3.90 geçilemiyor, yeni gm umut veren bir açıklama yapsa bari...
İbrahim Yumaklı'da aynı sonu yaşamaması için biraz elini taşın altına koyması gerek.
5,50 den ortaklaşa mal kitlediği adamlarına söyleyip tekrar en kısa sürede o seviyelere çıkartması lazım.
ortak o da yetersiz...bizde bir tabir var yaşayacak dana bilmem neyinden belli olur diye....adam faizler yüksek yatırım zor dedi....iran fabrikası alındığında faizler kaç tı ondan haberi yok....birde devletten bir destek iste bakalım bir adım at ağlamayana meme yok derler.....yatırım yapacağım tunusta bize destek olun de koştur yatırımcı koşturduğunu görsün....şuan benim gördüğüm yan gel yat osman gübretaş müdürü...
İbrahim Yumaklı 13.09.2017 de çıkıyor diyor ki bu faiz oranlarıyla yatırım yapmamız imkansız.
Sonra hangi akla hizmet utanmadan 16.11.2017 çıkıp Gübretaş'ın değerinin borsadaki gibi olduğunu düşünmüyorum dersin.
Sizler nasıl yöneticilersiniz?
Hangi okulu bitirdiniz?
Sen zaten global gübre fiyatları düşüyorken ve ufak ufak tepki vermeye başlamışken üstüne birde iyice köstek olan açıklama yaparsan ne olacağını bilmiyor musun?
Borsa beklenti işidir. Sen beklentileri taze tutman gerek. sonra kuyruğunu kıstırmış kedi gibi çıkıp yutkuna yutkuna bloombergte açıklama yaparsın.
Hep dedim tekrar söylüyorum. Gübretaş ve diğer kamuyla alakalı olan ve halka açık firmaların yöneticilerinin maaşlarını hisse senedine endeksli verilmesi lazım. Böyle bir karar alınsın ki biz kaybederken onlarda kaybetsinler.
Yoksa yan gel osman on dönüm bostan mantığı bunlardaki.
![]()
Bunu yeni müdürün twitterinda paylasıyorum iznin varsa
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sağol becerebildiysem paylaştım.müdürü koltuğa oturmadan ablukaya almamız lazım.safları sıkılaştıralım.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri