Sayfa 636/997 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    3,97 den 3.9150 ye geldi bende 3,88 e yaptım primin yüksekliğine dayanamadım .29 kasımdı .
    Şu an için gelir gibi gözüküyor tabi 14 Aralık MB kararı ve dahi yurtdışı gelişmeler nasıl olur bilmek mümkün değil. Öte yandan yapılmış bir harekete ahkam kesmek istemem lakin benim tecrübelerime göre bu tip opsiyonlarda yıl sonuna gelecek hareketler çok karlı sonuçlar getirmiyor.

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Ben zaten şu aralar mevduat düşünmüyorum. Benim melekler ( m.t.) ara sıra ararlar, benden fikir alırlar. O arada kendi oranlarını veya duyumlarını paylaşırlar.
    Fikir alışverişi güzel insan her fikri değerlendirmeli amma velakin o melekleri ! pek fazla kaale almayın derim.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    3,97 den 3.9150 ye geldi bende 3,88 e yaptım primin yüksekliğine dayanamadım .29 kasımdı .
    Sayın R.lucas
    Ben de 25ine 3.82ye yazdım
    Tahminim Dolarları kucaklayacağız

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Niye uzun vade istiyorsunuz nasıl bir beklenti içindesiniz merak ettim.
    14 Aralık'ta MB'nin faizleri artıracak olması (beklentim o yönde) hem de bankaların yıl sonu bilanço kapamaları nedeniyle mevduat faizlerinin Aralık ayının son iki haftasında en yüksek seviyeye çıkacağını düşünüyorum.Eğer (6 ay ve üstü) iyi bir oran yakalarsam bağlarım.Ocak ayından sonra mevduat faizlerinde (Aralık son iki hafta ve ocak ayında) göreceğimiz oranları tekrar göremeyebiliriz.Beklentim basit 2019 yılı seçimler.Hatta 2018 için erken seçim konuşuluyor.AK Parti'nin faiz politikasını biliyoruz.Bu koşullarda faizlerin-mevduat faizlerinin daha fazla yükselmesini istemeyecektir.Bir şekilde faizleri baskılayacaktır en azından seçimlere kadar.Benim öngörüm bu doğrulanır yanlışlanır bilemem.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Evet hocam,9 ocak vade sonu...

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    14 Aralık'ta MB'nin faizleri artıracak olması (beklentim o yönde) hem de bankaların yıl sonu bilanço kapamaları nedeniyle mevduat faizlerinin Aralık ayının son iki haftasında en yüksek seviyeye çıkacağını düşünüyorum.Eğer (6 ay ve üstü) iyi bir oran yakalarsam bağlarım.Ocak ayından sonra mevduat faizlerinde (Aralık son iki hafta ve ocak ayında) göreceğimiz oranları tekrar göremeyebiliriz.Beklentim basit 2019 yılı seçimler.Hatta 2018 için erken seçim konuşuluyor.AK Parti'nin faiz politikasını biliyoruz.Bu koşullarda faizlerin-mevduat faizlerinin daha fazla yükselmesini istemeyecektir.Bir şekilde faizleri baskılayacaktır en azından seçimlere kadar.Benim öngörüm bu doğrulanır yanlışlanır bilemem.
    Ha ! ben Tl ciyim alır yatarım diyorsanız doğru bir strateji olabilir ama bu durumda bir sürü fırsat kaçırılabilir bunuda düşünmekte fayda var.

7.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    fed in gelecek sene 4 faiz arttıracağını bile öngören yabancı kuruluşlar var baskı olursa süt taşar bence

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    fed in gelecek sene 4 faiz arttıracağını bile öngören yabancı kuruluşlar var baskı olursa süt taşar bence
    Sıkı TL ci sayın bahri forumdaşımız bile bu şekil düşünüyorsa Tl lerini uzun vadeye bağlamayı düşünenler karar vermeden bir kaç defa daha düşünsünler derim.

Sayfa 636/997 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •