Ölü toprağı serpilmiş...galip gürcistanamı gitti nedir?
Ölü toprağı serpilmiş...galip gürcistanamı gitti nedir?
FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D
Sadece Galip Ağa'nın işi değil.
Bu kağıdı birileri aldı yukarı çekti.
Malı boşaltırken boğazında kaldı.
Kağıdın 25 Kasım'a kadar açığa satış yasaklandı. Operasyona ara verildi.
Şimdi bu kağıdı yukarı çeken dayılar ya gelip kamyonu bir anda boşaltacak. Ya da bir daha yukarı çekecek. Ikisi de olabilir. Nasıl olsa ICBC'nin umrunda değil kağıt 2 - 3 TL olsa bile no problem modunda takılıyorlar. ICBC Yatırım ancak Kristal de mal alıp boşaltsın.
Şunu bilen biri cevaplasın yahu...
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En gereksiz paylaşımlar : GRAFİK!
Ne grafiği arkadaş İş yatırım toplar. Halk satar. Finansman toplar. Metro satar. Adamlar aracı kurumlara gidip anlaşıyor. İstediği kurumdan al - sat yapıyor. Ben grafiğe inanmıyorum. Tamamen gereksiz paylaşımlar. ICBC gibi hissesine sahip çıkmayan sonra KAP'a sadece olağandisi hareketler bizimle ilgili degildir diye aciklama yapan bir kağit tavanda yapabilir tabanda yapabilir. Bu kagitlarda grafik gereksiz s... et bir hedef koyup bekleyeceksin. Kafanı yormana deģmez dostum! Güzel günler kaģit düstükce uzaklasiyor. 3 , 6 , 9 aylik kârına bakarsak ümitsiz değilim. En son Garanti ve İş Bankasına 250 milyon dolarlık kredi verdi. Uzun vadede 5 TL ustune atacaktir diye tahmin ediyorum. Doğrusu istemeyerek de olsa uzun vadeli nikah kıydık Çinlilerle Allah utandırmasın : )
Açıklamaların için teşekkürler.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birdaha girmemek uzere bye. ne menem bir hisseymis yahu.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
nereye kadar düşebilir ki .. beklemeye devam
Borsa sabırlı olanların, sabırsızlardan kazandığı paradır.
https://twitter.com/ekonomistben
Yer İmleri