Sayfa 137/761 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 6088 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. vakkaoyu gördünüz ortaklık görüşmelerimizde arayışlar devam ediyor dedi yarım saatte yüzde 15 pirim derim yıllardır bu söylemleri gazete beyanlarında ümit zaim diyor ama bir defa olsun genel kurullarda ortaklık arayışlarına başlayacagız demiyor .neden demiyor cünkü yatırımcılarının kazandıgını istemiyor 20 senedir bir kuruş dahi kazandırmamış hisse ilkeleri yarırımcıya kazandırmamak üzere kurulmuş yönetimdekiler ceolar muhasebiciler özenle secilmiş kişiler görün bakın geenel kurulda yatırım alehine nekadar kötü planlar ortaaya cıkacak icinizde en tercübeli vede en uzun derimodda bekleyen benim ben bunların cigerini bilirim uzak durun bu hisseden mümkünse spk yı göreve cagırın genel kuruldan cok cok kötü sonuclar bekliyorum .ytd.

2. Genel kurul ne zamandı?

3. kendim cevap vereyim 8 aralıkmış. hadi bakalım güzel haberler gelsin

4. Genel kurul cagrısı
    genel kurul tıpı olaganustu genel kurul
    karar tarıhı 08.11.2017
    genel kurul tarıhı 08.12.2017
    genel kurul saatı 11:00
    gk``na katılım ıcın pay sahıbı olunması gereken son tarıh 07.12.2017
    ulke turkıye
    sehır ıstanbul
    ılce zeytınburnu
    adres kazlıcesme mahallesı, beskardesler 4.sokak no:12
    gundem maddelerı
    1 - dıvan heyetının secımı

2 - dıvan heyetıne yetkı verılmesı

3 - t.c. Basbakanlık sermaye pıyasası kurulu``nun 31.10.2017 tarıhlı ve 12186 sayılı yazısı ve t.c. Gumruk ve tıcaret bakanlıgının 31.10.2017 tarıh ve 23341 sayılı yazıları ıle gereklı ızınlerın verıldıgı, esas sozlesmenın 6 maddesının tadılı hakkında hazırlanan tadıl tasarı metnının gorusulmesı kabulu ya da reddı hakkında karar alınması

4 - temennıler ve kapanıs.

Hak kullanım sureclerı

kayıtlı sermaye tavanı

5. TABANA KADAR 5BİN TAVANA KADAR 40BİN

kademeler iyi miş,,, kilit,,,

6. Kaç yıldır tutuyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    vakkaoyu gördünüz ortaklık görüşmelerimizde arayışlar devam ediyor dedi yarım saatte yüzde 15 pirim derim yıllardır bu söylemleri gazete beyanlarında ümit zaim diyor ama bir defa olsun genel kurullarda ortaklık arayışlarına başlayacagız demiyor .neden demiyor cünkü yatırımcılarının kazandıgını istemiyor 20 senedir bir kuruş dahi kazandırmamış hisse ilkeleri yarırımcıya kazandırmamak üzere kurulmuş yönetimdekiler ceolar muhasebiciler özenle secilmiş kişiler görün bakın geenel kurulda yatırım alehine nekadar kötü planlar ortaaya cıkacak icinizde en tercübeli vede en uzun derimodda bekleyen benim ben bunların cigerini bilirim uzak durun bu hisseden mümkünse spk yı göreve cagırın genel kuruldan cok cok kötü sonuclar bekliyorum .ytd.
    Kaç yıldır bu hissedesiniz

8. Adalet 7 yıldır aralıksız 8 senede girdim cıktım toplam 15 seneyı gecti aşagı yukarı 15 senedir fiatı aynı yerde derimi en son aldıgımda logoyu 1.90 kuruştan alabiliyordum sırf bu hissenin sermayesi dişük diye bunu aldım düşünün loga 30 kat arttı derim yerinde param kuşa döndü defalarca Zafer uyslla görüştüm her seferinde beni kandırdı detaylara daha önceki yazılarımda girmiştim şimdi genc arkadaşlara vede hisseye yeni giren arkadaşlara tavsiyem bu hisseden kacabildiginiz kadar kacın genel kurulu varmış laf bunlar eger genel kurulda iyi haberler cıkacak olsaydı senin benim haberim olmadan hisse coktan gitmişti genel kurulda kücük yatırmcıya cıksa cıksa kazık cıkar bu adamlar bosa tarihinin en tehlikeli insanları kendi planlaraına uygun muhasebecileride toplamışlar ben bunları 3.4 seene önce kik defe spk ya şikayet ettim birinde sonuc aldıgımı zannediyorum bunlarla spk bile ugraşamaz dikkatli olun hisse almamaya bakın bide bir iyi bir haber acıklarsa yukarıdan alın garanti olsun yoksa hisseyi bit pazarında satarsınız diyeceksinizki sen niye satmıyorsun benim zararımı o Zafer denen zat iyi biliyor onun icin satamıyorum bana defalarca 2016 vrda 2017 de temettü verecegiz dedi mal ortada kandırılmış vede eneyi yerine konulmuş durumdayım benim bedduam zafere yeter. ytd. inşallah ilk defa olmak üzere geenel kurul tahminimda yanılmayı cok ama cok isterim ama milyonda bir ihtimal dedigi,m gibi ,iyi bir şey cıkacak olasaydı anladınız siz onu başımı belaya sokmayayım ytd.

Sayfa 137/761 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •