Sayfa 581/916 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Piston aşağı ...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by bankacıborsacı Yazıyı Oku
    hissede beni en çok korkutan şu sıra çok fazla KY hisseye üşüştü.. Bunları silkelemek için bir anda tabana verirler mi acaba? korkum o
    İnanılmaz bir durum bu sitelerdeki yorumları okuyorum yazanların nerdeyse yarısı ilk defa borsaya girmiş gibi fikir beyanında bulunuyorlar ilk defa borsayla tanışıp ilk hisseleri ıcbt olması şaşırtıcı

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Grafiğe göre alış daha fazla olmasına rağmen hisse neden düştü acaba. Tamamen öğrenmek için soruyorum bu tür grafiklerde özellikle neye dikkat etmeliyiz. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. borsa artıda bi bu bizim eşşek kıpırdamıyor pardon kıpırdıyor da geriye doğru

6. ALARK'da Galip'i tokatladılar.
    BERA hissesini yukarı çekiyor.
    Birgün buraya da uğrayacaktır.
    Yoksa başka alıcısı yok.
    3.5 Trilyon dolar varlığı olan bankanın Türkiye ayağı olan bir banka ama hergün düşüyor. Yatırım işlerini arayacağım. Hissenize güvendik yatırım yaptık. Neden hergün düşüyor. Üstelik sizde hisse satıyorsunuz bu kadar mı acizsiniz. Dükkanı geri mi kapatacaksınız diyip kapatacağım.

7. http://m.milliyet.com.tr/turkiye-ye-...onomi-2568079/

Evet yine ICBC bu alemin en büyük bankası diye başlayan klasik bi röportaj ve klasik onu yapacağız bunu yapacağız. Hisse senetleri kese kaģıdı olmuş. Ne yapacaksanız yapın : )

8. ICBC Yatırıma ulaştım. Bankaya kilit vurup Çin'e mi gideceksiniz dedim. Hergün değer kaybeden bi hisse senedi bir siz birde gözaltı pazarı hisseleri var dedim. KAP'a olağandışı hareketlerle bankanın ilgisi yoktur diye açıklama yapmışlar. Pekala siz bu adamı biliyorsunuz. Neden fırsat veriyorsunuz. Alarko hissesine adam 2 gün önce girdi. Sağlam bi tokat yedi ertesi gün bütün malı boşalttı gitti. Siz 3.5 Trilyon Dolarlık bir banka olarak beni düşündürdünüz. Arkadaşlar kağıt yarın tavanda çekse tabanda çekse yeridir. Hisse senetleri başıboş dolanıyor. ICBC Turkey malesef benim gözümde ICBC'nin ufak bi bürosu oldu ... Tek dileğim kağıt 3.5 TL'e kadar düşmeden yetkililerin açıklama yapması yada önemli bi devlet yatırımına fon sağlaması olacaktır.
    Son düzenleme : flyingmaN; 07-12-2017 saat: 12:37.

Sayfa 581/916 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •