz zor!!!

Şu ana kadar 36M kâr elde etti. Yıl sonu 55M civarı bekliyorum. Bunun 50M kadarını temettü dağıtsa %45-50 civarı para verecek demektir. Bu da gelecek sene için bana hayda hayda yeterlidir. Bu paraya dükkan alsaydım o kadar gelir getirmez. Hem kiracı ile uğraşma derdi de yok. Şimdilik temettü emekliliği güzel görünüyor. Ülkede kriz olmadığı sürede sorun yok!!!...

8. Mrdin leriniz hayırlı olsun Allah kazanacağınız temettüleri eşinizle dostunuzla yemeyi nasip etsin,

Grafikler için çok teşekkürler, hayırlı akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 200/1078 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •