Sayfa 43/213 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 337 - 344 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Sayın Jamiryo FMIZP bakarmısın kısa orta uzun vade için.
    FMIZP,

Uzun vade için,
    14,81 üzerinde kaldığı sürece üzerinde işaretli bantlara doğru hareketler olabilir. aşağıda da destek noktalarını işaretledim.14,16 ilk önemli destek uzun vade için bana göre. uzun vade yatırımı için mutlaka bilanço incelemenizi tavsiye ederim.

Kısa orta vade için,

Mart başından bu yana bir düşüş trendine girmiş gibi. trendi kırıp yükselişe geçebilmesi için 14,82 önemli bir direnç buranın üzerinde 14,93 ve 15,11, 15,40 bantlarına hareketlenmeler olabilir. aşağıda dadestek olarak çalışabilecek bantları kırmızı ile işaretledim. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. Hocam çelebi ve anel son durumları Nasıl görünüyor tşk

3.  Alıntı Originally Posted by yakup Yazıyı Oku
    Hocam zahmet olmazsa cusan ve gerel görüşünüzü rica ediyorum.saygılarımla...

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Merhaba,
    CUSAN,

Cusan da bugün yanlış hatırlamıyorsam patron ciddi oran da hisse sattı. düne kadar güzel gözüken bir yükseliş trendi vardı ama bence bugün bozulmuş gibi. dün kağıt 3,25 le bir zirve görüyor ve patır kütür geri gelmiş. bi durup düşünmek gerek bence, üstüne patron da hisse satmış.
    Yükselebilmesi için tekrardan bana göre 2,93 direncine hareket edip burayı kırabilmeli. eğer kırabilirse karşılaşabileceği direnç noktalarını işaretledim. bu bantlar arasında hareketler olabilir. aşağıda ilk destek 2,83 gibi duruyor. burayı aşağı yönlü kırar ise gidebileceği noktaları da işaretledim. Bir de patron hisse satarken teknik çok çalışmayabilir bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var diye düşünüyorum ;) kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4. GEREL,

Bugün bana göre önemli bir destekte kapanış yapmış. 1,64 önemli bir destek. buranın üzerinde kalırsa 1,71 ve 1,79 bantlarına hareketler olabilir. burayı aşağı yönlü kırarsa 1,58, 1,49 ve 1,36 bantlarına doğru gevşemeler olabilir. Zamanında bende alıp satmıştım bu kağıdı. karı geçen seneye göre oldukça düşmüş gibi. bir de ben alıp satarken patronu ile sürekli hisse alışverişleri oluyordu başka borsaya açık firmalar arasında. kendi görüşümdür. YTD.

5. Teşekkürler sayın Jamiryo.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    Hocam çelebi ve anel son durumları Nasıl görünüyor tşk
    ANELE için,
    geçtiğimiz seneye göre çok iyi bir kar açıkladı. sert yükselişin sebebi bu. grafikten çok yorum yapabileceğim bir durum yok. çünkü çok uzun süre hafif bir trendde yükseldi. haberden sonra çok sert boşluklar bırakarak yükseldi. bu boşluklara dikkat etmekte fayda var. bir de bunun bahtsız bir kardeşi var ANELT onu da inceleyip kararlar vermeni öneririm. patron odaklı bir şirket gibi duruyor. aşağı yinede bir grafik koydum muhtemel geri çekilmelerde gelebileceği noktalar. YTD.

7. CLEBI,

23,07 önemli bir destek. 3 marttan bu yana bir düşüş trendine girmiş gibi. 23,07 aşağı kırılırsa 22,23 ve 19,43 bantlarına doğru gevşemeler olabilir. yükselişe geçebilmesi için 23,91 bandını kırmalı ve üzerinde tutunabilmelidir diye düşünüyorum.
    kendi görüşümdür. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    CLEBI,

23,07 önemli bir destek. 3 marttan bu yana bir düşüş trendine girmiş gibi. 23,07 aşağı kırılırsa 22,23 ve 19,43 bantlarına doğru gevşemeler olabilir. yükselişe geçebilmesi için 23,91 bandını kırmalı ve üzerinde tutunabilmelidir diye düşünüyorum.
    kendi görüşümdür. YTD.

Hocam çok tşk değerli emekleriniz için kazancınız daim olsun

Sayfa 43/213 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •