Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Herkese selamlar, Bora abinin gönüllü, benim gönülsüz mahpusluk cezamız bugün bitti..Walla aslında gönderileri görünce ne yazacağımı şaşırdım..öncelikle ilgi ve alaka gösteren tüm dostlara teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarım..iyiki varsınız..

Kimseye kırılmadım, esasen admin o an gördüğü karikatür itibarı ile haklı....ancak bir sürü işinin arasında o kişi ile ilgili önceki paylaşımlarımızın detaylarına vakıf olması mümkün değil tabiî ki..detayları bilebilse belki sonuçlarda farklı olabirdi..Neyse bu arada sn. Best'te karambole gitti gibi geldi bana..inşallah oda döner..herkese selamlar..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Herkese selamlar, Bora abinin gönüllü, benim gönülsüz mahpusluk cezamız bugün bitti..Walla aslında gönderileri görünce ne yazacağımı şaşırdım..öncelikle ilgi ve alaka gösteren tüm dostlara teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarım..iyiki varsınız..

Kimseye kırılmadım, esasen admin o an gördüğü karikatür itibarı ile haklı....ancak bir sürü işinin arasında o kişi ile ilgili önceki paylaşımlarımızın detaylarına vakıf olması mümkün değil tabiî ki..detayları bilebilse belki sonuçlarda farklı olabirdi..Neyse bu arada sn. Best'te karambole gitti gibi geldi bana..inşallah oda döner..herkese selamlar..
    anladığım akdarıyla best sanki süresiz banlanmış.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bence de..
    moderatörün ona ilişkin yazısını hatırlıyorum..
    ona da üzüldüm
    aslında mert biriydi.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    bence de..
    Moderatörün ona ilişkin yazısını hatırlıyorum..
    Ona da üzüldüm
    aslında mert biriydi.
    sende mert bi insansın umarım uzun değildir eczan
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sende mert bi insansın umarım uzun değildir eczan
    Haydaa sevgili Epikurus'ta ceza mı aldı..nasıl oldu ki..

Ceza aldıysa yapacak bir şey yok..bekleyeceğiz artık..tez zamanda döner inşallah..

Haydaa sevgili Epikurus'ta ceza mı aldı..nasıl oldu ki..

Ceza aldıysa yapacak bir şey yok..bekleyeceğiz artık..tez zamanda döner inşallah..
    alaman topçusu bi salak var ona girşmiş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Öyle oldu..bende öyle anladım..

Ceza aldığım günün sabahıydı..hatırlarsanız dolar düştüğünde yada güçsüzleştiğinde buralara damlayan bir şahsiyetle kibarca bu başlıkta tartışmıştınız..sonra yola mı çıkacaktınız neyse, öğleden sonra aynı kişi aynı tip nakaratlara devam etti..vaktim olursa çıkaracağım ipe sapa gelmez nakaratlarını..amacı sanırım buraları provoke etmek..sanki bizler burada mütamadiyen doların yükselmesini bekliyoruz..yada doların güçsüzlüğünü anlayamıyoruz da, o yol gösteriyor..ha dolar yükselirken buralara uğrasa anlayacağımda, dert başka sanırım..geçmişte satır araları biraz yandaş kokuyor da..çakılmıyor zannediyor kendisi..

Öyle oldu..bende öyle anladım..

Ceza aldığım günün sabahıydı..hatırlarsanız dolar düştüğünde yada güçsüzleştiğinde buralara damlayan bir şahsiyetle kibarca bu başlıkta tartışmıştınız..sonra yola mı çıkacaktınız neyse, öğleden sonra aynı kişi aynı tip nakaratlara devam etti..vaktim olursa çıkaracağım ipe sapa gelmez nakaratlarını..amacı sanırım buraları provoke etmek..sanki bizler burada mütamadiyen doların yükselmesini bekliyoruz..yada doların güçsüzlüğünü anlayamıyoruz da, o yol gösteriyor..ha dolar yükselirken buralara uğrasa anlayacağımda, dert başka sanırım..geçmişte satır araları biraz yandaş kokuyor da..çakılmıyor zannediyor kendisi..
    Antalya ya 3 günlük tatile gitmiştim
    modlar sanırım ona ceza verecek sebebp bulamıyorlar
    oysa forumu germek kin ve nefret duyguları yaratmak diye bimadde koysaalr
    buraya ayzdığı her mesaja bir ay alır
    klavyesi türkçe olmasına rağmen halen arada bi sıkıntıyı sikinti yazarak sikinti yaratmaya çalışıyor başlıkta
    ama neyse uzatmayayım
    bu tip adamlara brden fazla cevap yazmıyorum
    anlayanı çekip gidiyor anlamyanı gelip halıya yapmaya devam ediyor
    ne uğraşacağım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz