Klubun yatırımcı bölümünde görevli bayanı arayın şikayet edin. Spk ya, bimere, cimere şikayet edin bu Kitapsizlari
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klubun yatırımcı bölümünde görevli bayanı arayın şikayet edin. Spk ya, bimere, cimere şikayet edin bu Kitapsizlari
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geliri borç faizlerini karşılamayan bir bjkastasınız arkadaşlar. Çıkmamasının nedeni yeteri kadar alıcısı yok. Adam satıyor işte varsa alıcısı buyursun alsın, işte o zaman çıkar. Var mı bjkasa 100 milyon basacak tanıdığınız?
Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.
☝Ben...😂😂😂 bugün biraz daha yükleneyim dedim...boyumun ölçüsünü aldım...en son kapanışta4.03 yazdım biraz 3460 lotu kısmi verdiler...
Günlerdir söylüyorum ama burdaki bazı arkadaşlar hisseyi millete zorla pazarlamanın derdinde bana da durmadan hakaret ediyolardı noldu sonuç elinizde kaldı satmayada satamıyosunuz zararımız çok ama insanlara bari aldırmayım lütfen rica ediyorum aldırmayın yazık biz bulaştık siz bulaşmayın tam 2 seneyi geçti param pul oldu inanın samimiyetime burda yazarlar 8 ,9,10,inanmayın banada böyle bi yatırımcı kurumu aldırdı noldu aldığımın 2 günü 6.10 falandı hop 4.15 düştü ve bekliyorum bazen düşünüyorum bana zorlamı aldırdılar hayır ben aldım zararda benim iyi bi kaybım var ne zaman nasıl çıkar bilmiyorumda nacizane fikrim almayın benim paramda batsın o kadar netim hepinize iyi geceler sağlıcakla
oğuz sana katılıyorum takım iyi oynuyor vodofon3 park gelirleri mac kazanımlarından gelen paralar forma satışları vs vs hiç yansımadi hisseye süründüruyor yatırımcısını
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri