Sayfa 620/997 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bahri enflasyon kaç biliyormusun? geçen sene aldığım mallara %25 çaktılar. enflasyonun %25 olduğunu devlette bildiği için mtv ye %25 çaktı. 15 senelik aracımın vergisi yıllık 400 oldu vay be.
    üstad enflasyon konusunda en çok yazı yazan belkide benim ancak bizler sadece sıradan küçük yatırımcıyız büyük oyuncular gemiyi nasıl yürütmek isterlerse yürütürler mesela sen dolar 10 olsun istersin ben faiz yüzde 25 olsun isterim konut yatırımcısı evinin her sene yüzde 30 prim yapmasını ister dudu abi temettüsü çoşsun ister yani bunun sonu yok !! Zaten yatırım sepeti yapın denilmesinin sebebi de bu her baharattan yemeğe atmak lazım ama bu da herkes için kolay değil !! Biz sadece burada okyanusta bir kum tanesi olarak ufak birikimlerimizin temmuz sıcağındaki dondurma gibi değilde nisan sıcağındaki dondurma gibi erimesinin derdindeyiz !!

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    üstad enflasyon konusunda en çok yazı yazan belkide benim ancak bizler sadece sıradan küçük yatırımcıyız büyük oyuncular gemiyi nasıl yürütmek isterlerse yürütürler mesela sen dolar 10 olsun istersin ben faiz yüzde 25 olsun isterim konut yatırımcısı evinin her sene yüzde 30 prim yapmasını ister dudu abi temettüsü çoşsun ister yani bunun sonu yok !! Zaten yatırım sepeti yapın denilmesinin sebebi de bu her baharattan yemeğe atmak lazım ama bu da herkes için kolay değil !! Biz sadece burada okyanusta bir kum tanesi olarak ufak birikimlerimizin temmuz sıcağındaki dondurma gibi değilde nisan sıcağındaki dondurma gibi erimesinin derdindeyiz !!
    ben TL mevduatın %31 olmasını bekliyorum o zaman TL ye geçme durumum olabilir.hedefi %31 koydum.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Vuku şuyundan beterdir. Mb faiz artıracak söylentisi bile doları teleme peyniri gibi yaptı ..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ben TL mevduatın %31 olmasını bekliyorum o zaman TL ye geçme durumum olabilir.hedefi %31 koydum.
    Fanatizmin dibine vurdun, ne zaman uyanacaksın, faiz beklentisi bile kuru gevşetti biraz geriden bak kendine.

Sene başında ne oldu bari onu hatırla.

5.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Fanatizmin dibine vurdun, ne zaman uyanacaksın, faiz beklentisi bile kuru gevşetti biraz geriden bak kendine.

Sene başında ne oldu bari onu hatırla.
    usdzar'ıdamı bizim faiz dedikodusu düşürdü biraz uyanın. yabancı ucuzdan çıkacak enayimi adamlar pahalıdan çıksın. o faiz dedikodusundanda bi halt çıkmaz,0,25 alırsan öp başına koy. yani şu herifleri bunca yıldır bir tanıyamadınız. ben bu döviz seviyesinde bile TL faize göre daha fazla kazandım. bütün yaz burada mehtaplı atar tutarken 3,4-3,5 den aldık durduk vadeye vurursan iyi para bıraktı. yani biraz gerçekleri konuşmak lazım artık. tepeden almadığın sürece döviz TL den çok çok fazla getirir. yukarıda bait bir hesap yaptım onuda okursanız yararlı olacaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    usdzar'ıdamı bizim faiz dedikodusu düşürdü biraz uyanın. yabancı ucuzdan çıkacak enayimi adamlar pahalıdan çıksın. o faiz dedikodusundanda bi halt çıkmaz,0,25 alırsan öp başına koy. yani şu herifleri bunca yıldır bir tanıyamadınız. ben bu döviz seviyesinde bile TL faize göre daha fazla kazandım. bütün yaz burada mehtaplı atar tutarken 3,4-3,5 den aldık durduk vadeye vurursan iyi para bıraktı. yani biraz gerçekleri konuşmak lazım artık. tepeden almadığın sürece döviz TL den çok çok fazla getirir. yukarıda bait bir hesap yaptım onuda okursanız yararlı olacaktır.
    Evet o mehtaplı kayboldu gerçekten de. Gıcık olurdum.

Dedikleriniz yanlış değil ama 3,9'dan da dolar alınmaz ki. Faiz artışı onların keyfine bağlı değil, göreceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Evet o mehtaplı kayboldu gerçekten de. Gıcık olurdum.

Dedikleriniz yanlış değil ama 3,9'dan da dolar alınmaz ki. Faiz artışı onların keyfine bağlı değil, göreceğiz.
    benim dediklerim YTD, kimseye şunu yap diyen yok. sadece gerçekleri söylüyorum.Bende bir zamanlar inatçı bir TL ciydim,buranın eskileri beni bilir. umutabi ile dolar konusunda laf dalaşına girip haddim olmayarak saçmalayıp TL nin faziletlerini anlatmıştım. sonuçta umutabi haklı çıktı benimde TL ler devalde buharlaştı. senden özür diliyorum umutabi. haa faiz artışı bizzat RTE nin keyfine bağlı.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Faiz 18 olsun evdeki TV buzdolabını satar faize koyarsın merak etme.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 620/997 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •