Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
159,70 9.99 14:48
14.980,00 9.99 14:57
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:56
28,36 -8.4 14:57
3,32 -8.29 14:57
539.997,50 -7.71 13:55
91,00 -7.61 14:57
Azalan Hisseler

İşlem

7.027.165.291,74 14:57
6.447.209.967,55 14:57
6.112.533.720,00 14:57
5.629.247.330,14 14:57
5.604.869.716,36 14:57
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5877 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. acaba diyorum doğuş grubuyla bir anlaşma söz konusumu piyasada dedikodu var bana spek yok şunun adamı demeyin ha tamamen ky yim ve sosyal medyada duydum yatırım batırım tavsiyesi değil

2.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    acaba diyorum doğuş grubuyla bir anlaşma söz konusumu piyasada dedikodu var bana spek yok şunun adamı demeyin ha tamamen ky yim ve sosyal medyada duydum yatırım batırım tavsiyesi değil
    Bu dedikodu doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum. Ama yaklaşık bir aydır adeta serbest düşüş modunda hareket eden bu hissenin; son 2 gündür burnunu yukarı doğru çevirdiği ve işlem hacminin de nispi olarak arttığı bir gerçek.

Nitekim bu durum, şirketin kendine bu tarz kuvvetli bir ortak adayı bulmuş olmasından kaynaklanabileceği gibi, şirketin yılı umulandan çok daha iyi bir mali performans ile tamamlayacağının anlaşılması nedeniyle de olabilir.

Bu arada sayın eğitimci; siz bu dedikoduyu spesifik olarak hangi mecradan duydunuz acaba?

Bu bir yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Bu dedikodu doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum. Ama yaklaşık bir aydır adeta serbest düşüş modunda hareket eden bu hissenin; son 2 gündür burnunu yukarı doğru çevirdiği ve işlem hacminin de nispi olarak arttığı bir gerçek.

Nitekim bu durum, şirketin kendine bu tarz kuvvetli bir ortak adayı bulmuş olmasından kaynaklanabileceği gibi, şirketin yılı umulandan çok daha iyi bir mali performans ile tamamlayacağının anlaşılması nedeniyle de olabilir.

Bu arada sayın eğitimci; siz bu dedikoduyu spesifik olarak hangi mecradan duydunuz acaba?

Bu bir yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Ben de satıldığını ama araplara olduğunu duydum, bu doğruysa şirket bu görüşmeleri neden kap a bildirmiyor bu suç değil mi

4.  Alıntı Originally Posted by celal Yazıyı Oku
    Ben de satıldığını ama araplara olduğunu duydum, bu doğruysa şirket bu görüşmeleri neden kap a bildirmiyor bu suç değil mi
    Sayın celal;

Bildiğim kadarıyla, sonu münhasırlık (gizlilik) anlaşması ile bitmeyen her ön satış görüşmesinin KAP yoluyla bildirilmesi gerekmiyor. Dolayısıyla, ne zaman ki alıcı adaylarından birisi ile iş ciddiye binip söz konusu alıcı adayı "ben şirketin hakkında öğreneceğim bütün ticari sırları saklama sözü veriyorum ama lütfen sende şirketinin değerini daha iyi anlayabilmem için gerekli tüm mahrem bilgiyi bana ver" diyor ve akabinde bir gizlilik anlaşması yapılıyor, işte o zaman bu durum KAP yoluyla hissedarlara ve tüm kamuoyuna bildiriliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sayın celal;

Bildiğim kadarıyla, sonu münhasırlık (gizlilik) anlaşması ile bitmeyen her ön satış görüşmesinin KAP yoluyla bildirilmesi gerekmiyor. Dolayısıyla, ne zaman ki alıcı adaylarından birisi ile iş ciddiye binip söz konusu alıcı adayı "ben şirketin hakkında öğreneceğim bütün ticari sırları saklama sözü veriyorum ama lütfen sende şirketinin değerini daha iyi anlayabilmem için gerekli tüm mahrem bilgiyi bana ver" diyor ve akabinde bir gizlilik anlaşması yapılıyor, işte o zaman bu durum KAP yoluyla hissedarlara ve tüm kamuoyuna bildiriliyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkür ederim. Saıldığını 10 gün kadar önce duydum ancak söylenti ile hareket eden biri olmasam da son iki günlük hareketleri bende bunun doğru olabileceği kanısı uyandırdı. O yüzden benim görmediğim bir haber oldu mu diye burada paylaştım. Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •