Mynet finansta İpek sayfasına girince 27 kasım 2017 tarihli haberde ruhsatlarla ilgili karar yazısı var. Yazı biraz uzun. Bol kazançlar.
Mynet finansta İpek sayfasına girince 27 kasım 2017 tarihli haberde ruhsatlarla ilgili karar yazısı var. Yazı biraz uzun. Bol kazançlar.
Sn. ParrOK, Siz bu hisse hakkında neler düşünüyorsunuz? Akıbeti ne olur?
Sayın Adoli hocam, hisse kırılma bölgesinde. Psikolojik etmenler de cabası. Mahkeme kararları hisseyi hangi durumda ne yöne etkiler bilemiyorum. W 'ye göre hissenin eski tepesini gormesi gerek. Teknikçi arkadaşımın önerisi 5.5 - 6.5 kanalına tekrar çıkacak yonundeydi. Teşekkürler.
Hisseyi karsn'a benzetiyorum. 1.50 den 1.27 lere dustu. Yerli otomobil beklentisiyle 2.3 lere bir hafta içinde çıktı. Beklenti bitti, hisse olduğu yere geri dondu. Burada da aynı numara var.
Aldığım ve zararına sattığım her kağıtta, sattıktan bir kaç gün sonra max, hisse tepeye gitti. İhlgm
Sn.ParrOK, O kadar bilgili üstatlar var ki. Ben onların yanında hiç sayılırım. Yani hoca sıfatı taşıyacak kadar değil. İsterseler bu hisseyi habersiz de çift hanelere çıkarırlar. Ama en neti şirketlerin satışı olur diye düşünüyorum. Ufak bir haber uçurur. Takdir Allah'ındır. Adaletsizlikten ona sığınırım. Hayırlı akşamlar.
Yer İmleri